התנצלות

Gorilla

New member
התנצלות ../images/Emo18.gif

חברי הפורום אנגלינה וכל מי שנפגע מהדיון לגבי ג`ניפר לופז, אני מתנצל בפניכם לא חשבתי שהדיון ירד לפסים כל-כך שלילים ונמוכים, אני מאמין שלכל אדם יש זכות להביע את דעתו באשר היא, אבל יש גם צורה לומר את הדברים לא רק כדי להיות מנומס אלא כדי שיהיה גם בסיס ומשמעות לדברים. אני יכול רק לבקש סליחה אם מישהו נפגע מהדיון וחבל שאנשים מוצאים במה בפורום לפרוק את התסכול שלהם במקום להגיב באופן הגיוני וקשור למה שנאמר. אני לא בא לחנך אנשים ואני אישית לא נפגע ממה שנאמר, אבל יש מי שכן נפגע וחבל שכך, פורום סרטים נותן את הזכות לאנשים לדבר על תעשיית הקולנוע שבסופו של דבר היא סוג של תרבות, אז אנשים תנו קצת כבוד גם לאנשים אחרים כדי שנוכל להיות חלק מהתרבות בשבילנו ולמען הקולנוע.

אנגלינה

New member
התנצלות מיתקבלת ../images/Emo13.gif

ואני מודה לך מאוד אני יודעת שהבקשה שלי בקשר למדונה הייתה מוזרה ארבל פשוט האישה הזאת מסמלת אצלי הרבה ואני יודעת שאני צריכה להיות יותר פתוחה לשמוע ביקורת עליה אבל אני מצטערת יש לי בעיה עם זה מקווה שתבינו ושתתנו לה כבוד רק בגלל שביקשתי יפה לא בגלל שאתם חייבים תודה מראש ומתנצלת גם כן אנגלינה

חולוני

New member
לא, זה לא בסדר.

איזה מין פורום זה שמנהלת מוחקת ביקורות על שחקנית ? ובמקרה הייתה לי ביקורת על מדונה, ואת מחקת אותה. ואפילו אם היא האלוהים שלך ואת חולמת עליה בלילה וחולמת להיות כמוה ( וכל שאר החלומות הפופיסטים שלעולם לא יתגשמו..), אז צריכה לתת במה לפורום לכל סוג של דעה או ביקורת, שלילית או חיוביות. כל עוד היא בגדר הטעם הטוב ואין בה שימוש בקללות וגסויות. ובביקרות שלי לא היו קללות ולא היו גסויות ואת בכל זאת מחקת אותה. אני מאוד נפגעתי מדבר זה, ואני מבקש ממך להחזיר את ההודעה, אחרת אני פשוט אתלונן על כך לתפוז. ולא הייתי רוצה לעשות דבר כזה.

אנגלינה

New member
לחולוני גם היתנצלות

מצטערת שמחקתי את ההודעות שלך אבל רק ביקשתי שבפורום הזה תכבד את מדונה אז בבקשה בקשה קטנה אנגלינה

חולוני

New member
מה קרה לחופש הביטוי ?

איזה טעם יש לי להיות בפורום באינטרנט אם אין לי חופש ביטוי מלא ? הרי זה כל היופי של האינטרנט, שאפשר להגיד לכל העולם מה שאתה חושב על כל דבר בעולם. ואת מנעת ממני. התנצלות ממך ממש לא פותרת כלום. אני מבקש ממך להחזיר את ההודעה ולא למחוק ביקורות ולא משנה על מי, אפילו שזה על מדונה אהובתך. זה ממש לא בסדר, ואני לא מקבל את ההתנצלות עד שהדבר לא יתוקן.

חולוני

New member
אין לך על מה להתנצל.

משהו לא בסדר בפורום הזה אם המנהלת מוחקת ביקורות. הרי זאת כל המטרה של הפורום - להעביר ביקורות, אפילו אם זה על סרט או שחקנית שאת אוהבת.

אנגלינה

New member
חוזרת ואומרת שוב

הרבה ביקורות פה אין לי בעיה איתם אפילו אם הן לא לטעמי זה הקטע בריבוי דעות אבל ביקשתי בבקשה לכבד את מדונה כאן בקשה קטנה בתור מישהי רגילה שמשוחחת איתך בפורומים ולא בתור מנהלת אפילו התנצלתי על המחיקה מצטערת שוב ומבקשת רק עליה יוצאת דופן כבוד אנגלינה

חולוני

New member
רגע,

את מתכוונת למחוק כל ביקורת על מדונה שתפורסם בפורום הזה ? ולמה אני חייב לכבד את מדונה אם אני לא מכבד אותה ? את תכריחי אותי לכבד אותה ? אני לא רוצה לכבד אותה מהסיבה שלפי דעתי אין על מה לכבד אותה. ואם ביקורות על מדונה את לא יכולה לקבל, אז משהו לא בסדר לא איתך ולא עם הפורום הזה. ואסור שזה יקרה. אני חוזר, תחזירי את ההודעה שמחקת ואל תמחקי יותר ביקורות ולא חשוב על מי, אפילו על מדונה, ורק אז תתקני את מה שעשית.

