התנצלות בפני רחל!

התנצלות בפני רחל!

רחל, התבונני אל תוך לבי, כי את יודעת לעשות זאת (אני יודע שאת יודעת): אני מתנצל בפנייך על כך שלא טלפנתי להודות לך על האירוח הנפלא ועל כך שלא כתבתי שום הודעה בפורום בנושא הזה, אפילו לא הסבר קטן שאומר בהתנצלות שאין לי כוח / חשק / יכולת לכתוב. כלום נאדה שום דבר! לא הגבתי בכלל! אני מתנצל על כך שלא חיפשתי את הטלפון שלך ודיברתי איתך ולו בכדי להגיד לך "שלום" במיוחד לאור העובדה שאני הבנתי את פחדייך לפני ואחרי (במיוחד אחרי) אז יכולתי לכל הפחות להתקשר ולומר כמה מלים אפילו אם אין לי כוח או יכולת לדבר להסביר לפחות את זה... לפחות זה היה מגיע לך!!! אני מתנצל על כך שאפילו כאשר תקשרנו מעט בפורום התעלמתי מהעובדה שנפגעת כל כך ואני מבקש סליחה ואעריך את זה אם תסלחי לי תכירי בחלקך בעניין (לא בקטע של אשמים... אלא בקטע שלך עם עצמך. אין לי צורך בכך שתגידי לי משהו על זה, לפחות לא כרגע. אם יהיה לי צורך, יכול להיות שאני גם אהיה מסוגל לבקש, אבל לא בטוח, את יודעת איך זה...) ותסכימי לכך ש ניפגש שוב ביום שבת הקרוב כפי שנתדברנו לעשות במפגש הקודם (שהיה נפלא, למרות ש... ברור שהוא היה פחות נפלא מהמפגשים האחרים, בגלל שבמפגשים האחרים היינו ביחד ובמפגש הזה בעיקר ראינו סרט... את לא יכולה להשוות את מאטריקס אלייך, אלי, אל האנשים... לא הספקנו להיות ביחד באמת... יחסית... זאת הסיבה ולא אחרת, אבל זה ברור, לא?!) כי אני מאוד רוצה לפגוש אותך (סופסוף) ולדבר איתך (סופסוף) ולהרגיש אותך (סופסוף) וליהנות ממך (אפילו יותר) ולאפשר לך ליהנות ממני (לפחות קצת...) ולחלוק זה עם זה כאב אהבה שמחה מחשבות נוכחות... בלי סרטים!!!! אני יודע שאני לא מי יודע מה מתנצל טוב ושאני לא מי יודע מה רגיש בקטעים כאלה אבל תסתכלי אל תוך לבי ותראי את ההתנצלות שלי ואת ההרגשה שלי... ו... שלך באהבה בן

למעלה