התמכרתי

lusy in the sky

New member
התמכרתי

אוקיי אני בבעיה. אני חושבת שהתמכרתי לטראנסים... זה רציני. אני מרגישה שלא בא לי לשמוע יותר מוזיקה אחרת, ואני אחת שמגוונת ולא ניתקעת בסיגנון אחד. ככה שתמיכה נפשית תבוא בטוב (אם יש פה בפורום מכורים כמוני או אנשים שהצליחו להיגמל) ואם תמליצו על טראנסים חופרים וטובים (אם אפשר) זה יהיה עוד יותר טוב. תודה:)

ass monkey

New member
אם כבר התמכרת..

אז זה לטרקים לא ל"טראנסים" סבבה? דבר שני- אל תדאגי את תחזרי לשמוע הכל כולל טראנס..דבר שלישי יכול להיות ש"חופרים" בשבילך זה אסטריקס וסקאזי אז תכווני קצת.. מה את שומעת עכשיו?

ReiKo

New member
טראנסים בלאגנים!!!!! אלללה הולימןןן

ואייל ברקן המלכים! בת כמה את ילדה?...

lusy in the sky

New member
אני מרגישה

כמו באיזה מבחן קבלה לפורום הזה עם נימה של התנשאות... או שזה רק נידמה לי? :\

DorDassa

New member
חחחחח עזבי אותם...

הם אכולים בסרטים.. רואים בחורה נכנסה לפורום ישר ההורמונים השתוללו להם... כעיקרון יש לומר טראנס ולא טראנסים.... זה רק שתדעי לך... דבר שני.. סחטיין על ההתמכרות, רק שתדעי לך שזה עולם נפלא.. עכשיו רק צריך לראות לאיזה כיוון את הולכת.... לכיוון הפול און (הטראנס העכשווי) או לכיוון הגואה טראנס (המוזיקה היותר ישנה.. יש האומרים הנכחדת אך יש אנשים שמסתובבים פה שדואגים שזה לא יקרה). בכל מקרה לפי מה שאני רואה את ככה... באמצע אפשר לומר? אזאקס זה כמו פול און כזה עם דארק הייתי אומר.. שיפט אין לי מושג.. ווינטר דמון נראה לי דארק (בחיים שלי לא שמעתי). בכל מקרה ברוכה הבאה לפורום! אני מקווה שתהני ותמצאי את עצמך פה.. ואל תשימי לב לאלה שלמעלה... הם כולם בסרטים.
דור

DorDassa

New member
חחחחח טוב שנעלבת באמת....

קח את החיים בציניות.. אל תהיה רציני כל הזמן.. צוחקים איתך בחור... Atomic Pulse - Hashish

DorDassa

New member
אהה.. אוקי חחח

חשבתי שאתה רציני או משהו חחח =] Future Prophecy - Rashid גדול!

As Gods Resign

New member
אממ זה עבר לי אחרי שהפסקתי לעשן

ולאכול...לא רק שזה עבר לי נהייתי גם פחות מקובע על דארק. פתאום אני מבין שיש מעבר לחריטות ומשחקים, וואלה גם פרוגרסיב יכול לזרום יפה ככה עם חברים בים, לא צריך כימיקלים בכלל.:) straight edge!!

lusy in the sky

New member
חחחח...

זה בסדר גם ההערה שלי היתה בצחוק. בכל מקרה תודה לכם על קבלת הפנים והבקשה עדיין עומדת בתוקף :)

Symbiosis

New member
../images/Emo181.gif

para halu grapes of wrath scorb mussy moody digital talk jahbo insane behaviour droidsect naked tourist meteloids dronebixie hokus pokus derango tsabeat לא הבנתי כל כך את הכיוון שלך, כל מה ששמתי פה זה פול און אנדרגראונד הכי איכותי שיש לטעמי... תבלי פה אחלה פורום.

DorDassa

New member
לוסי נשמה... כולם באים בגישה טובה

צריך להבין פשוט שאנשים צוחקים.. לא כולם מכירים את ההומור פה של האנשים וזה בסדר.. מובן כמובן... אם תהיי פה קבוע ותגלשי פה קבוע את תראי שזה תמיד ככה... לא משהו אישי נגדך =] גמר חתימה טובה, דור

למעלה