התמכרות

התמכרות

בעלי יושב שעות על המחשב עד השעות הקטנות של הלילה ובחדר השינה שלנו. אני יוצאת מדעתי, הצעתי לו להוציא את המחשב לסלון כדי שלא יפריע לי ה"תזוזות" והאור בשינה, אך הוא לא מוכן לשמוע על כך. לו נוח וטוב ככה! אותי זה הורס נפשית.

chenby

New member
התמכרות?

את בטוחה? או שלפי הסטנדרטים שלך הוא מכור? קודם כל, תעשו יותר סקס... וכשהוא יהיה באמת עייף אחר כך, הוא ירדם ולא יחזור למחשב.. דבר שני, אם מפריע לך האור, תגידי לו האור מפריע לי להרדם, או שתסגור או שתגלוש בסלון השאלה היא מה מפריע לך - ההתמכרות למחשב (לכאורה) או שזה מפריע לך לישון?

בטוח התמכרות

זהו שזה שילוב של שניהם, הוא מכור למשחק הוא משחק בו כבר שנים והיה לנו המון המון מריבות בגלל המשחק הזה ובנוסף זה מפריע לי בשינה גם האור גם התזוזות שלו שמעירות אותי. זה מעצבן אותי מילא זה שהוא לא מפסיק לשחק שעות על גבי שעות אבל למה לעשות את זה בתוך החדר שינה שלנו ולהפריע את מנוחתי.... את החדר שינה אני רואה כמפלט לאחר יום עמוס ובריחה מהרעש והבלאגן שיש בבית (ילדים). תביני שאני זאת שעשיתי את הטעות לראשונה כשהרשתי לו להכניס את המחשב לחדר שינה ועכשיו כשקלטתי איזה אסון זה בשבילי הוא לא מוכן להוציא אותו חזרה. אני סובלת תקופה די ארוכה אבל בכל זאת איכשהו זה לא העיב על היחסים בינינו אבל עכשיו נכנסתי למעין טירוף במיוחד כשאני רואה שלא אכפת לו איך אני מרגישה ועכשיו אפשר לאמר שזה בהחלט מעיב על היחסים בנינו.

chenby

New member
אוקי/

במקום להלחם בטחנות רוח, תתחילי להיות חכמה. כשאת עצבנית, את לא בפוקוס, וזו בהחלט לא הדרך בשבילך להגיע לפתרון. אז קודם כל קבלי את זה שכרגע יש לך אתגר בחיים ועלייך להתמודד איתו (קצת מוריד מהדרמה נכון?) עכשיו בבהירות ובשקט (בלי כעס) תבדקי מה האופציות שיש לך.. למשל 1)לישון בסלון 2)לעשות חדר נפרד 3)לדבר - לא בחדר שינה לפני שהולכים לישון, אלא כשערניים ורגועים ומתוך זה את יכולה להסביר לו שכשהוא משחק במיטה זה מפריע לשינה שלך ואת מאוד רוצה לישון איתו ולא לעבור בלית ברירה לסלון.. ואם הוא יגיד את הרשית לי, את יכולה להגיד אוקי, ועכשיו אני מבקשת שתפסיק.. זה לגיטימי באותה המידה. 4)להמשיך להיות מתוסכלת מהמצב 5)להתגרש ממנו 6)להתחיל להתעניין בדברים אחרים לגמרי שלא קשורים אליו 7)להתחיל לעניין אותו בדברים שלא קשורים למחשב.. שתוכלו לעשות יחד 8)להתייעץ עם מומחה את אל תתמכרי לעצבים ולתסכול עליו.. תתחילי להיות חכמה ותחשבי פרקטי - הדרמה וכל הרגשות האלו, לא יעזרו לך בכלום - רק יתנו לך עוד הרגשה רעה.. וזה מה שבאמת מעיב על היחסים.. ההרגשה הרעה שלך בעקבות המחשבות האלו עליו.. שהוא מכור, שזה אסון, שאת בטירוף - כמו שכתבת.. אלו מחשבות בסופו של יום.. מחשבות על איך שהמציאות לא צריכה להיות.. ועדיין היא כזו.. מה תעשי?

