התנסות ראשונית..

putain

New member
התנסות ראשונית..

שלום לכולם..

שמי שלומי ( שם בדוי כמובן ) רווק ,עולה ותיק משווייץ , בן 33 מאזור המרכז .. אני כבר לא מעט זמן מנסה להתנסות בסשן בידיסם , אני מפנטז על זה מאז שאני זוכר את עצמי מפנטז אך לצערי כמעט ובקושי יצא לי להיות חלק מהעניין
.
אני אוהב לשלוט אבל כמובן גם אוהב להיות נשלט .. חובב כאב (בגדר הנסבל ) וכמובן קשירות אבל הכניעה היא בעיקר מה שעושה לי את זה..

רוב הקשרים שלי היו קשרים פשוטים וסטנדרטים ומשום מה זה כמעט אף פעם לא התאים לבת הזוג שלי ..

ביררתי בנוגע לסשן בתשלום אך יש לי תחושה שזה באמת לא אותו דבר , הרי לדעתי זה צריך לבוא מאותו מקום שזה בא מאצלי , מחוויות החיים ומתוך הבנה והזדהות הדדית .. זה צריך לבוא כמובן ממקום טהור ואמיתי , ומשום מה קשה לי להתעלם מהעובדה שסשן בתשלום בא ממקום של משחק ומעט צביעות ( בלי לזלזל חלילה באנשים הטובים שעוסקים בדבר )
אך אני בהרגשה שאני רוצה את הדבר האמיתי ..

אשמח למצוא בחורה עם משיכה משותפת בנושא, שתרצה לשוחח על העניין בתחילה ולאחר מכן ( במידה וזה מסתדר לשנינו) להפגש ולראות איך ממשיכים הלאה משם - אני מתאר לעצמי שזה תהליך לא קצר שדורש בניית אמון הדדית ואני מתכוון להתייחס לתהליך הזה ברצינות רבה ..

אשמח לפנייה או אפילו לטיפים בנושא

תודה :)

A לוןA

New member
כמה נקודות

בפנטזיה, הכל מושלם ונהדר, אין סיכונים, והכל כיף טהור וחסר גבולות.
המציאות, מעט שונה.
בדסמ יכול להיות כמובן נהדר וקסום ומופלא- אבל הוא טומן בחובו לא מעט סכנות, שחלקן הגדול נובע מחוסר מודעות לסיכונים- הפיזיים והמנטליים- שהמשחק מספק.
לכן-
ראשית קרא והתעניין בכל התחומים שמושכים אותך. למד את הסיכונים ואת הנקודות הדורשות התייחסות מיוחדת. מקום טוב להתחיל יכול להיות כאן- ההודעה למתחילים מתוך ההודעות הנבחרות של הפורום
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=507&messageid=167245168
מעבר לכך, כדאי לך לכתוב, לחשוף את עצמך מעט- כדי שיכירו מי אתה מאחורי המקלדת.
בנוסף יש מסיבות של הקהילה, מאנצ'ים ועוד כלמיני מקומות שאפשר להגיע ולהיפגש עם אנשים- וכך למצוא

ברוך הבא, ושיהיה בהצלפה!

נ.ב.
יש כמה דברים בהודעה שלך שאני לא ככ מבין. מה הכוונה "אני אוהב לשלוט אבל כמובן גם אוהב להיות נשלט"
למה זה ככ "כמובן"?

putain

New member
תודה על הטיפ

היי אלון .. קודם כל תודה על ההתייחסות , בהחלט לקחתי לתשומת ליבי את עניין הסיכונים הפיזיים והמנטליים ..

למען האמת אני עושה מחקר על העניין כבר לא מעט זמן , כמובן שזה לעולם לא מספיק והדרך הכי טובה לראות את ההשפעות זה במציאות..

אני בחור די רגיש .. גם לצרכים של מי שעומד מולי כך שאני מאוד אזהר לא לפגוע באף אחד לא פיזית ולא מנטלית .. למרות שללמוד ממישהו עם נסיון יכול בהחלט לעזור לעניין ..

