התנצלות רשמית

theAMP

New member
התנצלות רשמית

אני ושאר El-Vitals (דאשבורד לשעבר)רוצים להתנצל על הסולו הגרוע שדפקתי ביום שישי בפטיפון, הכל בגלל הגיטרה של דודו.... אני שונא לנגן על גיטרות שהן לא שלי... חוץ מזה, סולאים זה לא פאנק רוק, סולואים זה לאומואים... כבוד ל beer 7 שעשו הופעה מעולה כתמיד, דודו, תקנה גיטרה יותר טובה... כבוד ל puzzled, עלו והצליחו... we are all vital to the program...

mazehashtuyot

New member
הממ

אני דווקא חשבתי שזה היה סולו מהוגן ושהייתם קולים וזה וזה בסדר. אוקי וגם אתה בגודל גדול. כן.

ShLuMp

New member
דאשבורד!

ראיתי אותכם פעם מנגנים בירושליים בגן הפעמון אתם אחלה...! אני אוהב את המתופף שלכם (רומן?) ןלמה לא נשארתם עם קוקהקולה? חח סתם

theAMP

New member
חשבתי שזה משהו בספרדית

ואז סרג´יו אמר לי שזה לא ממש קיים בספרדית... בכל מקרה, השם זה משהו בכיוון "חיוני" או "הכרחי".

Dafnana

New member
לא על הנס לבדו

נבנתה התורה אלא באה היא מן הר סיני בידי משה. אר אי אס פי סי טי ל אל ביטלס

Sid76

New member
סולו

מי אמר שסולו זה לא פאנק? אז מה - black flag הם הומואים? לא ! ואני מת על סולואים שלהם. הופעה של EL VITALS היתה בסדר, כל הכבוד למתופף המדויק! צריך עוד קצת עבודה על החומר ועוד הרבהההה עבודה על משמעת הנגינה על הבמה. (תן לבן אדם לדבר ותשתיק ת´גיטרה)

mazehashtuyot

New member
אוקי, אני מתביישת מאד

מלהגיד דברים לא טובים על אנשים, (כן, בטח), אבל, זה היה משעמם מאד, אני נשארתי בהופעה שלהם רק כי חיכיתי שמישהו יבוא למכור לי תקליטים, ואז, הלכתי. כן.

theAMP

New member
רק העובדה...

שהם ממכבים רעות והם עושים פאנק רוק משמחת אותי. מכבים רעות fe life!!! reprezent tha inner scene... הסולן חייב לנסות לשיר הכל אוקטבה אחת מעל למה שהוא עושה, אבל חפיף... להתאמץ זה לא פאנק רוק...

למעלה