התנגשות דרייברים 8-(

יעלית

New member
התנגשות דרייברים 8-(

שלום רב לכם. התכנתי לאחרונה סורק ומצלמה משום מה המצלמה לא עובדת- כשאני לוחצת על האיקון שלה, התוכנה עולה לשניה ונעלמת. מה עושים ??????? פניתי כבר לכל הפורומים האפשריים ו.........אוףףףףף עדין לא עובדת.

קוב

New member
חסרים פרטים

חסרים המון פרטים איזה ממשק (Interface) גירסת חלונות וכדומה... אפשר אמנם ליעץ לבדוק התנגשויות וכו` אבל לדעתי לפני הכל כדאי לחפס עזרה באתר של הספק. לרוב ניתן למצא שם את הפתרונות לבעיות, עדכוני דריברים וכן פורמים של אנשים שמתחבטים בבעיות דומות. כדאי לקחת בחשבון שהגרסאות המלאות בעיברית (Localized) של חלונות קצת יותר בעיתיות מאלו שיש בהן רק תמיכה בעיברית(Enabled). בהצלחה, קוב

יעלית

New member
הממממ כבר הייתי שם 8-(

היי איש ותודה על נסיון העזרה שלך אז כך.......יש לי חלונות 98 באנגלית ואכן כבר ביקרתי באתר וניסיתי להוריד דרייבר חדש.......אך זה לא פתר את הבעיה וגם בפורומים אחרים כבר ביקרתי...ולצערי אני עדיין תקועה. אז אם יש לך רעיון כלשהו....אשמח לשמוע. ושוב תודה יעלית

יעלית

New member
8-p האם זו תשובתך ???

אם אכן זו תשובתך אז סלח שלא הבנתי אותה הבעיה עדיין נשארה ואני ממתינה לעיצה

eux

New member
שאלה

שאלה

סליחה על ה - איזה מימשק בין המצלמה למחשב? (ז``א כרטיס, USB )?? יתכן והבעיה נעוצה בחומרה

יעלית

New member
המממ כן

כן איש הממשק הוא USB חיברתי גם את הסורק בעל אותו החיבור והסורק עבד היסרתי את הסורק ועכשיו גם הוא לא עובד - אני עדין חושבת שיש לי איזו שהיא התנגשות....השאלה היא איך בודקים זאות ניסיתי לבדוק דרך העזרה של חלונות...ואז דפקתי את הכיבוי של המחשב....רק השד יודע מה עוללתי למחשב בגלל המצלמה המטופשת הזו

eux

New member
הממממ... פציינט מעניין

נשמע לא כל כך נעים... מאחר ש-WINDOWS 98 אמור לזהות כל אביזר USB שמתחבר אליו, כדאי לשים לב לכמה דברים: 1. למחשב רגיל יש 2 תקעים של USB 2. כאשר מחברים אביזר אמור ה WINDOWS לזהות ואם חסר DRIVER לבקש 3. צריך לזכור, אביזר מותקן לכל חיבור בניפרד, אם הותקן הסורק לתקע א ומחר יחובר לתקע ב, יבקש ה WINDOWS לבצע התקנה נוספת. ניתן לנתק ולחבר את האביזר תוך כדי פעולת המחשב כאשר ה-WINDOWS אמור לזהות ולטפל בכל חיבור וניתוק ע``פ האמור לעיל. אם המערכת מתנהגת באופן שונה כדאי לבדוק: א. האם המערכת מזהה את חיבורי ה USB ? ב. אם לא - אולי יש ``התנגשות`` משאבים Interrupt ג. לפעמים כדאי מהמחשב לזהות חומרה חדשה באופן אוטומטי, אם ``אבד`` משהו יש סכוי טוב שהמערכת תדע למצוא ולהתקין מחדש, זו פעולה בטוחה למדי. ד. קצת מורכב ואולי גם מסוכן ומצריך ידע בסיסי אבל אפשר להתבונן ב- Device Manager (פותחים My computer מקש ימני Properties וטאב Device Manager ) שם אפשר לראות מה המצב. בעיקרון כל התפריטים צריכים להיות מקופלים בלי ``צהובים`` ו``אדומים``. אפשר לראות את מנהל הUSB ולראות אם יש התנגשויות. בכללי, התנגשויות קורות לרוב כאשר מותקנים במחשב רכיבים שאינם מסוג PNP אבל לא חייב. כמו שאמרתי זהירות! לא לשחק סתם. בהצלחה

יעלית

New member
הממממ....פציינט מעצבן

היי איש ובכן בדקתי...ולא ראיתי אי אלו שהם בעיות ואף ניסיתי להוריד דרייבר חדש ל-USB אך נאמר לי שהמערכת משתמשת בדרייבר הכי עדכני שישנו. הכי קטע שהסרתי את הסורק , סתם כדי לנסות עם המצלמה תעבוד כשהוא איננו, אך לשווא...אבל הסורק מופיע לי שם ואילו המצלמה לא. בקיצר...נהיה לי סלט ירקות בלי מלח. 2 מוצרים חדשים-סורק ומצלמה חיברתי סורק ראשון-תוצאה: עובד חיברתי מצלמה שניה-תוצאה: לא עובדת הסרתי סורק...המצלמה עדין מתעקשת - לא לעבוד החזרתי את הסורק - תוצאה: לא מצלמה ולא סורק עובדים. בקיצר אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה