התמכרות לציצי?

Zanzibar2004

New member
התמכרות לציצי?

הקטנצ'יק בן שמונה חודשים, אוכל קצת פירות וירקות (הפסקתי עם ארוחות מוצקים בנתיים כי הייתה לו עצירות) ובעיקר יונק. בשבועיים שלושה האחרונים חלו שינויים בהתנהגות שלו: 1. בשינת הצהריים הוא לא משחרר פטמה מהפה במהלך כל השינה ואם משחרר ואני מנסה לקום אז הוא מייד מתעורר ומכניס אותה בחזרה לתוך הפה. 2. במהלך שינת הלילה הוא מתעורר 9-10 פעמים ורוצה רק ציצי אבל לרוב לא ממש יונק אלא סתם מחזיק בתוך הפה. לא חלו שום שינויים בסביבתו, אני איתו כל הזמן, הוא ישן איתנו בלילות, במהלך היום הוא כהרגלו קופצני וחייכן. האם ההתנהגות שלו סבירה? ממה היא נובעת? האם ללכת לקראתו כמו שאני עושה אלא לבקש מאבא שיגש אליו וירדים אותו? תודה

d i n o l e

New member
ההתנהגות הזו ידועה וקוראת לטובים

שבנו
האם היא סבירה? זה תלוי רק אם זה סביר בעיניך. את יכולה ללכת לקראתו אם זה נוח לך ואת יכולה לבקש מאבא עזרה אם זה מציק לך. אין כאן נכון או לא נכון.

Zanzibar2004

New member
מציק לי? חס ושלום

אני רק מנסה להבין ממה היא נובעת והאם זה מטריד אותו.

d i n o l e

New member
לו זה דוקא סבאבה ../images/Emo6.gif (כל הלילה עם

ציצי נעים של אמא בפה) דרך אגב זה גם בסדר אם זה קצת מציק לך (בכל זאת זה עושה כאבי גב לפעמים לישון כל הלילה באותה תנוחה )

Zanzibar2004

New member
לי זה עושה

כאבי רגליים, כי אנחנו ישנים לרוחב כדי לא לדרוס אותו בטעות

d i n o l e

New member
לרוחב ../images/Emo2.gif מה ז"א? (אלא אם יש לכם

מטה רחבה במיוחד או שאתם נמוכים במיוחד
) אני פשוט שמה עליו רגלים (כאילו אם הוא מכריח אותי לישון על הצד אז שלפחות יהיה לי קצת נוח)

Zanzibar2004

New member
זהו שאנחנו לא נמוכים

פשוט אורך המיטה הוא 200 ס"מ ורוחבה 180 ס"מ, כך אנחנו מרוויחים 20 ס"מ לרוחב, הקטנצ'יק תופס חצי מיטה כמו מלך ובעלי ואני גם מצטופפים וגם כפות הרגליים שלנו בחוץ.
(הרי צריך מקום גם לכריות) נו, לא נורא מה לא נעשה למען בננו האהוב.

למעלה