אנגלינה

New member
חייב לעשות דווקא אה?

ולי ניראה שדווקא אתה התינוק עובדה ניכנסתי לפורום מדונה והנה אתה שם גם מלכלך עליה בכל היזדמנות שיש לך אז תגיד מה אתה בכלל מחפש חוץ מליצור מריבה? אני לא ארד לרמה שלך מצטערת תפנה למי שאתה רק רוצה כמו שכתבתי לך באי מייל אני מעדיפה לעוף מתפוז מאשר לסבול את הליכלוכים שלך אני לא מבינה למה אתה בכלל עושה דווקא???? אל תכבד אותה מצידי אבל כשאתה כותב כאן בפורום תשמור על הפה בנושאים שקשורים בה ואני לא אחזיר את ההודעות כי תאמת אני אפילו לא יודעת איך אני זזה עכשיו לישון ואני באמת מקווה שמספיק עם הדווקא הזה שלך ביקשתי יפה ועובדה שאתה היחיד כאן שמעורר מריבה אנגלינה לילה טוב

חולוני

New member
את גרמת לזה.

כל המצב היה יכול להמנע מלכתחילה אם היית יכולה לסבול ביקורת כמו שצריך לסבול ביקורת, אפילו אם היא לא מוצאת חן בעיניך, בפורום סרטים. אני לא העברתי פה ביקורת עליה בעניין המוזיקה. לשם כך ישנם פורומים אחרים. אני העברתי עליה ביקורת בנושא יכולת המשחק שלה, ומן הראוי שההודעה שכזאת מקומה כאן, ולא צריכה להמחק כמה שאת לא אוהבת אותה. ולכן אני עובר על זה בשקט כי יש לי עקרונות. אני לא מתכוון להניח לך לעשות פה דיקטטורה לסלקציה איזה הודעה מכבדת מספיק בשבילך את מדונה ואיזה לא. דבר כזה לא צריך להיות בכלל בפורום סרטים. פה אני אמור לקבל חופש ביטוי מלא בכל הקשור לסרטים, לשחקנים, וגם גם בקשר לביקורות. אני לא מוכן לסבול שההודעה שכתבתי על מנת להביע את דעתי בקשר לכישוריה של הגברת מדונה בתחום המשחק תימחק מהסיבה שהיא לא ראויה להימחק והיא קשורה לנושא הפורום. נראה לי שהיחידה שפה לא בסדר זאת את. ואני מבקש להחזיר את ההודעה ואם את לא יכולה מכיוון שאין אפשרות כזאת אני אני רוצה לשמוע פה הבטחה ממך שלא מחקי יותר בעתיד שום ביקורת בכל הקשור בכל שחקן\ית כלשהוא כולל מדונה ה"קדושה". אחרת אני אפנה לתפוז ואבקש את התערבותם בעניין. אני בטוח שהם לא ישמחו לשמוע על הדיקטטורה הקטנה שאת מנסה לארגן פה בפורום.

JOE KALIBER

New member
את רוצה שהוא יכבד אותה כבן אדם??

הוא עשה את זה הוא הריי לא קילל אותה, הוא אמר שכישוריי המשחק של לא טובים, אני מסכים איתו. ויש לו כל זכות להגיד כזה דבר

לאנגלינה

קראתי את הויכוח בינך לבין חולוני, ו... אני די מסכימה איתו. השאלה אם מדונה שחקנית טובה או לא היא לא רלוונטית, אבל האמת היא שחולוני צודק- יש פה חופש ביטוי, וכל עוד אין קללות או דברים שנכתבו בחוסר טעם, אין שום סיבה או זכות למחוק אותם. את אולי מאד אוהבת את מדונה, אבל אין לך שום זכות למחוק כל הודעה שטוענת משהו רע נגד מדונה. אם אני זוכרת נכון, אז בהודעה לא היה שום דבר לא מכובד נגד מדונה- שום קללות או ביקורת נגדה כבן אדם, אלא פשוט דעה בקשר לכישוריה כשחקנית. מה לעשות, זה אחד מהדברים שעושים בפורום קולנוע. זה פשוט לא הוגן שיימחקו הודעות רק בגלל שמה שנכתב בהם סותר את הדעה שלך. את לא חושבת ככה? תכתבי תגובה. וזהו.
ס.ש.

