התנצלות...

מעיןבר

New member
התנצלות... ../images/Emo140.gif

כבר כמה ימים שאני כמעט ולא מצליחה להגיע ולגלוש כי אני פשוט לא בבית וכשאני כאן אז הפיצקה שלי לא יורדת מהידים (כואבת לה הבטן, מסכנונת). אני משתדלת מאוד לקרוא ואם אני יכולה משהו שאין לו תשובה אני מאוד משתדלת לענות, אבל לצערי זה ממש לא קורה מספיק. אם יש לכן שאלות חשובות, במיוחד התייעצויות בעניני חום השחר שאין להן מענה, תעלו לכאן הודעה עם הגרף (לעיונן של כל חברות הפורום) ותשלחו לי מסר קצר עם לינק - אני כבר אדאג לקפוץ להעיף מבט ולענות כמיטב יכולתי. שוב אני מתנצלת על נוכחותי המועטה, מקווה שזה יסתדר בקרוב

blue4u2

New member
תפסיקי מעיין ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif

בוודאי שאנחנו מבינות אותך....נכון בנות?!?!!!?!? אין ספק שבתחילת הורות חדשה, קשה לפנות זמן לעניינים אחרים ויש הרבה מה לעשות עם הקטנה, מה גם שכ"כ כיף רק לשבת להביט, להריח, להרגיש....(כך אני מדמיינת את זה בכל אופן...) אז תרגישי חופשי להיעדר, אני אישית מאשרת ואל דאגה - כולנו כאן ילדות טובות, מגלות אחריות, איכפתיות זו כלפי זו וכמובן שפונג הנהדרת לא מבריזה ועוזרת
אז פשוט תהניייייייייייי

star122

New member
היי מעין

אני משתתפת חדשה יחסית - חודש ראשון לנסיונות , אבל פסיבית כבר זמן רב . עקבתי אחרי סיפור הלידה שלך בשקיקה ונחמד לראות שהאמהות מעסיקה אותך - הלוואי על כולנו . בכל מקרה , פירסמתי כאן כבר כמה פעמים את טבלת חום השחר שלי של החודש ופונג ענתה לי בצורה מאוד מפורטת (ותודה , כמובן לפונג) אבל הייתי מאוד שמחה אם גם את תגידי מה שאת חושבת מצרפת את הטבלה נכון להיום ושאלות : האם בייצתי כבר ואם כן מתי . האם לתנוחה שבה מודדים חום יש השפעה על התוצאות (היום מדדתי בפעם הראשונה בשכיבה שעד היום מדדתי בישיבה ) אם חל הביוץ , מתי אני צריכה לצפות למכשפה..... המון המון המון תודה על תשומת הלב ושוב

מעיןבר

New member
הי סטאר

מהגרף כפי שהוא קשה מאוד לדעת האם בייצת, הייתי שמחה לראות עוד כמה טמפ'. לעניין המדידה - כל עוד את עיקבית לא נראה לי שיש משמעות לתנוחת המדידה, בתנאי שזה נעשה על הבוקר לפני שקמת מהמיטה. אם נוח לך להתיישב - לא זה מה שישנה. (אני אישית העדפתי להמשיך ולשכב ולתפוס עוד כמה דקות של תנומה...). מרגע שהיה ביוץ המכשפה תגיע תוך 12-16 ימים ובממוצע 14 יום (=שבועיים אחרי הביוץ). בתקוה שהיא לא תגיע...

נשואה 3 3

New member
מעיין יקרה

קחי לך את הזמן תהני מהקטנטונת תקפצי מדיי פעם לספר לנו עליה ושיהיה לך הרבה מזל טוב

למעלה