התננגדויות וכעסים

התננגדויות וכעסים

איך מתמודדים עם התנגדויות וכעסים? אני אנסה להסביר. התנגדויות- כל הזמן להיות אנטי. טון דיבור יכול לשגע אותי מה שגורם לי להתפרץ, לכעוס. להגיד דברים שלא אמורה להגיד ואז הכעס על עצמי על כל זה. זה קורה המון ומאז ומתמיד. התעייפתי מזה. אני יכולה להיות האדם הכי רגוע בעולם ובשניה אחת הכל מתהפך. מספיק שמילה אחת של מישהו תהיה לא במקום או בטון קצת שונה ואני מתחילה עם האנטי. ההתנגדות זה גם שמנסים לעזור. גם האדם הכי סבלני בעולם לא יוכל לעזור לי.כמה אפשר לסבול שאתה מנסה לעזור ואז מקבל סטירה בחזרה? מובן. איך עוצרים את הדבר הזה ומתחילים לחיות בשליטה? איך לא נותנים לדברים להשפיע? נראה שכולם התייאשו.. כל רעיון יתקבל בברכה. תודה. ושיהיה סוף שבוע רגוע.

shoom12

New member
בואי נקפוץ רגע לעתיד

היי לפני שאשאל ממש על הנושאים שציינת כאן, אני אשמח אם תנסי לתאר לנו קצת את העתיד הרצוי שלך.. איך את מתנהגת? מה קורה כשזורקים לך מילה לא במקום וכו'.. סוף שבוע רגוע ושמח

Dalia Crown

New member
התמודדות עם כעסים

נשמע כי את נמצאת במעגל סגור כל הזמן... אם אכן הגעת למקום בו זה מעייף אותך - זה גם המקום להתחיל בו שינוי. באימון ניתן להגיע לתובנות מה בתוכי ובהרגלים שלי "מדליק את הפיוז" כל כך מהר. למה זה קורה לי? ואיך אוכל לשנות את ההתנהלות הזו. - כמובן נדרשת פתיחות ושיתוף פעולה מלאים מצידך. באימון אין מתכוני פלא, מרשמים או הוראות התנהגות - יש תובנות על מנת ליצור שינוי וכלים על מנת ליצור הרגלים חדשים. בהצלחה

wafl

New member
כל הכבוד

אני רוצה להוקיר אותך על החשיפה הזו כאן בפורום ושיתוף חברי הפורום. בהחלט נשמע שאת מחפשת לנהל את כעסייך ולא הם אותך וזה הצעד הראשון בדרך לשינוי. ואני רוצה לשאול אותך איך את רוצה שחייך יראו ( בתחום הזה) בעוד חצי שנה, בעוד שנה? זו שאלה שתוכל למקד אותך לאיך תהיי כשאת מנהלת את הכעסים. נסי לדמיין לפרטים מה קורה לך שם? עם מי את מדברת? איזה שיחות יש לכם? איך את מגיבה? איזה תגובות את מקבלת? איך את נראית? איך אחרים נראים שאתם מדברים וכל פרט אחר שעולה לך בזמן הזה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
צעד צעד

הרגל מתמיד של שנים אפשר לשנות רק לאט לאט. האם תוכלי לבחור סיטואציה אחת בה זה קורה לך, ובה יש לך הכי הרבה הזדמנות לנהל את עצמך - למשל עם בן זוג או חברה טובה. האם תוכלי לתפוס את התגובה שלך אפילו רגע לפני שהיא יוצאת - באותה סיטואציה עם אדם אחד בלבד? האם תוכלי לשים לב לתגובות שלך במהלך המפגש שלכם ולנסות לעצור את האוטומט? ואם אינך יכולה לעצור את התגובה בעצמך - האם תוכלי לפתוח את הנושא עם אותו אדם שבחרת ולבקש עזרה? לבקש למשל סימן - אם אני מתחילה באנטי, בבקשה אמור לי מייד "די". האם תוכלי להעזר באופן הזה? אילו רעיונות אחרים עולים לך כאשר את קוראת את מה שאני מציעה?

למעלה