התנצלות

mondani5

New member
התנצלות../images/Emo7.gif

הי בנות יקרות!!! לא שכחתי אתכן אפילו לא לשניה,פשוט היום רק נכנסתי לאתר אחרי שבועיים בדיוק,ביום שישי לאחר שחמתי השתחררה מבית חולים בשמחה רצנו והזמנו אולם ל-1000 איש "חפלה עד הבוקר" ל-12.5.03 וכמובן שגם אתן הייתי בין ה-1000 ,לצערי באותו לילה חמתי איבדה את ההכרה והועברה לבי"ח איכילוב,בטיפול נמרץ ומונשמת עד היום כבר 14 יום,בעלי כל יום לידה אחרי העבודה ,ואני כל כך עצובה שלא היה לי חשק לכלום אפילו חג פסח נשארתי לבד עם הבנות ושלחתי אותו שישב עם האחים שלו,הכי כואב לי שלא הצליחה לראות את הבנות,פשוט מהלידה היא חלתה בדלקת ריאות ופחדנו להביא את הבנות לפני 40 יום ,ביום שישי כאשר תכננו בדיוק ללכת עם הבנות קרה מה שקרה. בהתייעצות עם רב ביטלנו היום את האירוע בשלב זה. אז קבלו את ההתנצלות ומברכת אתכן ובנות משפחותיכם . אוהבת אירית

מירבי*

New member
אירית יקרה...

את השמחה הגדולה אף אחד לא יקח ממך, שיר ורון שלך והן מקסימות, תחליטי שאת לא נעצבת מדחיית המסיבה, את יודעת כל עכבה לטובה, בטוח שאפשר למצוא לזה גם יתרונות, הן תהיינה גדולות יותר, בשלות יותר להיות במסיבה עם כל כך הרבה אנשים. לגבי מה שהיצעתי לך בעניין הדיסקים, תחשבי על זה יקירה, אצלינו זה היה מקסים וחלק מהבנות כאן יכולות להעיד. אוהבת אותך, ד"ש למונדני ונשיקות לבנות.

בנדה1

New member
הי אירית, האמת שאכן את חסרה

אנחנו סולחות ומניחות שקשה לתמרן בין האכלה כפולה לטיטולים ושמחות שמדי פעם את מגיעה לבקר... אצלנו כאמור אלה השבועיים של מריטת שערות, הופעת פצעי לחץ, שיחרור קיטור וכו'
. סתםםםםםםםם. האמת שעדיין לא הגעתי לשיא, משתדלים לא לפנטז ולא להתבאס, פשוט מחכים. אני מקווה שחמתך תרגיש טוב יותר ותתאושש לחגוג את הולדת נכדותיה. נשמח להפגש שוב. סופ"ש נעים. וכהרגלי מנצלת את ההזדמנות לשלוח
לציצ.

היי איריתוש...../images/Emo24.gif

מקווה שהכל יסתדר עם חמותך, שולחת לך הרבה חיבוקים ונשיקות יקירתי.. הרבה בריאות אהבה וכל שתבקשו... אהיה בקשר בפון מתוקה.. נשיקות לקטנות|נשיקה

אין על מה להתנצל../images/Emo23.gif

העיקר שכל הדברים יסתדרו ותוכלו לחזור לחיים של שגרה.אמן ואמן נשיקות לשלושת הנסיכות

אירית בוקר אור

אני מצטערת לשמוע לגבי חמותך, מסרי לה רפואה שלמה. אני בטוחה שיהיו עוד הרבה הזדמנויות לעשות את המסיבה הגדולה, כמו שאומרים - כל עכבה לטובה... שבוע טוב

למעלה