התנצלות ובקשה.

MadonnaFan

New member
התנצלות ובקשה.

הי לכולם, שני דברים (או עשרה): 1. אני מתנצלת על חוסר פעילותי בזמן האחרון... אני לא יכולה להגיב על כ"כ הרבה הודעות! אל תהיו כאלה! אין לי זמן! וגם להיות הרבה זמן באינטרנט זה לא זיל-הזול בדיוק... אז נגיד אם מישהו חדש, שלא יכתוב הודעות בסגנון: הי! מה נשמע? אני חדשה, קוראים לי פלולית מוגלה ואני בת 5, ואני מתה על הארי, איזה חתיך, ואני שמחה להיות פה, הי הי! הי הי! *פלולית מוגלה* זהו. אז תרגעו!!! בבקשה *כורעת על ברכי ומנשקת את רגליכם* *איכס!* 2. דניאל- הדפסתי את הפאנפיק שלך כי אין לי כוח לקרוא אותו מהמחשב, אבל לא צלחתי עם הפרק החמישי. האם תוכל לצרף אותו שוב? תודה מאגף הגביה. 3. איזה תפקיד הייתם לוקחים אם הייתם שחקני קווידיץ´? כבר שאלתי זאת בעבר אבל אז היו פחות אנשים אז אני שואלת שוב. אני הייתי רוצה להיות-אה-רגע-תנו לי לחשוב- אה-בעצם-אולי מחפשת? נראה לי. כי זה כיף יותר, זה פשוט נראה הרבה יותר מענייןמלחבוט במרביצנים, למשל... איך אני מקנאה בקוסמים שהם יכולים לטוס, אני מדמיינת את התחושה של הריחוף... את- רגע- מה אני מבלבלת לכם את המוח. ההודעה הזאת הרבה יותר מדי ארוכה. אז מי שהצליח להחזיק מעמד עד לכאן מקבל הפתעה- המלצה לספר מעולה- רומח הדרקון!!! ומי שמתעניין בהמלצה יתעניין לדעת שהוא צריך להתחיל מהרשומות- דרקונים של דמדומי הסתיו", "דרקונים של מה זה היה? משהו בחורף..." "ודרקונים של שחר האביב." @מעין@ לא כדורי האורז! לא! לא! הצילו!!!!!

העצלנית

New member
בלעעעעעעעעעעע

ואין קשר פשוט אין לי כותרת. אז ככה גם אני לא ממש כאן תפקיד אני משערת שהכי הרבה אלימות וגם לי בא לעוף נשמע מצויין. אני התחלתי את דרקונים של דימדומי הסתיו מעולה מומלץ ביותר. איפה היית הסידרה הזאת כל השנים האלה נראה לי שאני אלך לקרוא קצת עכשיו.

Marty McFly

New member
נו פרובלם, רק בשבילך...

מקווה שיעבוד ואם לא, אז תגידי אני אשים קובץ TXT

Nagini Potter

New member
המפ.

בקשר לשאלה על הקווידיץ´- אני חייבת להתוודות - אני לא חושבת שהייתי אוהבת קווידיץ´ אם הייתי מכשפה... כי אני גרועה בספורט, אני שונאת ספורט, ובמיוחד אני מתעבת כדורים! לא הולך לי איתם! כמובן שאם הייתי טובה בקווידיץ´ הייתי אוהבת את זה.... דה... אבל בטוח שהייתי אוהבת לעוף על מטאטא, וכמעט בטוח שגם בזה לא הייתי טובה במיוחד.... המ..... Nagini Potter אין אדם פשוט..... יש פשוט אדם.

אזזז....

1) באמת תכתבו פחות הודעות! אפילו *לי* {כן, כן! לי! זו שנמצאת כל היום אונליין...!} קשה לעמוד בקצב וכו וכו... 2) אני פדלאה אז אני לא יודעת עד כמה אני אהיה טובה בקווידיץ´, אבל התפקיד שנשמע לי הכי נחמד זה חובטת...*אנחה* נשמע ממש נחמד להיות עם אלה ביד ולהרביץ לכולם....עזבו. 3) ניסיתי לקרא את רומח הדרקון אבל ממה שכולם אומרים שכדאי להתחיל איתו, לא נראה לי שבחרתי את הספר הנכון {נשמות תאומות או משהו...} לא ממש אהבתי, אבל מכיוון שכולם פה ממליצים בהתלהבות, לי אין מה לקרא ובפנדום אמרו שהרייסטליין מה-שמו שכולם אומרים משום-מה שהוא "שולט" מזכיר מאד את סנייפי-פו שלי {ומשום מה, הרוב פה לא אוהבים את סנייפ, מה שדי מוזר כי כולם פה אומרים שהמה-שמו שולט...אר...עזבו את הסיבוך הזה. אני מתוסבכת. הבנתם את זה. תפסיקו לקרא. יופי.}..... -ליאת-

Ms. Potter

New member
בעעעעע, רומח הדרקון !

לא שזה קשור להארי פוטר (וענבל, עימך הסליחה)
, אבל אני כבר חודשים רודפת אחר הספרים ולשווא ! לא מצאתי ספרייה איכותית אחת בחיפה המחזיקה את כל סדרת הספרים (12 ומשהו) מקסימום, 3 בספרייה וזה תמיד מתחיל מחלק ב´! ררררררר! ואל תגידו לי לקנות את הספרים כי זה 70 ש"ח לספר, שאקרא פעם אחת ואזנח (אני לא יכולה לקרוא מפעם אחת- אני יודעת כבר את כל העלילה!) ואלה גם סדרות, אז אאלץ לקנות 3 ספרים, אז כדאי שלא..... עצה, מישהו ?
לימור.

העצלנית

New member
הוא מפחיד

ולדעתי הוא גם לא מזכיר אותו. הוא הרבה יותר מיסתורי ושקט ממנו. תתחילי מרשומות רומח הדרקון:דרקונים של דימדומי הסתיו. אתמול הפסקתי לקרוא רק בגלל השעה. אבל הגמדאי מחילות מזכירים לי קצת את הגמדוני בית לא? וגם הם עולים לי עך העצבים.

S.Riddle

New member
המממממממ.... *חושבת*

אני מניחה שהייתי רוצה להיות חובטת.... זה הכי כיף, להיות עם אלה כל היום ולהרביץ לאנשים ומרביצנים כאחד....

S.tal

New member
גם אני..........

גם אני אולי הייתי רוצה להיות חובטת..., נשמע נחמד... להתעלל ולהרביץ לאנשים חפים מפשע... המממ...... טל, t@l

למעלה