התמקחות מול הבנק

dadi1

New member
התמקחות מול הבנק

יש לי ולאשתי שני חשבונות בנק-בשני בנקים שונים. אנחנו רוצים לאחד את החשבונות שלנו לחשבון משותף אחד על מנת לחסוך את העמלות ודמי הניהול השונים. בבנק אחד יש לנו כ-320000 ש"ח שמנוהלים על ידי חברת ברוקרים שהבנק גובה לי דמי משמרת שנתיים של 0.15 אחוז מהסכום ואילו בבנק השני יש לי 60000 שמושקעים עצמאים בניירות ערך שונים. כשניגשתי לבנק השני במטרה לסגור את החשבון בו - מיד הפנו אותי למנהל הבנק ואחרי דין ודברים כשהוא הבין שאני אלך לבנק שייתן לי את התנאים הטובים יותר הגענו לסיכום הבא: אם אני מעביר את חשבון העו"ש שלי כולל ה- 320000 ש"ח המנוהלים ע"י חברת הברוקרים אז: 1. הוא יפטור אותי מעמלות הניהול השונות בעו"ש למשך חצי שנה 2. הוא יישא בכל הוצאות העברת הכסף המושקע מבנק לבנק 3. הוא ישווה את התנאים שהבנק השני נותן לי על הכסף המושקע- דהיינו- 0.15 אחוז שנתי. עכשיו אני רוצה ללכת לבנק השני ולהתמקח גם איתם. מה אתם אומרים? עם הסכום כסף הזה שיש לי- האם יש לי מספיק כוח מול הבנק? אם כן- מה נראה נכם אני אוכל לדרוש ואני גם אקבל? תודה רבה לכם

chengh

New member
דדי1

דמי המשמרת שאתה משלם אמורים להיות לכל רבעון ולא שנתי נושא המיקוח עם הבנק תלוי בכוח המיקוח שלך ניתן להוריד את דמי המשמרת ירידה נוספת

avigindi

New member
בהצלחה

אני ממליץ לך ללכת ולנסות לשפר את העמלה בסניף שבו רוב הכסף יש לך סכום נחמד מאד והבנק לא יוותר עליך. מה סכום העמלות שלך בנירות ערך בארץ?

dadi1

New member
על ניירות הערך

( בבנק בו יש לי את הסכום הגדול יותר שמנוהל ע"י חברת ברוקרים)- אני משלם לבנק 0.15 אחוז מהסכום לשנה - זה עבור הדמי משמרת.

למעלה