התמכרתי לנמלטים

אהובה.א

New member
התמכרתי לנמלטים

לפני כמה שבועות החלו לשדר שוב את נמלטים ביס סטאר 2 בכל ערב. בשבועיים האחרונים אני רואה בפרומו שמתחילה עונה 3 ב 24 לאוקטובר. לפי מה שאני רואה כאן - רובם ראו כבר את פרק 4 של עונה שלישית ומחכים לפרק החמישי שישודר ביום שני הקרוב בארה"ב. אני לא חסידה של הורדת סדרות , אף פעם לא הייתי. אני אפילו לא יודעת איך מורידים סדרות. אני,כמו כל צופה הוגנת, מחכה שישדרו את ההמשך בלווין. רואה כאן משהו לא הוגן שכמה מחברי הפורום רצים מהר "לספר לחבר'ה" כל מה שקורה בפרקים שעדיין לא נצפו בישראל. זה קרה לי עם הסדרה 24 וזה קורה לי כעת עם נמלטים. משהו כאן לא מובן ולא מסתדר. האירו את עיניי...

MineraL

New member
מה?

המידע שמפורסם לגבי הפרקים שלא שודרו בyes Stars מסומנים בספוילרים (האיקון -
). מעבר לזה, אני לא יודע למה את מתכוונת..

gozala

New member
היא מתכוונת לנזוף בכל ה"מורידים" ../images/Emo45.gif

"אני כמו כל צופה הוגנת מחכה שישדרו את ההמשך בלווין"... ודי לחכימא ברמיזה.

Red One

New member
אני מניח שהפתרון הכי טוב בשבילך

- הוא פשוט לא להיכנס לפורומים ו/או לסגור את אזנייך, כאשר מדברים על פרק מעונה 4 (במקרה של פריזן ברייק). המצב בפורום לא שונה מבכל מקום אחר. אנשים תמיד יורידו סדרות, סרטים ושירים מהרשת וידברו על זה אח"כ. אם yes או כל גוף שידור אחר היו משדרים את הפרק החדש, יום-יומיים לאחר יציאתו בארה"ב, אז אולי לא היו כ"כ הורדות "לא חוקיות". אבל זה כנראה לא יקרה בקרוב. האינטרנט המהיר שינה את חוקי המשחק ואי אפשר לעצור את זה.

למה שאני אחכה עד שמישהו כאן בארץ יחליט

שהוא משדר את זהה?? את יודעת כמה סדרות טובות יש ולא משדרים פה?? אז שאני ועוד עשרות אלפי אנשים יחכו כמו אהבלים עד שמישהו שם ב"כן" או "חם" יחליט לקנות את זה............. לא תודה אנחנו מסתדרים !!

moton

New member
תראי,

יש צופים באמת מכורים שחייבים לראות את הסדרה בשנייה שהיא יוצאת... והם באים באופן טבעי לדבר על זה בפורום. אבל שיחות על פרקים שעדיין לא שודרו בארץ חייבות להיות מסומנות באייקון
או המילה "ספוילר" על מנת לא להרוס את הצפייה לגולשים כמוך שצופים בשידור בארץ.

gozala

New member
לגבי ה-TV כשמאכילים אותך בפרסומות אינספור ../images/Emo4.gif

וקיים לוח זמנים שצריך להתאים אליו, גם אם היו נותנים את הפרקים בזמן אמת לא הייתי טורחת בעניין! אני מעתיקה תוכניות תעודה מ-NGC בין הפרעה אחת לשניה ואולי המאמץ שווה את זה, אבל עקרונית אני מעדיפה את ההורדות. (לדוגמא) את LOST ראיתי פעם ראשונה (פרק ראשון) בערוץ 10 ובזה סיימתי איתה.... חזרתי אליה רק לאחר שאספתי את כל שלוש העונות באופן מסודר בלי פירסומות שגורמות לך להרגיש כמו אותו (שכחתי את שמו) שחקן ב"תפוז המיכני" שיושב מול מסך ועובר שטיפת מוח (גם ב-LOST הרעיון המחריד הזה מופיע). די בקיצור זה עניין עקרוני!

nunely

New member
האינטרנט הוא כפר גלובלי

יש כאלה גם מחו"ל שצופים בסדרה...הסדרה משודרת גם באתר של פוקס עצמו אל תכנסי להודעות שמסומנות בספויילר

למעלה