התנדבות עם בע"ח בחו"ל

גלי251

New member
התנדבות עם בע"ח בחו"ל

שלום לכולם,
אני מחפשת תוכנית התנדבות שכוללת עבודה עם בעלי חיים בחו"ל... חשבתי בעיקר על אפריקה אבל אני יודעת שקיימות תוכניות גם באסיה ובדרום אמריקה.

אני מכירה את החברה goEco שעושה בדיוק את זה, אבל במחירים מופרזים.
אולי מישהו מכיר חברה אחרת, אולי מקומית, או מרכז לטיפול בבע"ח שאפשר לפנות אליו ישירות?

תודה רבה

natyh

New member
למה את צריכה תוכנית?

סעי למקומות המדוברים תמיד שמחים למתנדבים שם , לדרוש תשלום עבור התנדבות זו דרישה מופרזת.

בבוליביה בסן בורחה למשל תמיד זקוקים תוכלי לפנות לשישו לפרטים.

גלי251

New member
מי זה שישו? :)

ואני צריכה תוכנית כדי לדעת לאן בעולם להזמין את כרטיס הטיסה.. איזה מקומות אתה מכיר שאפשר להגיע אליהם, ובאיזה סוג התנדבויות/חיות אפשר לעסוק שם?
(קיוויתי יותר לטוס לאפריקה, פשוט כי בבוליביה כבר הייתי
)

אני יודעת שיש כל מיני מקומות בעולם שזקוקים למתנדבים אבל בדרך כלל ההתנדבות היא עם ילדים או בבנייה ושיפוץ של דברים. בכל מה שקשור להתנדבות עם בעלי חיים (בעיקר עם בע"ח פופולריים כמו אריות או קופים) הרבה פעמים יש עודף מתנדבים ולכן גם מרשים לעצמם לגבות כסף...

natyh

New member
מערכת החיפושים

בפורום יכולה לגלות דברים מדהימים כשמשקיעים בה :
על מילות חיפוש כגון למשל שיישו , סן ברחה ,התנדבות בבוליביה את עשויה למצוא הרבה מאד דברים .
שיישו זה שם של חתול או נכון יותר נמר ... , עכשיו את יודעת מה את מחפשת וכשתמצאי תשאלי את המשתמש למה לקח לעצמו את הכינוי הזה ....

jeshu

New member
זב שם של אחד שהיה כותב כאן בעבר נתי מציע לערוך חיפוש לפי שם המשתמש שלו. הבעיה היא שהיה לו שם משתמש זהה גם באנגלית.

giJad

New member
אני ממליץ על ארכס בגואטמלה

הייתי שם חודש לפני שנתיים בערך וממש נהנתי.
העבודה היא בשיקום חיות בעיקר עם קופים ותוכים אבל יש שם עוד הרבה סוגי חיות, המקום נמצא ליד פלורס ויושב על אגם מדהים..
העלות היא בערך 10 דולר ליום שהכסף משמש לאוכל ולינה בשבילך ואוכל לחיות אז זה גם סוג של תרומה, תדבר ישירות איתם ואז לא תצטרך לשלם עוד עמלות לחברות כמו גו אקו..
יש להם אתר מושקע - http://www.arcasguatemala.com/

גלי251

New member
נשמע מצוין!

אולי אתה יכול לספר לי קצת יותר על איזה עבודה בדיוק עושים שם, עד כמה המקום גדול..?

giJad

New member
אז ככה

השטח שלו נראה לי זה בערך 60 אקר אבל האזור של הכלובים בערך 10, המקום נמצא על אגם (ממש כיף לשחות בסוף היום) 15 דק שיט מהאי בפלורס.
העבודה היא בעיקר לנקות ולהכין אוכל ולהאכיל את התוכים והקופים, אם נמצאים יותר זמן אז אפשר להתקדם ולעבוד עם היונקים היותר רגישים או יותר צעירים או לעשות עבודות שונות קצת, אני למשל בניתי כלובים חדשים לארנבים (הם אוכל לתנינים וכו..) ...
העבודה לא קשה, כמובן שזה גם תלוי בכמה מתנדבים יש, אם יש מעט מתנדבים אז ממש מרגישים כמה התרומה חשבוה למקום, אם יש הרבה אז יש גם די הרבה זמן חופשי לקפוץ לאגם או לשוט לבירה בעיר..
חשוב לי רק להגיד שזה חווה לשיקום חיות וכדי שהחיות יוכלו לחזור לטבע צריך לשמור איתם דיסטנס אז אסור לשחק עם הקופים או לדבר עם התוכים וכו..
אם את מעוניינת לשחק איתם אז אני מכיר מקום דומה בבוליביה שהוא לא שיקומי ואפשר לשחק עם החיות ,אם תרצי אני אוכל להשיג לך עוד פרטים עליו..

גלי251

New member
האמת שאשמח לשמוע פרטים גם על המקום בבוליביה

אם תוכל למצוא לי

למעלה