התנצלות ועדכון

yaelma1

New member
התנצלות ועדכון

שלום לכולן. דבר ראשון חיבוק גדול לצפוניות שבינינו תחזיקו מעמד ושתדעו שהלב שלי אתכן והתנצלות שלא הייתי כאן כל השבוע אני גולשת מסוללרי ונגמר לי הטוקמן סליחה. עכשיו העדכון: קודם כל אני מרגישה הרבה יותר טוב ובקשר לרופא אל תדאגו אני מתכוונת לכתוב מכתב בימים הקרובים חוץ מזה שהיינו השבוע אצל ד``ר גונן ושאלתי אותו האם יש קשר בין מה שהיה לי בקיבה לאנדו` והוא אמר שהוא לא יודע ובקשר לניתוח לפרסקופיה זה בינתיים נדחה לפחות עד ספטמבר אוקטובר גם כדי שאני אהיה 100% בריאה וגם כי לוקח חודשיים עד שוועדת הניתוחים נותנת תאריך.
 

טשומפי

New member
שמחה שלמוע שאת מרגישה יותר טוב

זה באמת טוב שהניתוח נדחה עד שתהיי בריאה לחלוטין (מי אמר שבירוקרטיה ועיכובים פרצודורליים הם דבר שלילי?). אם את רוצה עזרה בלהשתלח ברופא האידיוט מהקופה - אשמח לעזור, מתי שלא תרצי. ההמשך במסר. המשך רפואה שלמה טשומפי.
 

yaelma1

New member
תודה

אני מצטערת אבל הצלחתי לקרוא חלק מהמסר כי כנראה שיש תקלה אבל מחר אני אצל דודים שלי והם מחוברים לאינטרנט אז אני אקרא את הכל בכל אופן הרבה הרבה תודה ואני בהחלט אשמח לעזרה.
 
טוב לראותך ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שהתאוששת והייתי מציעה ללכת לחוו"ד נוספת בהקשר לאירוע הקיבה. הכוונה לרופא שמבין באנדו' כדוג' שולמן/משיח/זיידמן. שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב כמובן
 
למעלה