התנדבות בסין

• פותח הנושא gesus
  • פורסם בתאריך

gesus

New member
התנדבות בסין

אני בודק מספר מדינות בהן אני יכול להעביר מספר חודשים כמתנדב וסין היא אחת מהן. הבעיה היא שאין כמעט פרטים על התנדבות בסין וגם אין לי תאריך נסיעה, אז קשה להיות פרקטי. בכל אופן, תהיתי האם יצא לכם במהלך טיולים בסין להתקל בכאלו הזדמנויות או שלא תהיה לי ברירה ואצטרך לסגור מראש רק כאשר יהיה לי תאריך נסיעה?

mingbai

New member
google

מצאתי הרבה אתרים שקשורים להתנדבות בסין, תקליד volunteer china ותראה, לא צירפתי קישור כי יש המון אופציות. חלק מהפרוייקטים של ההתנדבות הם בתשלום עבור הכלכלה שלך, קח את זה בחשבון..

gesus

New member
הדבר הראשון שניסיתי זה גוגל

הבעיה היא אלפי תוצאות שרובן אלו ארגוני תיווך. זו הסיבה שחשבתי להגיע לסין ואז לברר בכל אחד מהיעדים שאני אעבור בהם.

guanyin

New member
ניסית באתר למטייל?

יש שם פורום התנדבות. (או לפחות היה) בכל מקרה - מה הכיוון שלך? לימוד אנגלית? כי אז אתה יכול לנסות לחפש מקום לבד. תגיע למקום שמוצא חן בעינך, תנסה להסביר מה אתה רוצה מחייהם, ואולי הם ישמחו לתת לך בית ומיטה כתמורה ללימוד של כמה שעות ביום. אם זה משהו אחר, אז קטונתי...

gesus

New member
בדקתי בפורום התנדבות בלמטייל

אני חושב שהמגבלה היא בזמן השהייה. אם מותר לי לשהות בסין רק חודשיים, אז עד שאני אמצא מקום להתנדב בו אני אצטרך לצאת מסין. התהייה שלי היא עד כמה זה ריאלי למצוא מקום להתנדב בו.

GnomeBubble

New member
אפשר להאריך בעוד חודש בדרך כלל

ותמיד אפשר לצאת ולהכנס שוב עם ויזה חדשה, וככה גם להרוויח קצת ימי טיול באמצע.

gesus

New member
זה קצר מדי

אני חושב אפילו על להגשים חלום ישן וללמוד אומנות לחימה מסורתית בסין במשך כמה חודשים טובים.

GnomeBubble

New member
אתה גם יכול לנסות להוציא ויזה לזמן ארוך יותר

נסה לבדוק בעמוד השני של הפורום...

gesus

New member
ראיתי אבל לא כ"כ הבנתי את הפרוצדורה

נאמר ואני מגיע לסין בתור תייר עם ויזה לחודשיים, מוצא מוסד שאני רוצה להתנדב בו או בית ספר לאומנויות לחימה, מה אז? אני מגיש בקשה לויזת סטודנט לשנה?

guanyin

New member
תלוי במוסד

לפעמים המוסד יכול להוציא עבורך ויזת סטודנט/עבודה, ולפעמים אתה יכול להאריך עצמאית את ויזת התייר בעוד חודש. בכל מקרה, תוכל לצאת ולהכנס שוב כתייר לא מעט פעמים.

NoaHK

New member
אני התנדבתי

בארגון שנקרא vet - voluneer english teachers - ההתנדבות הייתה לימוד אנגלית, כמו שאתה בטח הבנת. ממוקם ביאנגשואו, עיירה קטנה וחביבה על תרמליאים במחוז Guangxi. מנוהל על ידי שני קנדים חביבים, מתנדבים שם בבתי ספר יסודיים בכפרים באיזור תמורת לינה וארוחות. מקום מקסים עם אנשים מקסימים, לא דורשים התחייבות לפרק זמן ארוך - אני הייתי שם שלושה שבועות. הקישור לאתר: vet

BenBaryo

New member
לא התעניינתי קודם

אבל הלינק שלך עשה לי חשק... נשמע לי יופי של פיתרון בשביל לחסוך כסף בשהייה ביאנגשואו... ומצויין בשביל כולם, לא? מי בא? :)

למעלה