התנצלות רשמית

התנצלות רשמית ../images/Emo13.gif

אני מתנצל רשמית בפני מייקל - הוא התקשר עכשיו.... מייקל אנא קבל נא את התנצלותי הכנה על העקיצה שעקצתיך תחת השרשור "ההמלצה השבועית של איש יקר" העקיצה היתה מרושעת ולא במקום אנא מנהלינו היקר קבל את התנצלותי *מתכופף בהכנעה *
(עכשיו ברצינות - מייקל הוכחת את עצמך אדון איש - עכשיו אני רוצה דו"ח מלא על הדפיוצר שלי ולא תשמע מילה רעה ממני יותר לעולם [או לפחות עד הפעם הבאה שיהיו לי תלונות
]) בהתנצלות כנה
תומר נ.ב. אנשים אני גאה להכריז כי למייקל שלנו יש עכשיו איסיקיו - אז תתחברו אליו בהמוניכם - מספר האיסיקיו של מייקל הוא:302147975

HFT

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!!

מייקל פתח אייסיקיו???????? אני מודה שלרגע קט ליבי רטט!!! בעלי! איסיקיו!! קשה לתאר במילים כמה רב הוא האושר אשר מילא את ליבי. טוב אחרי שהגזמתי בפראות והדגמתי את הדרך הכי מטופשת להגיב כאשר מנהל פורום פותח איסיקיו אני רוצה לומר שיכול להיות שמייקל הוא לא עברי לידר |סקופ| מייקל יקירי אני חייבת לומר שקולך הערב הפריח כל מחשבה נוספת עליך כזמר המהולל. השאלה היחידה היא- מה אתה מסתיר עכשיו??? אני מוכנה לשים כסף על זה שגם ב-16 באורח פלא- לא נזכה לראות אותך! אבל אני אוהבת בכל מקרה

HFT

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif../images/Emo73.gif../images/Emo103.gif../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif

הלילה באמת נותן בי עכשיו את אותותיו.....בעעעע

למעלה