התנצלות לעורכי "אוטו"

Almera4Life

New member
התנצלות לעורכי "אוטו"

לכבוד, עורכי המגזין "אוטו", כתביו, וכל העושים במלאכה א.ג.נ., כמי שמנוי על "אוטו" ועל "טורבו" לפניו מהגיליון הראשון, ברצוני להביע פעם נוספת, כשם שכבר עשיתי בעבר (בתגובה שאף פורסמה במגזין) את הערכתי על פועלכם המבורך, בהוצאת מגזין הרכב הטוב בארץ. כמו-כן ברצוני להביע פעם נוספת את הערכתי על השינויים הרבים לטובה שהמגזין עבר תחת שרביטו של מר פרומצ´נקו: ממגזין סקטוריאלי (מכוניות ספורט בלבד), בעל טון תוקפני ולא נעים ואף לוקה, לעתים, בשוביניזם, הפך מר פרומצ´נקו את המגזין למגזין המדבר לכלל חובבי הרכב ואף לכלל אוכלוסיית הנהגים, בשפה נעימה, בהירה ופשוטה, וזאת מבלי לוותר על רמה מקצועית או על אהבת הרכב המשתקפת בכל דף ודף. למרבית הצער, פתח העורך הקודם, מר אהרונוביץ´, במתקפה ברוטלית, בסגנונו חסר החן, על המגזין ועל עורכו, מר פרומצ´נקו. יאמר לזכותי, כי תמיד עמדתי בפרץ, ולא רק שלא הושפעתי מדבריו של מר אהרונוביץ´, אלא אף שימשתי כ"מגן" למגזין בפורום זה בפני הנוהים (לטעמי, בעיוורון), אחר דבריו של מר אהרונוביץ´. אבל עם פרסום הכתבה על הפונטו HGT בגיליון דצמבר, נפלתי אף אני, אבוי, בנופלים, וחשדתי בכם בכוונות לא טהורות בפרסום הכתבה. לזכותי אטען כי אכן היה נראה לי מוזר כי חברה תשנה רכיב כה בסיסי במכונית כמערכת המתלים ללא הודעה לציבור; זאת עד אשר נזכרתי כי כך בדיוק עשתה סובארו עם האימפרזה בשנת 2000. זאת ועוד: לאחר שהתעוררו בלבי החשדות המכוערים, נזכרתי כי מגזין "אוטו" מעולם לא חסך את שבט עטו ממכוניות הראויות לשבט זה, כולל העובדה כי הנכם המגזין שדיבר במלים המפורשות ביותר, מכל העיתונות, על גיר ה al4 הנורא של פיז´ו, כדוגמה אחת מני רבות. אשר על כן הנני מפרסם בזאת את התנצלותי העמוקה כלפיכם, הן בפורום זה והן במשלוח דואר אישי אליכם, ומאחל לכם ולנו, קהילת חובבי הרכב בישראל, עוד שנים רבות של העשייה הברוכה של מגזין הרכב הטוב במדינה. המשיכו בפועלכם הברוך! אבקש פעם נוספת את סליחתכם על כי לחצתי על מקש ה Enter לפני שחשבתי על הנושא עד הסוף. המשיכו בפועלכם המבורך! בכבוד רב ובהערכה עמוקה, ירון כוכבי חובב רכב, חולה הגה ומנוי "אוטו" ותיק.

זה פיתוח משותף של רנו וPSA

ונדמה לי שגם של סימנס, אבל בזה אני לחלוטין לא בטוח...

למעלה