דרך חדשה

אוי את לא יכולה לתאר כמה עצבים ותיסכולים אני עוברת בגלל זה, עכשיו לדוגמא אני בסלון הוא בחדר, בד"כ אני לא יושבת על מחשב בשעות כאלה וזו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום, נגעת בכל הנקודות שעשיתי וכבר העלתי בפניו, שתדעי הסובבים לנו יודעים פחות או יותר על הבעיה שלי עם בעלי אבל אני אף פעם לא מגיעה איתם לפרטים הקטנים ולמצבים הקשים שאני נקלעת אליהם, בכל אופן אני חושבת שהיום אני אצא לדרך חדשה!!! כשאני ארגיש שוב שבורה אני אחזור......האמת הרבה פעמים עכשיו אני כועסת מחר אני סולחת...גם זו בעיה אצלי שאני אף פעם לא מחזיקה מעמד במילה שלי ותמיד איכשהו הוא יוצא המנצח. אבל כמו שאמרתי הפעם אני בדרך חדשה בלי עצבים ובתקווה שאחזיק מעמד. מהיום אני נשארת בסלון!!!!

לא נוח בסלון..

תחזירי את המחשב לסלון. למה את צריכה את אישורו ? חדר שינה זה חדר שינה ! ואם זה מפריע תוציאי אותו מהחדר.

chenby

New member
את יודעת

כשהייתי ילדה קטנה, הייתי הרבה פעמים עושה שטויות ומעשים שהיו גורמים להורים שלי לכעוס עליי.. כל פעם הייתי אומרת להם - אוקי! דף חדש! הם היו צוחקים ממני כל פעם מחדש.. קל להגיד מהיום בלי עצבים - יקירתי, אני עושה עבודה עצמית כבר 13 14 שנה ועדיין לא השתחררתי לגמרי מהעצבים.. אז את באמת חושבת שככה בהנף מילה? אל תהיי בכוחניות - מהיום אני בסלון - זו גם כוחניות- אני אראה לו מה זה.. לא - אני מדברת על גישה שונה לגמרי.. איפה יש רכות וחום ביחסים שלכם? איפה בחיים שלך יש עוצמה ורכות? ממליצה לך לגשת לסטימצקי , לשאול איפה החלק של ספרי מודעות- ותתחילי ממשהו שמושך לך את העין.. או תסתכלי על סדנאות שונות שיש באיטרנט, אולי תראי משהו שיעורר אותך.. תעשי דברים לשינוי מבפנים - לא חיצוני.. התסכול והכעס באים מבפנים - לא שינוי חיצוני של -אני בסלון, באמת יעשה את העבודה.. אולי יהיה לו נוח יותר לשחק - אבל זוהי זוגיות? אני ישנה בסלון כדי שבעלי יוכל לשחק במחשב? תמצאי את המקום הרך ביחסים ביניכם - ושם תתמקדי.

seeyou

New member
בעיה חמורה יותר מסתם "התמכרות"../images/Emo4.gif

זה זילזול בך
זה לא יגמר רק בזה-זה יחמיר(לדעתי) בכול התחומים. תפתחי את העיניים אני מקווה שאין לכם ילדים או שאת חושבת להביא ילדים במצב הזה יוסי

BlackUnicorn

New member
פתרון פרקטי - קנו לפטופ.

פתרון יותר פרקטי - שבו ודברו זה עם זה, תנסי להבין למה הוא צריך את זה כל כך הרבה וממה הוא מנסה לברוח.

I C E M A N 7

New member
לא פרקטי

לפטופ ומשחקי מחשב לא הולך ביחד. לגברת חסרת השינה: בינינו, לא באמת הרשית לו להכניס את המחשב לחדר השינה, יותר נכון דרשת את זה. לא רצית מחשב תקוע בסלון ובעיקר לא רצית שבעלך יתייחד עם המחשב בלילות מחוץ לטווח הראייה (לכי תדעי מה הוא יעשה שם...). עכשיו בעלך כבר התרגל לחדר השינה וגילה שזה אפילו נח יותר (אין ילדים שמסתובבים ואפשר לברוח לפינה השקטה גם במהלך היום). תחושה שלי, לא באמת מפריעים לך האור והתזוזות. מפריע לך שלבעלך יש עיסוק שהוא נהנה ממנו שלא כולל אותך. זה מטריף אותך כבר שנים, ואחרי ש"הרשית" לו להכניס את המחשב לחדר השינה בתקווה שזה יחסל את התופעה, את מנסה עכשיו את הדרך של שביתת רעב (אני אעבור לסלון!). אבל בעלך קלט אותך כבר מזמן ובמקומך לא הייתי מצפה להתקפלות מצידו.

seeyou

New member
כולל מסך טלויזיה גדול../images/Emo8.gif

כול עוד הוא עם המחשב היא תמשיך "לצפות" בטלויזיה

למעלה