התנדבות בלונדון

התנדבות בלונדון

נכנס לי באג של התנדבות ואני רוצה לתרום לקהילת הLGBT בלונדון, אבל אני לא יודע בדיוק איפה להתחיל. ניסיתי להגיע לאתר של OUTRAGE אבל הוא לא היה זמין. שלחתי אימייל לפיטר טאטצ'ל, מהחברים הבולטים בארגון - זה שניסה לעשות מאסר אזרחי למוגאבי, והוא אמר שהאתר חובל וכנראה לא יהיה זמין זמן רב. לא בדיוק הבנתי מהאתר של פיטר טאצ'ל איך אפשר להתנדב לOUTRAGE. מצאתי גם את STONEWALL ושלחתי להם אימייל. הם אמרו שהם רשמו אותי וייצרו איתי קשר אם יהיו הזדמנויות להתנדב. יש עוד רעיונות לגבי מה אפשר לעשות?

ro99

New member
Off the top of my head...

And doing my best to ignore your crap taste in music...
Here are a few organisations that use volunteers. (Peter Tatchell operates more as a one man band, but he welcomes information, advice, etc. when necessary)​

odedee

New member
המממ ../images/Emo46.gif

אתה לא באמת חושב שתוכל לפתוח פה שרשורים על התנדבות בלונדון בלי לפתוח קודם כל שרשור היכרות, נכון? אני חייב לקבל לפחות פעם בחודש (לא מה שחשבתם) שרשור ברוך-הבא, ואז תוכל להשתחוות למלכה, ונזרוק עליך אורז ומלח. קדימה. ולגבי ההתנדבות - אני במיוחד בעד לעזור לנוער הומולסבי, בכל מה שאפשר.

אה... או... אה...

שמי מיכאל ברגמן, אני בן אדם ממין זכר בעל נטיות הומוסקסואליות אשר מקום המחייה הנפוץ שלו הוא אזור פינצ'לי בלונדון. חי בלהקה עם אדם נוסף ושני כלבי דני ענק בבית מבטון עם גג, דלתות וחלונות. עובד בתור מעצב משחקי וידאו לטלפונים ניידים. תחביבים: לאכול, לשתות ולנשום. *משתחווה* (אני אנסה לדבר תוך כדי ממטרי האורז ומלח) אני גם בעד לעזור לנוער הומולסבי כי אני זוכר את התקופה הזאת טוב מאוד מהעבר שלי ואני רוצה להראות להם שזה לא סוף העולם ולא מחסום לשום דבר. וואו, זה נשמע ממש טוב. אם הייתי מתמודדת למיס יוניברס זה מה שהייתי אומר בקטע של הראיון!

Nirvana0

New member
מיס יוניברס ../images/Emo68.gif

ברוכה הבאה לפורום בעלי הנטיות ההומוסקסואליות
ויישר כוח עם הפסקה השנייה, אני בעד גם! מה שמזכיר לי שצפיתי אתמול בפרק בסדרה CSI, בשם "תועבה", הסדרה כולה יוחדה לנושא ההומופוביה ואיך לא? לטיפולי הסבה. לא אעלה כאן את כל הסיפור...אבל רו, תתפלאי המשטרה והמערכת המשפטית האמריקאית פעלה (בסדרה) דווקא לטובת ההומו המוכה (או הנרצח, בכל זאת CSI זה רציחות:) בסדרה זו. הכל חלומות שם, אה או שהישועה קרובה מתמיד

Woking

New member
איזה סוטה!

את גר בבית מבטון!? ועוד עם גג! נעים מאוד, אני ווקינג, שגר ב-Woking. פעם גם אני אהבתי לנשום, אבל מאז נגמלתי, כי גיליתי שזה משאיר לי פחות זמן לאכול. חוץ מזה אני ה-honorary heterosexual של הפורום.

הטרו?!?

תסלח, אין לי בעיה עם הנטיות שלך, אבל אני לא צריך לשמוע על זה. איכס! תפסיקו לדחוף לנו את המיניות שלך בפרצוף! הטרו, הטרו, הטרו! כל העולם צריך לשמוע!

een ogenblik

New member
זה שאנחנו מיעוט אינו סיבה לרדפנו!

מה, איננו סובלים ממזג אוויר עגמומי וממחסור בשמש, ממש כמו רוב באי הפורום? אה, אני אוחן, חיה עם איש וחתול בבית מלבנים וגג רעפים. בית מבטון נראה לי סטיה קשה. למה אתה עושה את זה?

Nirvana0

New member
זה השפעת הבטון? ../images/Emo12.gif

תרגיע, אני בטוחה שווקינג לא התכוון לנפנף לך בהטרוסקסואליות שלו, אלא רק מתוך נימוס שיתף אותך במה שהוא (מוגדר בפורום ככותב ותיק), כפי שאתה בעצמך עשית.

Woking

New member
אם יותר לי

אני חושב שמיכאל ירד לסוף דעתי, וענה לי באותה מטבע, כלומר בציניות.

ro99

New member
ציניות מותרת רק למשתמשים מתקדמים

אחרת יהיה פה ברדק מוחלט. ואני המלכה, דרך אגב. רעה, עם קפריזות על ימין ועל שמאל. בגלל שמיכאל השתחווה לי כבר, אני מבטיחה לא להרביץ לו היום. אני רו, כרגע הולנדית אבל בעיקר אנגליה, חיה בהולנד עם איש וכלב. ולא, אל תבהל, אני לא סטרייטית - סתם בי.

Nirvana0

New member
בדקתי ומסתמן ש..

מיכאל אכן השתחווה בפני המלכה הרעה עם קפריזות על ימין ועל שמאל, רו. תגידי רו, הכלב אנגלי גם?
ורק כדי להשלים את הרשימה, אני אין Nirvana אפס, נדה, גורנישט, מדווחת מפלסטלינה הכחולה ושם אין כלבים (תלוי למה/י מתכוונים פה), כי הם מפחדים מרעש מטושים.

itay82

New member
אני חושב

שמישהי מפתחת כאן תסביכים מאוד מפוקפקים. ובכל זאת... אני איתי ואני איפשהו במרכז/מזרח/צפון אירופה...

Nirvana0

New member
יותר ויותר לך וורקינג

וואללה צודק
לא מדברת יותר עם הטרו'ז, מבלבלים את האויב עם הציניות שלהם
(שניים כאלה ביום too much גם בשביל אחת עם נסיבות:)

צודק.

אין לי בעיה עם סטרייטים, אני נורא ליברלי. אבל! זה לא אומר שאני צריך לשמוע עליהם כל הזמן! די! אפשר להחליף נושא?

Nirvana0

New member
רק הגעת ואתה כבר משתפן בפני סטרייטי

ם ......... באמת נקעה נפשנו מהתסריטים האלה:)

gabcake

New member
אני גבקיק

חיה ליד בוסטון עם אישה, ילד, כלבה וחתולה..
היו גם שני דגים אבל מתו.. ובאשר למוצא בני המשפחה, מכל קצות תבל משפחה אינטרנשיונל.

למעלה