התנסות חדשה.. TAKE ONE

סוערת10

New member
התנסות חדשה.. TAKE ONE

החלטתי לעשות משהו שונה . הפעם אני אחווה חוויה אחרת ..משהו שאולי לא תהיה לי בו בחירה . אולי רק הסכמה
המון שיחות המון הכנות ונקבע מועד פגישה . את יודעת איך לדבר אליי ? איך לפנות ותזהרי אני שומע כל הברה שיוצאת מבין שפתייך.
איזור תעשיה . ליד מעל הבדים המוכר תחני שם ותחכי ברכב. אני יודע איך את נראית רק תמתיני ..מתחילה לחשוב שמא זו טעות ..שוקלת להניע את הרכב ולברוח אבל מה שהוא בי סקרן לבאות .
הלב פועם במהירות מנסה להתרכז בשיר המתנגן ברקע כאשר דפיקה על החלון... מקפיצה אותי ... מסובבת את הראש כאשר עיניים שחורות מביטות בי. מראה ים תיכוני הוא קרא לעצמו.. רק הוא לא סיפר שיש לו מבנה גוף רחב וגובה ..
מוציאה את המפתחות מהסוויץ . פותחת את הדלת מרגישה קטנה למולו...
בלי שלום בלי נעים הוא מוביל אותי אל תוך המשרד במפעל הבדים. השתיקה שבהסכמה מפתיעה אפילו את עצמי..הוא נעמד למולי כאשר הוא אחז בשערי אחורה בהפתעה גמורה שפתיי נפשקו והוא נישק אותי בתאווה שמזמן לא חשתי . לשונותינו שיחקו במין מעגל של נוגע לא נוגע. ראשי לא זז הוא מוביל את המהלכים. הוא מניח כיסוי על עיניי ומושיב אותי בכיסא המרופד בחדר כשלפתע דלת נוספת נפתחת אני נלקחת על ידיו לפנים ..מרגיש כמו חדר אטום. חדר שלא ישמע בו כל צליל מפליל...
שם לאט לאט הוא מפשיט בגדיי בוחן את גופי ..מעביר יד על פניי ..על חזי הנשימה שלו נדמתה קצת יותר מהירה. את יודעת הוא לוחש מה הולך לקרות.אני מנענעת את ראשי לשלילה כאשר הוא מוריד אותי על ברכיי גופי ערום הוא קושר את ידיי ומרגישה רעש של משהו משתחרר זו הייתה החגורה שלו... הוא מלטף את ישבני ומיד אחר כך מצליף עם החגורה מופתעת אני צועקת .. והוא מניח יד על פי שששששש עוד קצת כאשר הריטואל חוזר על עצמו אני מתחילה להרגיש כי גופי משתף עימו פעולה הוא מניח את החגורה ומתחיל לנשק... את מאתגרת אותי הוא אומר מנשק כל סימן אדום... הוא מסובב אותי על גבי.. ומנשק את פניי גופי בוער ..לא האמנתי שאתחבר לסיטואציה שכזו.... הוא מפשק את רגליי ומחדיר אצבעות מעסה את איברי ואני נאנחת מתחת לגופו הגדול..מנסה לדרוש עוד מידיו אבל הוא מפסיק מוציא את אצבעותיו ונותן לי למצוץ אותם הוא נאנח רק לרגע .כאשר הוא יורד אל איברי מעסה אותי עם לשונו מגלה את נבכי גופי.. אני נאנחת וידיו אוחזות בי ..אני גונחת ומרגישה את הסוף מתקרב הוא רוצה שאגמור כשהזין שלו בתוכי הוא מפסיק עם לשונו וחודר אליי . אני רוצה להשתחרר לאחוז את גופו צמוד אליי... כל משקל גופו עליי והוא חודר אליי במרץ אני מתמכרת לקצב ולסערה שבי ומתפוצצת.. גופי רועד מתשוקה שסופקה .
הוא אוחז בי ומסובב .. משמן את אחוריי וחודר אליי .. כמו מתעוררת מחדש מכוונת אותו אליי ... הוא חודר בעוצמות שלא הכרתי.. הוא גומר ונח על גופי .. כל הרטיבות שלי ושלו נספגת אחד בשני ...
הוא מסיר את כיסוי העיניים ואומר עכשיו סימנתי אותך שפחתי.. ואני עונה לו כן אדוני...ואני מתמכרת לידיו המלטפות את גופי...

or13

New member
וואה

כתיבה נפלאה

ונראה לי שאת תהיי סאבית מעולה....

תבור.

New member
התנסות מעוררת

מחכים ל TAKE2

giligil55

Member
התנסות
מסעירה

כל ההתנסויות האלה זה איסוף של חוויות מסעירות ...ושלא יגמרו לעולם ...

למעלה