התנהלות מזלזלת
רוב הפעמים, בהם נזקקתי לשירות מרמ"ש מגדל בן גוריון - קיבלתי שירות טוב. הפעמים האלה היו כשביצעתי אימוני ILS על מסלול 08. לא הייתה בעיה מרגע שתיאמתי את ההנמכות ועד לנחיתה, וגם עם חיוך. מהפקחים בכלל השירות היה מצויין.
אולם מישהו שם כנראה קם על צד שמאל היום, והחליט לענות בזלזול לשאלה אחת פשוטה :
"שלום, רציתי לדעת אם חציית CTR נתב"ג בנתיב ה-CVFR המפורסם במפה דורשת תיאום אתכם"
"כן, תתקשר לפני ההמראה. "
"אוקיי, אני מדבר על הנתיב הירוק מבית עובד - נתב"ג - מגשימים וצפונה"
"אין נתיב כזה. " (בטון מורם ומזלזל)
"יש נתיב כזה, שמפורסם במפה של רת"א."
"אין נתיב כזה. אולי למרססים ובאישור יחידת פת"א "
"טוב, ביי" .
אם הייתי חסר נימוס כמוהו, הייתי גם צועק עליו שיפתח עכשיו מפה. הנתיב בצבע ירוק קבוע, ולא מקווקו, למרות שלא חשבתי שאפשר לעבור שם מעל המסלולים בגובה 1200 בלי אישור שלהם.
אז - או שאני לא רואה טוב, או שאני מפספס פה משהו, אבל מכל מצב - בלי להכליל - מישהו שם צריך לעשות סדנאות שירות. הם שכחו למה הם שם כנראה.
*נקודה מעניינת,
כשאני פונה אליהם כעובד אל על, פתאום הכל חלק נעים ובאדיבות ייתר. מעניין מאוד.
רוב הפעמים, בהם נזקקתי לשירות מרמ"ש מגדל בן גוריון - קיבלתי שירות טוב. הפעמים האלה היו כשביצעתי אימוני ILS על מסלול 08. לא הייתה בעיה מרגע שתיאמתי את ההנמכות ועד לנחיתה, וגם עם חיוך. מהפקחים בכלל השירות היה מצויין.
אולם מישהו שם כנראה קם על צד שמאל היום, והחליט לענות בזלזול לשאלה אחת פשוטה :
"שלום, רציתי לדעת אם חציית CTR נתב"ג בנתיב ה-CVFR המפורסם במפה דורשת תיאום אתכם"
"כן, תתקשר לפני ההמראה. "
"אוקיי, אני מדבר על הנתיב הירוק מבית עובד - נתב"ג - מגשימים וצפונה"
"אין נתיב כזה. " (בטון מורם ומזלזל)
"יש נתיב כזה, שמפורסם במפה של רת"א."
"אין נתיב כזה. אולי למרססים ובאישור יחידת פת"א "
"טוב, ביי" .
אם הייתי חסר נימוס כמוהו, הייתי גם צועק עליו שיפתח עכשיו מפה. הנתיב בצבע ירוק קבוע, ולא מקווקו, למרות שלא חשבתי שאפשר לעבור שם מעל המסלולים בגובה 1200 בלי אישור שלהם.
אז - או שאני לא רואה טוב, או שאני מפספס פה משהו, אבל מכל מצב - בלי להכליל - מישהו שם צריך לעשות סדנאות שירות. הם שכחו למה הם שם כנראה.
*נקודה מעניינת,
כשאני פונה אליהם כעובד אל על, פתאום הכל חלק נעים ובאדיבות ייתר. מעניין מאוד.