התנצלות פומבית

רחל228

New member
התנצלות פומבית

כמי שבחרה במקום הזה על מנת למצוא דרכים נוספות לראיית המצבים השונים בחיי, אני שוטחת את שאלותי באופן חד צדדי. והמון פעמים האיש שאני מאוד אוהבת - נפגע...נעלב עד עמקי נשמתו. ועל כן, אני מוצאת את המקום הזה, כמקום המתאים ביותר לומר - אני מתנצלת אם אני פוגעת/מעליבה או בוחרת במילים חדות. אבל- זהו המקום היחידי אותו אני רואה כקבוצת התמיכה הוירטואלית שלי, כאן יש מקום לכאבי, ובפורומים אחרים - לשמחותיי.
ועבורך - שתדע שתמיד אני מפרגנת, אוהבת, ורואה בך את אהבת חיי הגדולה והיחידה. אתה איש מיוחד, עם המון מורכבויות ומעל הכל אתה האיש שאני הכי אוהבת בעולם.
ממני-

יתרון האנונימיות שבפורום

כל עוד לא מפרסמים פרטים מזהים או כאלו שעלולים לזהות את הנפשות הפועלות, לא קיים מצב של הוצאת דיבה או שם רע לאדם אחר. מכיוון שכך ומכיוון שמלכתחילה הפורום לא מהווה במה להתחשבנות או בית דין אלא אך ורק כמקום של הקשבה ותגובה (גם כאן - כל מגיב עושה זאת ממקום אישי שלו), לא נדרשת התנצלות פומבית. אני מציע שתתייחסי לקונפליקט שהביא אותך לידי התנצלות פומבית כאל הזדמנות ללבן עם עצמך ועם בן זוגך מדוע יש רגישות גבוהה כל כך היוצרת תחושת פגיעה מעצם ביטויים של רגשותייך וכאבייך וכהזדמנות ליצור דיאלוג. בהצלחה

מאולף

New member
רחל ../images/Emo39.gif,

את מקסימה ונהדרת עם
ענק. הלוואי ובן זוגך יידע להעריך את כל מה שאת רוצה ויכולה לתת לו. שלך
בחברות,
ממני, המאולף.

רחל228

New member
מאולף ...הוא יודע ומעריך

רק שהוא נמצא במסלול שונה משלי. אני על הדרך המהירה והוא בדרכו האיטית יותר. הוא מאוד רוצה לתת ממנו, אך יש לו המון מניעים למה הוא בחר בדרכו האיטית... וזו אחת מהסיבות למה אני אוהבת אותו כל כך ...שיקול הדעת שלו, הבאלנס שהוא מעניק לחיי רווי הטלטלות...כאשר הוא איתי, הרוגע הוא חלק מחיי. הבעיה מתחילה כאשר הוא אינו אינו איתי - אז הרגשות מציפים אותי ויכולת ההבנה ממרחק לא ממש פעילה.

למעלה