התנהגות בפורום

rubber duck

New member
התנהגות בפורום

מקובלת עלי שפה לא הכי נקיה מקובלות עלי שגיאות כתיב מקובל עלי שיש בדיחות פרטיות בין משתתפים בפורום לא מקובלות עלי ירידות אישיות ופוגעות במשתתפים וכותבים בפורום הודעות מהסוג הפוגע ימחקו והכותבים יחסמו לפרק זמן מסוים לפי שיקול דעתי שרון

blaumark

New member
מה צודק, מה אתה מתחנף לשרון ???

זה כל מה שיש לך להגיד ? אתה צודק !!! תביע דעה תשלול את ההתנהגות שלי קצת תכסח אותי אתה מתחיל להיות משעמם ובנאלי (לא אמרתי אנאלי) אני מתחיל להתגעגע למסיבות המטורפות של נסי שמעתי שיש מסיבה ביום העמצאות אבל צריך משכנתה בשביל כרטיס כניסה 100 ש"ח בקניה מוקדמת ו130 ש"ח בקניה במקום בקיצור Express Your Self מארק בלאו Jet Club

tnitzani

New member
לא אני לא

אני אפילו לא יודע מי זה השרון הזה. חוץ מזה 100 130 ש"ח מה אתה חושב שיש בבעלותי מסעדה. צחי

blaumark

New member
שרון ידיד משכבר הימים - דמוקרטיה

אני מבין את תגובתך אבל אני רוצה לציין כמה עובדות גם בפורומים צריך להיות דמוקרטיה נכון קצת הגזמנו אבל תסתכל על זה בצד החיובי הפורום היה משעמם ולא זז לכמה ימים ופתאום תראה איזה תנועה וגן עוד מאט אנחנו שוברים את השיא של השירשור הארוך או כמו שאמיר מציין השילשול הארוך וגם מזה צריך להיות האיומים על מחיקה הרחקה ועוד מי מינה אותך לאלוהים ??? וגם אם כן אנחנו כבר מכירים ותיקים ואתה יודע שאני אכנס בשם אחר או מדומיין אחר או פשוט אמצה דרך לעשות ברדק הרי זה אני לטוב ולרע קבל את התגובה הזאת בצורה הומוריסטית בברכה מארק בלאו Jet Club

rubber duck

New member
מרק ידידי

הודעה זו נכתבה אחרי שהופיעה השמצה מוחלטת חסרת כל בסיס כנגד אחד המשתתפים בפורום כותב אותה הודעה נחסם והודעתו נמחקה לא דובר על לך מפה יא מלוכלך או משהו כזה ההודעה היתה הרבה יותר פוגענית וחסרת כל קשר לשום דבר שרון

ofersi

New member
והפעם לזכותו../images/Emo106.gif

לא לכל דבריו של שרון אני מסכים, אך הפעם ידידי הרחקתם לכת. יש מוסכמות בין אנשים, למשל כיבוד הזולת. תגובת ניסים למכתבו של מרק, הייתה חריפה, מלוכלכת וללא קשר לנאמר. ניתן להוכיח אדם בנוסח חריף, אך במילים רכות יותר. השפה העברית משופעת במילים כאלו. אין להוסיף לרשימות הנלוזות את משפחתו, חבריו, או נטיותיו המיניות של איש המטרה. יש רבים וטובים מתוכינו אשר נטיותיהם המיניות אינם זהות לשלך ניסים (לא שלי כמובן). אני מצטרף לקריאתו של שרון לדרך ארץ ונימוס כללי ומתעלם מהאיומים חסרי הטעם לסגור משתתף זה או אחר. תמיד ניתן לעקוף. יום נעים, נקי ושקט לכולנו עופר

למעלה