התנצלות!

התנצלות!../images/Emo4.gif

אני ןנוי מתנצלות על זה שרשמנו דברים לא יפים על מאיה!! זאת לא הייתה הכוונה שלנו לרדת עליה פשוט היה לנו יום מחורבן!! ואנחנו לא נעשה את זה יותר!! אנחנו הבנו שטעינו ומבקשות סליחה!! מקוות שסלחתם לנו!! *סליחה* נוי ואפרת

חשוב....

ת'אמת אני מרגישה ממש לא טוב.. כי אני לא טיפוס כזה ממש לא, אני לא אדם שמקלל, אבל עבר עלי יום גרוע ואני עצבנית ואני מבקשת סליחה! בבקשה תסלחו לי ולאפרת... אנחנו מבינות שטעינו ובגדול.. אני מבטיחה שבחיים שלי לא יעשה עוד כאלו דברים... סורי.. נוי ואפרת..

k a b o o k

New member
אממ.. סולחים../images/Emo9.gif

(אני בכל אופן) אני מאוד מקווה שזה לא יחזור על עצמו.. כי "יום מחורבן" זה לא תירוץ להציף פורום שלא עשה לכם דבר, ועוד זמרת שבטוח לא עשתה לכם כלום. כמו שכתבתי לאור מזרחי, נינט מדהימה
, ואישה מקסימה.. אז די ליצור את "היריבות" הטיפשית הזאת בינה לבין מאיה.

נינטט

New member
חייבת לכם היתנצלות!!

אני מזה מיצטערת על כול מה שאמרתי אבל.... תפסיקו גם אתם להיכנס לפורום של נינט ולהתחיל לקלל תאמינו לי שזה גם לא נעים אז אני מיצטערת זה לא יחזור על זה שוב... אני מקווה שהבנתם אותי ושתיסלחו לי ... מעריצה שרופה של נינט סליחה מכול הלב!!

k a b o o k

New member
הרשי לי לתקן אותך מותק..

אפח'ד מהפורום אינו נכנס לפורום של נינט ומקלל אותה. להיפך
, זה לא הגיוני
, כי פורום מאיה הרשמי בתפוז (אנחנו) מסמפטים את נינט מאוד, כמו שאמרתי.. היא מתוקה ומקסימה בעינינו

נינטט

New member
לkabook ולכול הפורום!!

תקשיבו אתם גם ניכנסתם אלינו לפורום והתחלתם לקלל את נינט ואם אור מנהלת הפורום לא הייתה מוחקת את ההודעות אתם הייתם רואים את הכול אז בבקשה לא להגיד סתם!! טוב לא באנו לחפש לריב אנחנו רוצים שכול אחד יעריץ את מי שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה בלי לריב הפורום של נינט יותר לא יכנס לאתר הזה בשביל לקלל וכאלה ואני גם מבקשת מימכם בשם כול הפורום גם לא להיכנס ולקלל אז זהו מספיק פה ניגמר כול הריב !!!!! מקווה שסלחתם לנו ופה מסיימים את כול הסיפור!!!1

אמ...אני חושבת שאני

יסלח לך... דרך אגב..נעים מאוד אני בת-אל..אני חברה של ספיר מהפורום.. אני חושבת שכל הפורום סלח לך... ואני מקווה שזה לא יקרה שוב..
תם ונישלם..חח

סולחתת...

כל מה שנאמר כאן נכון ... וכל אחד יעריץ את מי שהוא אוהב אני אישית אוהבת גם את נינט היא מקסימהה ומאירה פנים לכל אחד.. אבל בכל זאת מאיה בשבילי היא ה-אחת וזה לא ישתנה .....!! מאיההה אני אוהבת אותךךךך!!

למעלה