התנדבות

התנדבות

ידיד טוב העלה רעיון , שאולי כדאי לי להתנדב איפשהו,במקום קהילתי,כי עד עכשיו התנדבתי באלו"ט וזה מתנגש לי עם העבודה,מה שנקרא כדי להיות יותר מעורבת וכדי ככה להכיר קצת אנשים ולעשות משהו שאני אוהבת..
למישהי/ו מכיר/ה מקומות או יודע/ת למי לפנות..
אני גרה באיזור השפלה יכולה להגיע לאיזור המרכז,אבל עובדת כל יום מהבוקר עד בערך שש,לפעמים גם בערב,אז זאת אומרת שאני יכולה פעם בשבוע או שבועיים לכמה שעות,בין אם זה שישי או בין אם זה אחה"צ..
אשמח לדעת או אם יש לכם את מי לשאול,
תודה ושבוע טוב :)

דונאגי

New member
ביקור ניצול שואה

היי מיכאלה, אני מתנדב כבר שנתיים בעמותת עמך.
פעם בשבוע (שעה קבועה שנוחה לך ולפונה) מבקרים ניצול/ת שואה, ופעם בחודש לכל המתנדבים יש מפגש עם הרכזת.
אני מקבל מזה סיפוק ענק, הפונה שלי הפכה להיות הסבתא השלישית שלי :)

Apikachu L

New member
זה תלוי *גם* במה שאת אוהבת לעשות.

אם את עושה משהו לכיוון של משהו שאת אוהבת, אז תהיי יותר יעילה גם.
אם את אוהבת להתנדב עם בעלי חיים, אז יש את כל עמותות "שםשלעיר אוהבת חיות", או תנו לחיות לחיות או משהו.
אם את מעדיפה עם נוער, אפשר לבדוק במקלטי נוער באזור מגורייך (אני אישית מכירה אחד בראשון), ולגבי קשישים - שווה לבדוק אם יש תוכניות כלשהן בשת"פ עם בתי אבות או עו"ס. אגב, אפשרי גם לבדוק לגבי קשישים שלא מקושרים לבתי אבות, כי לעיתים המצב שלהם קשה לא פחות, והם בודדים יותר (אלא אם הם במחלקה הגריאטרית...ושם ממש נורא ואיום...><; )
ויש גם את נשים בצהוב, אבל נראה לי הן רק בתל אביב או משהו, ומדובר בכח סיור בשכונות והגנה על נשים.

חחח תודה על התגובות אבל הכוונה היא

למקומות גאים.
אם מישהו מכיר,אני יודעת שיש את המרכז הגאה,לאיגי אני צעירה מידי רציתי לדעת אם מישהו מכיר ארגונים/עמותות/ מקומות שזקוקים למתנדבים של פעם בשבוע או שבועיים.
תודה אניוואי :)

למעלה