התנצלות|טוב|

מיוני

New member
התנצלות|טוב|

טוב אחרי שיטוט בארכיון אני מרגישה שעליי להתנצל... אולי אתם זוכרים ואולי לא אבל שרק הצטרפתי לפורום וזה היה בערך חצי שנה אחרי שהוא הוקם, הייתה דילמה האם לפנות לערוץ 1 לגבי החרדיים או לא אני ברוב חוצפתי אמרתי שאסור להטריד את ערוץ 1 ואמרתי דברים מפגרים ושדעת הדתיים לא שווים אז על זה אני ממש מצטערת אני לא יכולה לפרט אבל מסתבר שבגיל תשע וחצי הייתי פאקצה רצינית וכמעט החטפתי לעצמי אגרוף שראיתי את ההודעות אז אני ממש מצטערת אני מבקשת סליחה מלירז ומנועה ומהילה ומעדי על משהו שהיה בקשר לקמפיין בחירות אני אפילו לא ממש זוכרת, ואני כתבתי ממש לא יפה ואני די חושרת על עצמי אז כדאי שאני אפסיק בכל מקרה אני מתנצלת על ההודעה החדשה אני פשוט מרגישה שאתם צריכים לקלל אותי חופשי בבקשה תגאלו אותי מיסורי גיל 9 וחצי כי אני ממש מתביישת אני מקווה שאתם כבר לא שונאים אותי(כי אם אני הייתי אתם הייתי שונאת) ואני מקווה שהשתנתי(תגידו לי שכן!!) אז תסקלו חופשי ואתם מוזמנים לזרוק עגבניות ואוף כמה שאני מרגישה עכשיו גרוע אני ממש מתביישת בעצמי- אוף בבקשה אל תשנאו אותי לנצח!טוב אולי כדאי לי לסתום עכשיו כי אני מפחדת שאני עדיין פאקצה צרחנית ומעצבנת

מיוני

New member
תיקונים../images/Emo107.gif

בכותרת זה אמור להיות
פשוט חשבתי על תוכן ההודעה חושרת=חוזרת

אם כל פאקצה הייתה כמוך...

העולם היה נראה בהרבה יותר טוב... ועם מוזיקה יותר טובה
חולעלייך אובל

Shaaaki

New member
*זורק עגבניות*

חח למרות שאין לי מושג על מה את מדברת...

faith2

New member
מיוני....../images/Emo24.gif

הגזמת את לא צריכה להתנצל על כלום מתוקה!
כולנו בני אדם, וכולנו טועים.....

YaEloNeT

New member
אובל../images/Emo24.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אני מודה, גם לי היתה תקופונת של פאקאציות מוגברת >בכיתה ח' זה נראה לי מאזניפ
< וגמני מתביישת בהודעות הראשונות שלי
*מרגישה כמו בקבוצת תמיכה*

מיוני

New member
../images/Emo24.gifקבוצת תמיכה../images/Emo107.gif

ווי תודה לכולם כלומר לא חשבתי שתסקלו אותי אבל הרגשתי ממש גרוע כי זה ממש לא מתאים לאיך שאני חושבת שאני מתנהגת היום ועכשיו אני מרגישה טוב!

קטרפי

New member
אין מה להתנצל ../images/Emo110.gif

ממש לא צריך שכולם עכשיו יתחילו להתנצל על מה שהם אמרו לפני 534896732 שנים

למעלה