הXR הוא לא שלי....הוא של קריסטינה... גובה 1.55, משקל זערורי, ופחד מאופנועים (עד אתמול)... חוצמזה, ברמן, תדע לך שיש גם יש מה לעשות עם XR80! הוכחות בשבוע הבא (השבוע לא הבאתי ציוד בכלל, אבל שבוע הבא תראה...) אדיוס
"איך היה בכלא? בכמה ערבות שחררו אתכם?" זה אתה צריך להגיד. ולא "תגידו, אתם סתומים"? כי זו שאלה רטורית.. בוקר טוב גם לך אבא יקר. שנפנה שוב לעובדת הסוציאלית להתלונן על הזנחה? סטיב. היישר מהכלא התורכי. ומהסוהר איברהים אבד רבו שהתברר כאחיו האבוד של חליל.. בקרוב הסיפור המלא.. ושוב, בוקר טוב אבא יקר.
טלפון לשאול? אמרתי לך, זה אורנג´, אותו מחיר בשבילך..
ואני? שוחררתי אתמול בערב בערבות, החזירו אותנו הביתה, ועכשיו, אחרי שנחתי קצת, אני שוב כאן. שמחתי אגב לראות שהסוהר איברהים מקיים הבטחות.. הפסדת אתמול דיווח. שידור חוזר היום, בשעה 11 נאמר.. שאל את חליל על המיקום המדוייק. ס.
החיובים המשיכו אחרי שנותקנו מהרשת והחזרנו את המכשירים.. עברנו לאורנג´. מרוצים עד כה. יש לציין שפתאום החלו ניתוקים בביתי, אך הדבר ארע רק במכשיר הנייד שלי, פניתי לחברת "פרטנט" בדקו, והביאו לי מכשיר חלופי מאתו הדגם. ללא כל ויכוחים. ח"ח לפרטנר. ס.