יש ארגון שנקרא "חברה טובה" שמרכז שלל אופציות
התנדבות. זה אירגון ארצי שהוקם ב-2006, כדי לאפשר לצעירים להתנדב ללא מחויבות קבועה. כל אחד יכול לבחור מתי, איפה וכמה להתנדב. נרשמים באתר www.hevratova.org.il ומקבלים לאי-מייל פעם בחודש סל פעילויות של אירועים והתנדבויות, ואז אתה יכול לבחור באילו אתה מעוניין להשתתף. כנס הפתיחה הוא ב-7/11 בבניין 28 באונ' (כיתה 301 20:00-22:00). אם אתה מעוניין בשם ופרטי התקשרות
לאחראי (ע"פ העלון שיש לי) לפרטים והרשמה פנה אליי במסר. חוץ מזה יש עוד ארגון שנקרא Best Buddies, שהוא ארגון ללא מטרת רווח שמטרתו להעשיר את חיי אנשים בעלי מוגבלות שכלית. הרעיון הוא פשוט להיות חבר של האדם בנוסחתם - "שיחת טלפון פעם בשבוע + 2 בילויים משותפים בחודש = חבר לכל החיים". www.bestbuddies.org.il / www.hillelbgu.org.il ומייל -
[email protected] מפגש ההיכרות הוא ב-6/11 בניין 34 באונ' (כיתה 105 18:30 [או שמא זה 15:30, אני לא מבינה את הכתב בעלון הזה] ). כנ"ל לגבי פרטי התקשרות
- במסר.. אלו רק 2 אירגונים בהם נתקלתי ביומיים האחרונים, אבל אני בטוחה שיש עוד. שווה גם לשאול בפורום 'למען הקהילה' ב-
(או משהו כזה, לא סגורה על השם), אני בטוחה שיהיו להם עוד הצעות.. כל הכבוד על הרוח ההתנדבותית
כן ירבו. ו-
שבת שלום