התמכרות.

sivi massivi

New member
התמכרות.

טוב, אחרי חודש די סוער, שבתי..(טוחנת שעות נוספות בעבודה..בהיסטריה!) אחרי כל הרחש והאז סביב מוצרי קונאד - התחדשתי לי גם אני באחד (דרך איביי)
אני בנתיים נצנמדת לדוגמא אחת וכולי אושר! אבל הנושא שבאמת רציתי לדבר עליו הוא רכישות מקוונות. אני מכורה לאי.ביי.פשוט מכורה.(ברמות שהזמנתי מהם סטוק סבוני רחצה נוזליים שנמכרים בארץ - כי זה ממש יצא חצי מחיר! אז רציתי לדעת מי איתי, מה דעתן על רכישות מקוונות ובכלל..להתעדכן מה חדש פה

thenoa

New member
אני איתך

מזמינה כל מיני דברים שאפשר להשיג בארץ כי זה חצי מחיר... הבעיה היא שבאיביי קונים יותר מדי דברים! בארץ הכל יותר יקר. קחי לדוגמה את H&M. מביאים לנו את כל הזבל והעודפים ומכפילים מחיר. תזהרי עם איביי!

ליאני777

New member
אני איתך! ../images/Emo8.gif

אני מכורה ברמות קשות לאיביי
! אני תמיד אומרת לעצמי.. דיייייי מספיק עם הקניות אבל אני לא מצליחה להתאפק תמיד כייף ללכת לדואר ולקבל שם חבילה שאתה מחכה לה!

מ ס ט י ק

New member
נשלח לפני הזמן

בכל מקרה אצלי המצב עוד יותר נוראי כי אני בבית לומדת למבחנים ואז מה שקורה זה שבין לבין אני מוצאת את עצמי מחפשת דברים באיביי.. כיף לאסוף חבילות במיוחד שהמחירים הרבה יותר זולים משם!

sivi massivi

New member
הקטע של המחיר..

קודם כל אשאל - מה הזמנתן לאחרונה?
השבוע זכיתי בביד על שמלה של טופשופ בארץ (בדקתי בחנות!!) עלתה 400 שקלים..
ואני זכיתי בביד - 30 דולר.
מה שהכי כיף..זה להזמין מותגים שאין ברץ או שבארץ הם נ-ו-ר-א יקרים.. בחצי מחיר ולסגור עיניין .. שתפו שתפו.. <שורפת שות מתות בעבודה>

poynter

New member
בהחלט התמכרות. והאבסורד הוא

שהאשראי הוא בכלל של אבא
שזה עוד יותר גרוע.. ככה בכלל אני לא מרגישה את הכסף עף. לעומת זאת אבא שלי.....

noash5

New member
אני מכורה למכירות פומביות

באיביי.. בעיקר של שטויות ב-10 סנט

noash5

New member
המוןןן מדבקות לציפורניים מאיביי

יש לי אוסף דברים של איור החמור מפה הדב אז גם כל מיני שטויות שלו. אתמול קניתי בקצת פחות מדולר לק כחול לציפורניים (חברה לא מוכרת). גלגלי הדגמות ללקים. עט סתרים. מדבקה לבנזוג של ברצלונה. שטויות פשוט שטויות.

מ ס ט י ק

New member
מאיפה הזמנת גלגלי הדגמות ללקים?

אני מחפשת גם ואין באיזור שלי ביוטיקייר ככה שאין איפה לקנות בזול יחסית

Shira שירה

New member
עשית לי חשק להזמין גם P:

וכל הלקים של אסי של אופי ושל קלר קלאב שבדקתי חסומים.. משהו בגלל צרפת תובעים את איביי לא התעמקתי מאיפה עוד אפשר להזמין באינטרנט?

Shira שירה

New member
מאיביי

זה מה שהוא כותב על כל מה שנכנסתי אליו היום: Unfortunately, access to this particular listing or item has been blocked due to a Paris commercial court decision that bans trade of certain authentic perfumes and cosmetic products on eBay because of French selective distribution laws. eBay is appealing this ruling but is nevertheless required to enforce it. We are blocking your viewing in an effort to comply with this court decision. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of the decision because of limitations on existing technology.

lee68

New member
אז אולי תסבירי למתחילה כמוני איך איביי עובד

עדיין לא הצלחתי להבין עם כל אלה שמציעים דברים ואיך זה עובד בכלל . נניח אני רוצה לקנות תיק של מעצב אז אני רואה אדם שמציע אותו למכירה ... איך זה עובד מפה ? איך מגיעים מזה שאני רוצה את התיק לזה שהוא יגיע אליי ? איך את יכולה לדעת שמדובר במוכר אמין ? תודה

למעלה