אין יותר מדי מה לספר על עצמי .. אני בחור די סטנדרטי , עם ילדות והתבגרות לא קלה במיוחד עקב קשיים משפחתיים ובכל זאת אופטימי ומסודר .. יש לי עסק עצמאי שלא ארחיב עליו כרגע, יש לי עקרונות בנוגע לדברים מסויימים ( כמו למשל לעולם לא אפגש עם אישה נשואה .. ) אני בחור עם ראש פתוח , מאוד מיני .. מאוד יצרי..

אני נראה די טוב , 175 יש לי עיניים ירוקות , זיפים , מעט מלא אך עובד על העניין :)

ה" כמובן " אולי נועד להדגיש את הרצון שלי להיות נשלט כרגע יותר מאשר שולט .. למרות שאני בהחלט מעוניין להתנסות בשתי התפקידים :)

putain

New member
אדון נחמד..

אז נתקלתי בבחור בצ'אט מסויים שהציע מפגש..

אני לא ממש יודע אם לבטוח בבן אדם , הוא ציין שיש לו נסיון אבל לא נשמע אמין יותר מדי ..

מה דעתכם?

qwertyu124

New member
לדעתי

כמו בדייט ונילי, כדאי לדבר קצת בטלפון (שיהיה לך את המספר שלו), ופגישה ראשונה במקום ציבורי.

אגב, בהודעה הראשונה שלך, כתבת שאתה מחפש בחורה.

A לוןA

New member
אם הבטן שלך אומרת לך שזה לא זה

אל תלך על זה
בכל מקרה
נסה לברר מי עומד מולך - בכתוב, אחכ בטלפון
ואז אם הכל ילך בסדר
פגישה ראשונה במקום ציבורי
ואז אחרי שתחוש אותו פחות או יותר
ותדע שאתה מוכן לקפוץ איתו למים
קח נשימה עמוקה
וקפוץ

בהצלחה!

putain

New member
תודה אלון :)

.. בטח אקח לי קצת זמן לקפוץ למים באמת .. במיוחד בגלל שזה גבר

לגבי המפגש אם ויתקיים - אני באמת אדבר איתו קודם ואז פגישה במקום ציבורי .. שאני לא אפול על סתם גיי סוטה D:

putain

New member
נכון אני מחפש בחורה ..

אבל .. אני גם ריאלי - ונראה לי שהסיכויים למצוא בחורה בפורום הזה או בכלל ..שתהיה מוכנה לזרום עם עניין הוא די אפסי ..

כמו שציינתי מקודם אני כבר לא מעט זמן חוקר וכמובן מחפש ..

ואני גם לא מעוניין לסשן בתשלום ( למרות שאני יודע שזה קיים ולא מעט ) ..

אולי בתור התחלה אוכל להתפשר על מפגש עם גבר .. למרות שאני לא נמשך לגברים .. מצד שני ..זה אולי דווקא יכול להוסיף לעניין הכניעה :)

וכן לגבי המפגש .. תודה על הטיפים - בהחלט אפגוש אותו קודם כל במקום ציבורי .. אם אחליט ללכת על זה כמובן - שזה עוד סוג של קרח שאני צריך לשבור .

G מאסטר

New member
אותי מעניין

למה בחור שוויצרי בוחר קללה בתור ניק....

putain

New member
מה רע בקללה? :p

קודם כל .. PUTAIN יכול להתפרש לכמה מושגים ..

אחד מהם באמת מדובר על זונה סטנדרטי או סתם כלבה .. סוג של מילת גנאי נרדפת ל PUTE שזה זונה בצרפתית

השני זה מצב של קללת יאוש כזו - כמו כוסעמק או פאק ..

אגב זה ניק שמלווה אותי לא מעט זמן .. ולא נפתח במיוחד למען הפורום הזה :)

שאלת

למעלה