התנין !!!!

softy

New member
התנין !!!!

אחד נכנס לפאב עם תנין גדול על כתפיו ומבקש בירה. - אסור להכנס לפה עם תנין, אומר לו הבארמן, - תנין היא חיה מסוכנת, ותראה איך האנשים פה מפחדים! ואכן, רוב האנשים בפאב נראו מאוד מבוהלים ומאוד מתוחים. - אבל אין לכם ממה לפחד, זהו תנין מאולף והוא לא יעשה לכם כלום! מכריז בקול בעל התנין. - תוכיח! קורא מישהו בפאב. - או.קיי., אוכיח לכם! בעל התנין פונה לתנין, מכה אותו חזק על הראש שלו 3 פעמים ואומר לו:ראלף! הרם את הזנב! והנה, התנין מרים את זנבו מעלה וכל הנוכחים המומים! האיש שוב מכה חזק את התנין על הראש 3 פעמים ואומר לו:ראלף, עכשיו פתח פה גדול! והתנין פותח פה גדול וחושף את שיניו האמתניות. האיש פותח לפתע את כפתורי המכנסיים שלו, מוציא את איבר מינו ומניח אותו בתוך הפה של התנין. הוא נותן לו 3 מכות חזקות על הראש ואומר לו: ראלף, סגור את הפה אבל לא לנשוך! התנין סוגר לאט לאט את הפה, בלי לנשוך את האיש. הקהל בפאב המום ופורץ במחיאות כפיים סוערות למראה ביצועיהם המדהימים של האיש והתנין שלו. לאחר שהודה ליושבי הפאב, האיש שואל: - מישהו מכם מוכן אולי לנסות את זה? לפתע, בלונדינית יפה וחטובה שישבה באחת הפינות של הפאב קמה וצועקת: אני מוכנה, אבל בתנאי שאתה לא מכה אותי כל כך חזק על הראש!... קרוקודיל סופטי

סופטי! אכזבת אותי!

רק עם מכות בלונדיניות מוכנות לא לנשוך אותך??? פסי (הג`ינג`ית-שממש-לא-צריכה-מכות!)

יערית

New member
מתוקי שלי

אתמול צפית יותר מידיי בסרטים של קרוקודיל דנדי, עכשיו אתה בעונש, לא הולך לסרט החדש שלו!!!!!!! וזו פקודה! תראה איך אתה מתרברב לי כאן על מה שאני עושה לך,אתה עוד מפיל את האשמה על התנין? תתביש! יערית-קיבלה מכת קור .

softy

New member
יערתי מאחר ועוד לא נתת לי...

את ההזדמנות < למרות שעוד לא התיאשתי> לבדוק עד כמה את בלונדינית. אז בנתיים את רק יכולה להחזיק לתנין את הזנב. סופטי פה גדול אוהב בלונדיניות!

אילה.

New member
סופטי

מכות? רק בראש? :-( כואב, אבל תמשיך... אילה מבטיחה לא לנשוך

softy

New member
אילה...... עוד עלול להתברר לנו...

שהפורום הזה שורץ בלונדיניות לרוב. סופטי הולך להרוג פרה קדושה.

אילה.

New member
עלול?

אתה חושב שאני לא רואה את הריר שנוזל לך? וואלה יופי! רק בלונדיניות בראש שלהם אלה! אוףףףף אילה הולכת לחמצן מהר

למעלה