התנדבות בקהילה

זה ממש פשוט..

את רק צריכה לחשוב על תחום מסויים שמעניין אותך לעסוק בו (ילדים, נוער, קשישים, מחלות נפשיות, בעלי חיים, עמותות מזון, חניכה אישית או כל סוג פעילות אחרת), ורוב המסגרות צמאות לאנשים עם מוטיבציה ופנאי לכך. למצוא אותן זה דרך שיחת טלפון קצרצרה לרווחה בעירייה/ אחראי פעילות התנדבותית בעיר. בכל עיר זה קיים תחת שם כזה או אחר. או לפנות לעמותות שיש להן סניף בעיר שלך והן מתעסקות בתחום שבחרת.
מאיפה את בארץ?

לא שזה עוזר לך, אבל

גם אני אהיה שם.

וארגוני קהילה נוספים שאפשר להתנדב בהם: חוש"ן, בית דרור, האגודה ויש גם את איגי שגייס מתנדבים / מתנדבות במהלך החודש האחרון, אבל כנראה שהם די מסודרים, אם הם לא טורחים לענות למיילים עם בקשה בסיסית לפרטים נוספים בנוגע לפרסומים שלהם.

טוב, כנראה שגם אני אהיה שם

עכשיו רק נשאר לבוא עם שלט "פורום תפוז" ויהיה בסדר :)
סתם, אתן מגיעות לבד?

הגרה182

New member
מגיעה לבד

בטח אחבור שם לפרצופים מוכרים...

את מוזמנת לבוא לשבת לידי אם לא בא לך לעמוד לבד

אוי..

עד כמה אני לסבית מקולקלת אם הקונוטציה שלי ל"התנדבות בקהילה" היא כל התנדבות חברתית כלשהי , ולאו דווקא בקהילה הגאה?

לא נורא.

בכלל לא

אנחנו קודם כל חלק מקהילה חברתית ורק אחרי זה חלק מנטייה מינית... אני בכלל לא הייתי בעד הקונספט של קהילה גאה עד לא מזמן. אבל תודה על התגובה בכל מקרה :)

הגרה182

New member
נו, הגעתן? שמעתן? עשה לכן חשק להתנדב?

חוץ מצילי שהבריזה, נענע שברחה באמצע, וסוסים המהממת שהגיעה אחרי שנגמר

לנענע נמאס לשמוע נאומים פוליטיים

(פסיכיות!!!!!!!)

בכנס שאמור להיות בראש ובראשנה אינפורמטיבי ומעודד התנדבות.

100 בנות בחדר קטן, חנוק ומסריח שכל החלונות בו, משום מה, סגורים ויש חופרת אחת שלא מפסיקה לקשקש לשנייה.

שעה וחצי של תוכן משעמם ושיווק גרוע. אחפש חומר על הארגונים באינטרנט, אבל הכיוון הכללי הוא איגי, כנראה.

סוסים באמת מהממת!! וגם M Blues הייתה. אגב, איפה אנושית, התפקדה?

הגרה182

New member
אוי, אני לא מאמינה שפיפספתי את בלוז!

האגודה היא גוף פוליטי שמקבל הכרה ומימון גם ממשרדי ממשלה- יש להם כסף וכוח! צריך לתעל את השאבים שלהם ולקדם עניינים שחשובים לנו.
מבטיחה לך שהיא הצליחה לסחוף יותר משלושת רבעי הקהל, החברות שישבתי איתן לגמרי התלהבו ממנה ומהאנרגיות שלה.

אם הכיוון הוא איגי- מהרי להרשם, יש כנס מיון מתנדבים ביום שני בשבוע הבא.

אז שתעשה ערב התנדבות האגודה.

אני לא יודעת איפה ישבת, אבל ב-גוש האחורי(תמיד הילדים המופרעים של הכיתה) נרשמה חוסר סבלנות. היא הייתה מתישה עד כדי אנטי. בכל מקרה, זה כבר פחות רלוונטי. יותר מעניין שהייתה נוכחות גבוהה של בנות וזה משמח. יש לנו כוח נשי קהילתי גדול וזה המשאב הכי חזק שיכול להיות לארגונים הללו.

מקווה לעבור את המיונים.

ההורים של צילי החליטו להפתיע אותה בביקור

בבית זוגתה בראשל"צ.

הבריזה זו מילה חזקה מדי

לי יש סיבה יותר טובה להברזה

צבא...
צורך מבצעי, נאלצתי להישאר.
רוצות לתת קצת פרטים על הארגונים? :)

למעלה