זהר פלד

New member
אני אמנם חדש כאן, אבל חולוני צודק

במאה אחוז (בלי קשר למדונה, שהיא אכן גדולה.) אין שום מקום לצנזורה מסוג כזה בשום פורום.

libi k

New member
לא מדובר בצנזורה ,מדובר בכבוד! ../images/Emo41.gif

אנגלינה לא התכוונה שיש צורך לצנזר,כל מה שהיא ביקשה זה שלא יכתבו הודעות בפורום הפוגעות והמזלזלות במדונה! מאחר והיא אוהבת את מדונה והיא גם מנהלת הפורום ,אז היא רוצה שיהיה לה נעים להיכנס לפורום של עצמה בלי שהיא תצטרך לקרא הודעות מהסוג הבוטה והפוגע בכבודה של במדונה!!! ואני ממש יכולה להבין אותה מאחר ואני גם אוהבת את מדונה(מאוד!!!) לא הייתי רוצה להיכנס לפה ולקרא הודעות מסוג זה! אך אתה חושב שהיא תרגיש אם היא תיכנס לפורום שלה שיהיה מלא בהודעות פוגעות מסוג זה???? אני לא חושבת שזאת בקשה כ"כ מוגזמת ,אחרי הכל מדובר בטיפת כבוד לא יותר, אם לא למדונה אז לפחות לאנגלינה!!! אני גם לא חושבת שזה משהו שכ"כ קשה לבצע אלא אם כן מישהו מחפש לעשות דווקא ולריב...אז זה כבר סיפור אחר ,ומקומו לא בפורום הזה! נ.ב:נכון מדונה באמת גדולה!!!!(ומדהימה!)

זהר פלד

New member
מדונה, כבודה במקומה מונח.

וזה נכון גם לגבי אנגלינה. אבל קודם כל, זה _לא_ הפורום שלה, זה הפורום של החברים בו. ודבר שני, מדובר בדיוק על צנזורה ועל חופש ביטוי. אם אנגלינה לא מסוגלת להתגבר על ההערצה שיש לה למדונה, זו הבעיה שלה, ולא של חברי הפורום, וזה לא מצדיק מחיקה של הודעות לגבי יכולת המשחק של מדונה. לכבוד אין שום קשר לנושא. באותה המידה יכולתי לטעון שאת אותו הכבוד שמגיע לאנגלינה כמנהלת הפורום, מגיע לחולוני כחבר בו, אבל הנושא הוא לא כבוד, אלא חופש ביטוי.

חולוני

New member
העניין פה זה חופש הביטוי

סה"כ העברתי ביקורת ולא עברתי את גבול הטעם הטוב והיא מחקה את זה. מגיע לי חופש ביטוי בפורום סרטים בכל הקשור לביקורות סרטים ושחקנים וכל דבר הקשור בקולנוע ובסרטים ולא משנה במי מדובר, אפילו שזאת מדונה "הקדושה". עליה לקבל כל סוג של ביקורת בפורום ואין לה זכות למחוק הודעות שמעבירות ביקורת על שחקנית. על כן אני מצפה ממנה שתחזיר את ההודעה, ואם אין אפשרות כזאת, אז לפחות אני רוצה לשמוע פה הבטחה שדבר כזה לא יחזור שנית, וביקורות אפילו על מדונה לא ימחקו מהסיבה שהם לא ראויים להימחק. אחרת אני פשוט אפנה לתפוז ואבקש את התערבותם בעניין. זה הכל, אני מאמין שמגיע לי פה חופש ביטוי מלא בכל הקשור בביקורת ענייניות לנושא הפורום, וזה כן בקשה מוגזמת לא לעביר ביקורת על שחקנית מסוימת מכיוון שאי מעוניין להביע את דעתי בדבר, ומחיקה מונעת ממני אפשרות זאת.

kirk hammet

New member
גם אם

היא כזאת גדולה , ואנגלינה כל כך אוהבת אותה , הוא לא קילל אותה בכלל ! הוא אמר שכשרון המשחק שלה בהחלט אינו כמו של ג´וליה רוברטס , לדוגמא. וזה מאוד נכון.

פיסטוק16

New member
זה באמת לא בסדר

אנג´לינה מנהלת את הפורום אוקיי....זה לא אומר שהיא יכולה להחליט מה אנשים יגידו וליבי מה זה השטויות האלה של נעים להכנס לפה אנשים פה מביעים דעות אז מה בסה"כ הוא אמר? שהמשחק שלה לא הכי.... אז מה ? לא כל אחד נולד שחקן אם היא לא יכולה להתגבר על ביקורת אז יש לה בעיה היא לא ילדה קטנה

למעלה