התנדבות בערב פסח

התנדבות בערב פסח

אני ובן זוגי מעוניינים להתנדב לעזור בעריכת ארוחת חג לנזקקים (בישול/הגשה/ארגון) בערב פסח. אני זוכרת שבשנה שעברה ערכו ארוחת חג במסעדה או מתנ"ס בתל אביב וכששמעתי על זה החלטתי שהשנה אני רוצה להצטרף. ידוע למישהו על פעילות כזו?

ayelet05

New member
גם אנחנו..

מחפשים ליל סדר להתנדב בו. אם את שומעת על משהו - נשמח להצטרף, ולהיפך...

נירה63

New member
המגמה בכל מיני מעונות היא

לסדר למשפחות להתארח אצל משפחות אחרות, כך מתוך בירור שעשיתי כאן באיזור חיפה אבל........ בהחלט ישנם מקומות שישמחו לעזרתכן לפני לילי הסדר ובאותו היום. כך נסו ליצור קשר עם בתי אבות.

תמרי10

New member
בית חב"ד גבעתיים פרסמו במקום אחר

שלום רב, בפסח בית חב"ד עורכים ליל סדר לכולם בבית הגימלאי בגבעתיים. זקוקים בדחיפות לכמה שיותר מתנדבים בבוקר ובצהריים להכשרת המקום לפסח לניקיון בימים שלישי ורביעי (כמה שיותר אנשים יותר טוב) וביום חמישי לסידור של הסלטים והכנה של כלמיני דברים לליל הסדר... בערך למשך שעתיים שלוש. תודה לכולם וישר כח כרמית לוי 03-7323032 לתאום: שרית 0528-310771 עמי 0545-274770 בית חב"ד גבעתיים http://www.chabad.org.il

אם אתם מוכנים להגיע לירושלים

אני אבדוק בבתים שאנחנו מתנדבים בהם אם יש צורך, עדיין לא ברור אם עושים סדר במקום או מארחים בבתים של מתנדבים את הילדים אבל אם אתם מוכנים להגיע לירושלים אני אבדוק עבורכם כל הכבוד לכם

ירושלים זה קצת רחוק לנו

אנחנו מעדיפים למצוא משהו בת"א. יש לך מושג אם מתארגן דבר כזה? אני בטוחה ששנה שעברה הייתה התארגנות אני רק לא יודעת דרך מי ומה. בכל מקרה תודה על המאמץ

היי פנינה מפנינה

היי פנינה מה שלומך אני לא מצליחה לדבר אתך אז אנא צרי אתי קשר במייל שלי שהוא [email protected] ואני אשמח לצ'וטט אתך משם ואולי נוכל גם לקבוע שניפגש. ביי מפנינה

תמרי10

New member
מה שראיתי בנושא

יש עמותה בשם מאיר פנים שעורכת סדרים כאלה בכמה מוקדים יש להם אתר מסודר תוכלו לשאול שם. בתי חב"ד רבים עורכים סדרים עירית רמת גן או הרבנות של רמת גן מפרסמים בלוחות מודעות על "סדר ציבורי מסורתי" הייתי בודקת גם במוקד של עירית ת"א 106,, מתעניינת בתור אזרח על הסדר וכך מגיעה למשרד המתאים כל הכבוד על היוזמה

גם ה../images/Emo71.gifחיים כהן עושה סדר לילדיםנ

נזקקים רוצה שאחבר אותם אתו פנינה

למעלה