התנצלות

pumiki25

New member
התנצלות ../images/Emo7.gif

שחר וכולם - אני מצטערת, יצרתי כאוס טוטאלי בפורום. אין לי מושג איך לשרשר כהלכה, אני אובדת עצות (מנהלת מדהימה אני, הא?) - הדבר היחידי שהרגשתי שיכולתי לעשות הוא פשוט למחוק את כל שרשור הקבלה שלי, ועוד כמה הודעות שניסיתי, במקור, לשרשר לאותו השירשור. מתנצלת על הבלגן, ומרגישה מטומטמת במיוחד
שחר, כשארגע (כאן נכנסים תרגילי הנשימה שלי, ואני אפילו לא צוחקת), אדאג לעבור על הכול, ללמוד. בינתיים, תוכל לסדר...? מצטערת, מצטערת, מצטערת... (המנהלת המטומטמת שלכם, שמרגישה כמי ששפכה כוס קפה על הבוס ביומה הראשון לעבודה
)

pumiki25

New member
../images/Emo5.gif

אוח. שחר, למה לא סיפרת לי שניהול פורום בתפוז קשה יותר מניטרול כור אטומי?
מנסה לשמור על קור רוח!

kawa

New member
../images/Emo24.gif

יקירה... מה עשית? השתלטת למישהו על החברה? סחטת מישהו? הפללת מישהו? דרסת את הארוס של אחותך? נכנסת לאחיך לוריד? ריגלת אחרי הסודות העסקיים של האישה שאוהבת אותך? סכסכת בין אנשים בצורה זדונית מרוב קנאה? שלחת אב מסור לילדיו לכלא? סיממת מישהו והעמדת פנים שאת שוכבת עימו בכדי להפריד בינו לבין החברה שלו? מה עשית יקירה?
ברוכה הבאה שוב
ענבל

pumiki25

New member
../images/Emo140.gif

אמרתי או לא אמרתי שאני ריגשי?
יהיה בסיידר. One way or another
תודה!

pumiki25

New member
לסיכום... ../images/Emo13.gif

קראתי את המדריך ובו ההוראות כיצד לתפעל פורום ב"תפוז" - דבר שלא יכולתי לעשות אתמול, עקב האשפוז של אבא שלי. זו הייתה יממה די מטורפת, ולצערי, את הלחץ והתסכול הצלחתי, בכישרוני הרב, להעביר לכאן. מקווה שתמצאו בלבבכם את הרחמים ואת ההבנה כלפי סמרטוט עייף שבטוח שהוא תמיד, אבל תמיד בשליטה, ולכן לא חייב לקרוא דפיי הוראות
מתנצלת בפני כולם, ובמיוחד כלפיך, שחר - מקווה שלא איכזבתי יותר מדי. אחזור מחר, רעננה, אחרי שינה טובה ומתבקשת במיוחד
...

Dawn12

New member
../images/Emo23.gif

*Breath in... Breath out ...Breath in... Breath out*
אויש, סלחתי לך כבר בכותרת של ההודעה.
אני מקווה שמחר השרשור יחזור לקדמותו והכל ישוב אל מקומו בשלום. אין לי דרך לעשות את זה עכשיו (טכנית) אבל נראה לי שנשאיר את ההסברים לשיחה הבאה שלנו.
ובאמת שלא קרה שום דבר. תסתכלי על זה ככה - אדר אמר לא מזמן שכבר לא מצחיק בפורום כמו פעם, אז תודי שיש משהו קצת מצחיק בכאוס טוטאלי בפורום, ואני בטוח שהצלחת להעלות חיוכים על פני כמה וכמה אנשים.
!We still love you

taish

New member
מיקי ../images/Emo23.gif

אם יש דבר אחד שלא הספקנו לדבר עליו בשיחת הטלפון הארוכה (אך לא ארוכה מספיק
) שהייתה לנו היום, זה איך לא לתת לדברים מהסוג הזה להטריד אותך. לא רק שזה בסדר - לדעתי זו אפילו פתיחה ברגל ימין של התפקיד שלך: הומור ורוח טובה הם בהחלט "יריית פתיחה" מוצלחת ביותר, ואני בהחלט אחת מאותם אנשים שהצלחת להעלות חיוך (חושף שיניים, אפילו) על שפתותיהם.
Love You!

מיק-מיק../images/Emo70.gif

אין לך מה להילחץ מכזה דבר... באמת שלא, דברים כאלה זה "בקטנה", בשפת רחוב... את המניות שלך הרווחת כאן ביושר וגם אם תעשי אלף ואחת פאדיחות נסלח לך ולא נתרגש מזה. ובאמת צריך כאן קצת יותר אקשן, לאחרונה נלכדנו לשיגרה היבשה וחסר הפילפל הכה אהוב עליי

אז אם כבר אקשן....

לפי דעתי וורטון בעבר אנס את ניק!! זה דוסקס כאן בפלאשבק, היה או לא היה - מעורפל וקשה לדעת... אני זוכר את הפעם הראשונה שזה קרה, וכבר אז היה נראה לי שוורטון אנס. הוא ביקש ממנו שירגיש בנוח כי הריגוש רק מתחיל.... יותר לא ראינו אותם.... Y&R SHOCKER

pumiki25

New member
*פיו*! ../images/Emo178.gif ../images/Emo24.gif

או-קיי - אני חושבת ש-15 שעות שינה (כאמור - מתבקשות להחריד!) עשו את שלהן!
תוך הסמקה שמשווה אותי לעגבניה בשלה - אני מודההה-מודההה-מודההה (נו, אתם כבר יודעים - עזאם-עזאם-עזאם) לכולם על הסבלנות המדהימה שלכם, שמחממת את הלב!
שחרחר! קיבלתי את המסר - המון תודה, קודם כל, ו...חכה-חכה, עוד אעסיק אותך ביום כיפור - עוד תצטער שהצעת!
אכתוב לך עוד בערב, על כל פנים
אורטל'וש - "יריית פתיחה" - You can say THAT again, alright! נו, של מי השיר הזה - "No, I don't have a gun"? (נירוונה?) - טוב שכך!
(אני צוחקת, כמובן. *מואה*!
) אדר - יופי, יופי, אני שמחה שלפחות מישהו צחק! כולי תקווה שבפעם הבאה שאצחיק כאן מישהו - תהיה לי הכוונה להצחיק!
וריק'וש! טעות מרה טעית אם חשבת ששכחתי אותך!
בקרוב!

taish

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

השיר הוא אכן של נירוונה, אבל קוראים לו "Come As You Are". תודי שזה שם שנשמע יותר טוב מ-"No, I don't have a gun".

למעלה