התנצלות רבתי

התנצלות רבתי

טוב, מרינטה ואני לכלכנו ובגדול, ואין לנו אלא לבקש סליחה. מה שקרה הוא ששנינו הסתבכנו קשות מבחינת זמן פנוי בעסק הלא היגייני שנקרא מערכת בחירות, ופשוט לא היה לנו זמן. בהתחלה זה הייתי רק אני, אבל לאחר מכן גם מרינטה עבדה במטה הבחירות במשרה מלאה, בנוסף לשתי העבודות הרגילות שלה. אז לא היה לנו זמן לנהל, אבל מה עם הודעה שתבהיר את כל זה? ובכן, בנוסף לבעיית הזמן, צצו חילוקי דעות בינינו לבין הנהלת הערוץ (יותר באשמתנו, למען האמת) שבעטיים נפגמה המוטיבציה שלנו לבצע את חובות הניהול השונות. השילוב של היעדר הזמן וחילוקי הדעות הביא אותנו למצב שפשוט לא היה לנו חשק להיכנס לכאן. כמובן שככל שדחינו את זה, זה נעשה יותר קשה. כל זה אינו הצדקה, אלא רק תיאור השתלשלות העניינים שהובילה למחדל. אין לנו אלא לבקש את סליחתכם על ההתעלמות גסת הרוח הזו. בכל מקרה, מסתבר שנמצא פתרון מעולה, שכן נראה שניבלונגים עושה עבודה הרבה יותר טובה מאיתנו בניהול הפורום ואנחנו נשמח מדי פעם לקפוץ ולבקר בידיעה שזה ממשיך להיות אחד הפורומים הטובים ברשת העברית. זהו.

זה לא עובד ככה ../images/Emo13.gif

הי סרט, טוב לראות אותך (אותכם?) שוב איתנו, האמת סתם התגעגענו..., ממש אין סיבה להתנצל, דברים קורים ושום דבר רע לא קרה. אני מקווה שהשיבה הקצרה הזאת אומרת שנשוב לראות אותך ואת מרינט כותבים כאן, כי למען האמת אתם מאוד חסרים גם ככותבים וגם כמנהלים, זכותכם כמובן להפסיק לנהל, אבל אם לא תבאו לכתוב ממש נעלב
. בקשר לניהול אני פה רק באופן זמני, בקרוב מאוד תיהיה הפתעה גם בתחום זה, מקווה שכולם יקבלו את ההפתעה ברוח טובה. בכל אופן ברוך השב ואם אתה מדבר עם מרינט תגיד לה שנשמח לשמוע גם ממנה. דרך אגב אשמח להתיעץ אתכם, כל עוד אני ממלא מקום פה, אם זה בסדר

בטח שנשמח לייעץ ולעזור

ובנוגע לניהול הפורום - זה כבר לא עניין שלנו. אנחנו יכולים רק לקוות שמי שיחליף אותך יהיה מוצלח כמוך

קוכולין

New member
היי, טוב שחזרת

נשמח להעזר במומחיות שלך בנושאי יוון ורומא, ובכלל, טוב לראות פעם נוספת

כמה טוב שבאת הביתה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|י

כמובן שאנחנו מכבדים את הסיבות שהיו לכם לפרוש מהנהלת הפורום ואת הקושי שלכם להודיע לנו על כך,אני בטוחה שהלקחים הופקו וכמובן שתמיד נשמח לראות אותכם פה כמשתתפים פעילים ואוהבי היסטוריה. שלכם חנה גונן

למעלה