התמכרות להרואין

התמכרות להרואין

מישהו שמע על טיפול שהוא לא בתוך קהילה טוטאלית שישנים בה? מישהו שמע על הצלחות עם מתמכר מעל שנה בגיל צעיר, 18?כמה מוציא צעיר כזה על הסם בשבוע? מי יודע???. לתגובותיכם אודה.

tiger

New member
אז ככה ...תיראי

יש הרבה טיפולים שהם לא "בקהילה" השאלה היא מה הטיפול שמתאים למי שצריך לעבור אותה. טיפולים יש הרבה... על השאלה לגבי הצלחות של מישתמשים צעירים להיגמל (אם הבנתי נכון) אין לי שום דבר מעודד לומר:ככל שהמישתמש יותר צעיר יותר קטנים סיכוייו להיגמל. מהסיבה הפשוטה שההיתמכרות שלו גם "צעירה" עדיין... צעירים הם הניגמלים הקשים ביותר אם בכלל:סורי אבל זה מניסיון. כמה צעיר כזה מוציא על סמים זה כבר ממש אני לא יכול לדעת. T

urizv

New member
שאלת הדיכאון

במצב הנוכחי מתקבלים לטיפול רק אחרי שיושבים בבית סוהר וזה עקב מחסור במקום ובכח אדם.

יאיר5

New member
יש כמה סוגי טיפול חוץ מקהילה...

טיפולית (ולא טוטאלית..).... יש דבר שנקרא מרכז יום שהמכור אחרי שהוא שבר קריז מגיע לשם כל יום מהבוקר עד אחרי הצהרים או הצהרים יש שם קבוצות מדברים עושים כל מיני דברים.או שאפשר ללכת לאישפוזית שזה חודש אתה שובר קריז מתחזק קצת ומכין איזה תוכנית לשמור על הניקיון. ויש אן.אי קבוצות שאפשר ללכת אליהם כל ערב ואנשים מקבלים שם כוח מלהקשיב ולספר מה שעובר עליהם. ותקריז אפשר לשבור עם רופא שמגיע אליך הבייתה ונותן לך תרופות וכמה ימים אתה יושן וקם כמעט בלי לזכור מה עבר עליך בימים של הקריז אני עשיתי את זה די הרבה פעמים. ויש טיפול במתדון שזה לא הייתי מציע לבחור בן 18 שרק התחיל להשתמש. יש די הרבה אפשרויות למי שרוצה להפסיק להשתמש אבל למצוא תרצון הזה לא קל ממש לא וגם אם מוצאים אותו קשה לשמור על זה לאורך זמן. לגבי ההצלחה הסיכויים לא ממש לטובת הצעירים ההרואין זה סם שקשה להתנתק ממנו ומי שרק התחיל להשתמש (שנה זה רק התחלה) לא קל לו להפסיק אני בכל אופן לא היכרתי אף אחד שהפסיק להשתמש איך שכמעט התחיל בדרך כלל זה קורה רק אחרי כמה שנים טובות שכבר קשה למכור ואין לו כוח להמשיך להשתמש. בקשר לכסף זה יכול להיות מאה שקל ליום שזה חצי מלוד או אפילו כמה מאות שקלים ביום במיוחד אם הוא מעשן גם קריסטל (זה הולך טוב עם הרואין) או כמה מאות שקלים בשבוע זה ממש תלוי בבן אדם בכמה כסף הוא יכול לארגן וכמה הוא אוהב לעשן. שיהיה לו הרבה בהצלחה והלוואי ויצא מזה לפני שיתחיל לסבול באמת.

למעלה