התנצלות בפני instr .

Another Angel

New member
התנצלות בפני instr .

אני מתנצל על היותי אדם הבוחר לברר את האמת שמתחת לפני השטח , שברגע זה , מסתמנים כמסריחים . אני מתנצל שאני לא קונה את כל מה שמוכרים לי , אני מתנצל שאני לא תמים , ומתנצל שלא מסתפק בתשובות שטחיות , שקריות ומתחמקות כגון " תלמד מונגולית " , " אני קורא צללים " , " תקרא את האתר המאוד מפורט שלנו " וכו' . בכל מקרה - מעבר לחשדות טבעיים אין לי שום דבר נגד השיטה שלך , ולפי מה שקראתי באתר עושה רושם שהיא באמת אחלה של שיטה , יעילה ממוקדת ומעניינת , ואני אישית מניח שזה רק עניין של זמן עד שתתפרסמו והערפל יתפוגג . *אבל* ברגע שאתה , באופן ישיר וכל כך מעורר רחמים מתחמק ממענה על שאלות מסוימות , אדון , האינטואיציה ישר מסמנת את שם המשתמש שלך כשם משתמש של שקרן עלוב . נ.ב - האיום שלך לשסות בי משפטן הוא ממש מגוחך , וכפי שכבר אמרתי לך , אני לא ילדון אידיוט ולא הוביט שעיר וטיפש . שמור את האיומים שלך *לעצמך* !! אני מתנצל בפני משתמשי הפורום על אי הנוחות שגרמתי . אני יונתן ואני חדש בקהילה .

instr

New member
התקבל

שיעור מס.ז.א. לפי סזא אנו רואים לא עם העיניים אלא עם המוח. דוגמה: בעל שאישתו בוגדת לא"רואה" סימנים ברורים לאחרים - המוח מסנן. לפי סזא כל אחד רואה באחרים את מה שיש בו. כך זונה חושבת שכל הנשים זונות, רק לא הזדמן להן, גנב חושב שכולם גנבים בנפשם רק מפחדים או לא נתפשו, התמים רואה כולם כמוהו וסובל מאכזבות. בהיותי מבוגר ממך עצתי - סנן את הדיבור ילד, לך על זה. זה ישמור עליך ועל האחרים. העיניין סגור, אם יש צורך תפנה במסרים.

I'm Ohad and I carry a big stick

שלום לך מרחשוון. כיוון שהצלחת להפוך את סדר העניינים, ולראשונה גוטמן חטף את הקריזה לפני, אני נאלץ להיות פה על תקן המסביר. מתוך נסיון לענות על שאלת הקשר בין שיטה לאופי המתרגל, אקדים ואומר שהשיטה שאני לומד דוגלת בזבנג וגמרנו, אז מטאפורת הפאב לא תשחק פה תפקיד. בחריקת שיניים ובכסיסת צפורניים אני אמנע מלהכניס את מאפייני האישיות שלך להודעה, למרות שזה מאוד מפתה. השורה התחתונה היא שאתה מהווה סוג של הפרעה אלקטרונית בפורום שאני אוהב, אתה מכניס אופי דיון שאני לא מעריך ולא רוצה, אתה מכנה אנשים בשמות שלא מקובלים עלי ודוחף אזכורים לשר הטבעות במין שביעות רצון עצמית מאוד משעשעת - כשהיא רחוקה ממני. פשוטו כמשמעו, אפשר לומר - קישתא. כלך לך. לא רוצים לשחק איתך בקובות ולא רוצים לשתות איתך בירה. על מכות אין מה לדבר, ואגב, אם עדיין נדחוף את מטאפורת הפאב, תדמיין שאני הבאונסר ואני לא אוהב את הגישה שלך. אני אוהד, ואני סוציפאט מחורבן. Don't fuck with me.

Another Angel

New member
instr , אתה צודק .

אני צריך לצנזר חלק מהמחשבות או לפחות לא להביאן לידי ביטוי . אשמח להתכתב איתך בהודעות אישיות . אתה צודק במאה אחוז . ולגביך , " סמט " , תגיד בבקשה קישטא לאידיוטים שחינכו אותך , ואם אתה כבר בדבר מטאפורות אז דפוק להם בקבוק וויסקי בראש , ובעצמה שמגיעה להם . סיונארה .

bizhar

New member
עד כמה שאני זוכר, הפאב של גוטמן

נפתח רק בערב ואתם כבר שוברים בקבוקי וויסקי זה על ראשו של זה? אני מציע לכולכם להגיע לפאב (פינת קינג ג'ורג' איפשהו..) הערב (אם אני לא טועה). DJ גוטמן (אמיתי!)יתן לכם טראנס בראש, ועם בקבוק וויסקי יעשה כל אחד מה שהוא רוצה. נראה לי שסמט אוהב את התוכן יותר מהקליפה לא?

שום טראנס |פרסומת בוטה|

רש"י פינת קינג ג'ורג'. היום בתשע. הזדמנות נדירה (?) לראות את גוטמן וסמט בוויסקיג'יטסו קלאסי (וויסקיג'יטסוריו)

שי רגב

New member
התעללות באומללים (וצפוניים)...

G&S, רישמו לפניכם: ההתעללות הזו לא תעבור בשקט (לפתוח וויסקי לבד ולא להתחשב בצפוניים האומללים והרחוקים...)
ובברכת יונתן ההולך, ניפגש...

או, ככה אני אוהב אותך. אגב, שאלה

זה הכרחי לשים רווח לפני סימני פיסוק? סתם, מעניין אותי.

WhiteBear

New member
אתה לא סוציופאט ../images/Emo6.gif...

אני מכיר אותך, אתה אפילו מאד חמוד. (כל עוד לא הולכים איתך מכות...)

אני רק רוצה לתקן את עניין הקריזה

פעם, לפני הרבה זמן, חטפתי גם קריזה קודם. על זדפריים, לדעתי.

למעלה