התנצלות לארבל

*קסנדרה

New member
התנצלות לארבל

לארבל אתמול בלילה, החלטתי, לפי שיקול דעתי כמנהלת הפורם, להסיר תגובה שלך, לגבי הפשלת המכנסיים, שלא נראתה לי הולמת לפורום זה. בטעות, לחצתי על הגבלת משתמש, במקום מחיקת הודעה, עליתי מיד על טעותי, אך נבצר ממני בשעת לילה מאוחרת לפעול למען תיקון הטעון תיקון. צר לי על עוגמת הנפש שנגרמה לך. נבצר ממני להיכנס לפורום, עד כה, היות ואני גם אישה עובדת ולומדת, וגם קצת חיי משפחה, משתלבים להם בין לבין. מאחלת לך שבת שלום ומבורכת קסנדרה

ההתנצלות איננה מושלמת !!!

בתגובתך השנייה אלי את מבקשת להסביר כי לא פגעת בי ואינך עולבת בי. אני שלא נלחם אף פעם ברוח(!!) הלכתי לעשות שיעורי בית. להלן התוצאות: 21.3-בתגובה להודעה ניבחרת שקיבלתי בשתי תגובותייך שם- בראשונה-``ברכות...שירייך מיוחדים ואשמח להמשיך ולקרוא שירייך.`` בשנייה-``מלאך בודד,לא הגבתי למרבית שיריו מתוך פליאה על מה הבחור כותב...אתחיל מעכשיו להגיב גם לאלו שמטילים צל קל על אופי הפורום`` 24.3 -``אני בז לך חתיכת אפס מתנשא`` של פאייר אנג`ל לא נימחק!!!(זה יותר גרוע מהצעצ להפשיל מכנסיים בבדיחותא) 5.4-``קוראת יצירותייך....החריזה בשעת קריאתם הינה דיקלום...נסה לפתח סיגנון כתיבה מודרנית...`` 9.4-``שירייך אכן רדודים`` 9.4-``אבקשך לא להציף את המסך``(לאחר שתי הודעות תגובה ללורה) כאשר באותו היום רונן ומלאכית שובבה הציפו את המסך בעשרות הודעות!!! ולא מצאת לנכון כלל להעיר להם!!! 10.4-``כהרגלך בפורומים אחרים...הינך מתסיס ,משתלח,ומוצא דרך לחולל מהומות...מפתח נגדך אנטיגוניזם.`` 20.4-``אינני מתייחסת אלייך כלל....`` 20.4-``אתה לגביי לא קיים``. 20.4-אל תצפי מארבל מהכרמל...`` ואת קובעת בהודעתך האחרונה שאם יתברר שפגעת אז תיתנצלי..... אינני מאמין שאחרי ריכוז כל `ההתחלקויות ` שלך הנ``ל תעזי בכלל לטעון שאינך חייבת התנצלות !!! מקווה שתתעלי על עצמך וכך תעשי ואז אראה העניין סגור ביני לבינך---לא קודם !!! שבת שלום .

ronenw22

New member
ארבל

אני לא יודע לגבי כל מה שכתבת, אך אם אתה אומר אמת אז זה בהחלט נשמע כאילו יש פה איזו יד נגדך. אך אני כן בדקתי את מה שכתבת עליי, אני כתבתי ב-9 לחודש אך ורק ללורה, המלאכית דיברה איתי פה רק ב-8 לחודש, בשום פנים ואופן לא הצפנו אף פעם, ובטח שלא בתאריכים הנ``ל, ולהיפך - אני רשמתי שיר, והיא ענתה לי בשיר משלה, מה - אסור כבר לומר לה עד כמה שירה יפה? תחשוב על זה לפני שאתה מערב אותי לשוא, אני אף פעם לא אוהב להציף, אני נגד זה. רונן

לא מגנה אך מזכיר !!!

רונן היקר,אין לי כלום נגד החייאת הפורום בין לבין שיר או בתגובות לשירים אבל שאני מציין השוואתי לקסנדרה לעניין ההצפה ,אני יודע העובדות- ביום 8/4 היולך 12 הודעות ביום 9/4 היו לך 5 הודעות ביום13/4 טיפסת ל-16 הודעות. ביום 16/4 כבר העפלת ל-21 הודעות(יומיות כמובן)!!! ביום 20/4 (עד עכשיו-8 הודעות. אני מפרסם 2 עד 3 שירים ביום ,מגיב שתיים עד שלש תגובות וביחס אלי אתה ``המציף `` בכל קנה מידה ,ולא שאני מתייחס לכך בשלילה אלא רק בנוגע ליחס המפלה של המנהלת בין שנינו. שבת שלום!!

ronenw22

New member
ארבל

אני לא יכול לשפוט כי אני לא יודע מה קסנדרה מחקה לך, אני לא כותב דברים קוטלים מדיי, ואם אני חושב משהו שלילי אז אני מתבל את זה על מנת לעמעם את הכאב... שבת שלום גם לך רונן

ronenw22

New member
ארבל מזל טוב

לשחרור הנצרה/פקק/או איך שתרצה לקרוא לזה ולחזרתך לעניינים. רונן

למעלה