התמכרות לדיאט קולה

samson71

New member
התמכרות לדיאט קולה

שלום לכם, אני מכורה קשה. קשה מאד. יש למישהו רעיון איך להתחיל גמילה? אני רוצה לנקות את הגוף לקראת נסיונות להכנס להריון ובכלל - מודעת לנזק העצום שבשתיית דיאט קולה (ועדיין שותה מעל 2 בקבוקים של ליטר וחצי ביום לפחות) אשמח לכל רעיון שהוא תודה, סאם.

כמו בכל התמכרות-

אין מתכון קל....)-: זה דורש רצון ונחישות וידיעה שהימים הראשונים קשים. וגם צריך עזרה מבן זוג, עזרה מאנשי מקצוע (היפנוזה, רפואה משלימה וכד) את מודעת לנזק של ההתמכרות הזאת ולנזק אפשרי להריון, אז זו התחלה טובה. בהצלחה עירית

Deosette

New member
שלום, אני גם קולהליסטית לשעבר

השיניים שלי נפגעו כבר לכל החיים. כשהייתי בתיכון יצאתי עם בחור שהיה אלכוהוליסט וניסיתי לגמול אותו מזה. בסוף הסכמנו שהוא ישתה רק פעם בשבועיים ואני גם עם הקולה. היה קשה בהתחלה אבל הייתי נאמנה להסכם שלנו. עם הזמן הצורך בקולה נעלם לגמרי והיום אני בקושי נוגעת בזה, זה כבר די דוחה אותי. תנסי את גם, פעם בשבועיים. ההריון צריך להיות מוטיבציה די חזקה בשבילך.

0 אור 0

New member
גמילה

הדרך להגמל היא להפסיק תמצאי לפני כן משהו שטעים לך לשתות וגם בריא - למשל מים עם לימון או עלי נענע או לואיזה את יכולה להיעזר בתמיכה של מטפל ברפואה משלימה לחילופין אם יש לך אופי חזק ואת מגיבה טוב לחיזוקים חומריים תעבדי בשיטות של דיאטניות - אמירות חיוביות לעצמך (למשל תכנון ההריון), איסוף הכסף שחסכת על הדיאט קולה לקופה קטנה שתשמש לקניית פרס לעצמך כל פעם שעמדת באי השתיה.

hal767

New member
אכן זאת התמכרות

הקולה מממכרת בדיוק כמו כל סם אחר. לכן גמילה היא ההגדרה הנכונה. בדרך כלל אני ממליץ להפסיק בהדרגה את שתיית הקולה. הפסקה מהירה מידי יכולה לגרום לתופעות לוואי ואפילו לנזק. הסיבה לכך היא שהפסקה מיידית של צריכת החומרים הממכרים עלולה לגרום להשתחררות מהירה שלהם למחזור הדם, ולהרעלה כתוצאה מכך. הפסקה הדרגתית בשילוב עם תזונה טבעית נכונה תעזור לתהליך הגמילה. התזונה הצמחונית האורגנית מסייעת לגוף לשחרר את הרעלים במהירות ולהתגונן בפנייהם. היא תתרום לחיזוק הגוף ולתיקון נזקים לקראת המשימה העומדת על הפרק-ההריון.

samson71

New member
תודה לעונים - רוצה לחדד את השאלה

יש בי כוונות להפסיק וללא ספק לא אעשה את זה בבום. כאבי ראש מתחילים אחרי מספר שעות ללא ה"סם" הזה. רציתי לשאול איזה טיפול יכול לעזור בתהליך הגמילה? לעבור לתזונה צמחונית טבעונית לא נראה לי ישים אצלי. אני אוהבת בשר ועוף וקשה לי לחשוב על להפסיק לאכול אותם. האם דיקור יכול לעזור? או כל רעיון אחר - אשמח לשמוע הצעות. דרך אגב - לגבי השיניים - אני שותה תמיד עם קש, כבר שנים. לא יכולה לשתות בלי קש. כנראה שבדרך זו אני מגינה עליהן מהנזק.

חידוד התשובה

הקש הוא רק קש הוא לא מונע שום נזק...... ולגבי מה יכול לעזור לך-כל אחד וגישתו. את צריכה לעשות קצת שיעורי בית ולהחליט מה מתאים לך. מבחינתי זה הומאופתיה, כי זה מטפל בסיבות שהביאו אותך להתמכרות. עבדתי תקופה ארוכה עם נגמלים מסמים קשים. אני יכולה לומר לך מניסיוני שתקופה הגמילה אורכת ימים ספורים בלבד אבל הגמילה הנפשית היא ארוכה הרבה יותר... כל טוב עירית.

Assaf Feldman

New member
גמילה בעזרת דיקור.

לגבי שאלתך לגבי טיפול היכול לעזור בזמן גמילה, דיקור סיני הוא דרך מצויינת לתמיכה בגוף בזמן גמילה כמעט מכל סוג. לדיקור השפעה טובה במיוחד לגבי חוסר השקט העלול להיגרם כשהגוף נפרד מסם האהוב עליו כל כך. מלבד זאת הטיפול תמיד ישלב אבחנה והתייחסות פרטנית לכל אדם, לכן יהיו לו השפעות נוספות על הבריאות וה well being הכללי. בהצלחה

אסתי123

New member
היתמכרות היא קבלת סיפוק מיידי

ותכליתה היא ---להישאר בזמן הווה עם תחושה טובה ככל האפשר. קיים רק --עכשיו. ישנן דרכים רבות ושונות לטפל בה. בינהן טיפול קינסיולוגי , עליו אני ממליצה.

אסתי123

New member
אם תילחץ על שמי, תיכנס לכרטיס האישי

שלי ושם יש מאמר קצר על קינסיולוגיה. אשמח לענות על שאלות, אם יהיו לך. יום נעים!

ולמה לא כאן?

לפעמים כדאי לתת קצת מידע על הטיפול עליו ממליצים, במיוחד אם זה תחום קצת פחות מוכר ואם נשאלת...

אסתי123

New member
קינסיולוגיה הינה תורת טיפול

המזהה את הגורם הראשוני ל-מחלה, מצוקה,מיגרנה, אלרגיה, מתח, דלקת......ע"י תישאול בלתי מילולי של הגוף. התישאול מתקיים ע"י בדיקות שריר שונות. הגוף שלנו יודע הכל על עצמו וזוכר ברמה התאית את כל מה שעברנו מרגע ההפרייה ועד היום. בדיקות שריר עדינות שהן הבסיס לכל טיפול קינסיולוגי הן הדרך לקבל אינפורמציה חשובה מן הגוף ולטפל בה. הטיפול נעשה בכל מיני צורות בינהן גם דמיון מודרך. כל הטיפול נעשה ע"י תישאול תמידי של הגוף במה לטפל, באיזה צורה לטפל, מה הכי נכון לעשות בזמן הטיפול......והגוף יודע!!!! הרצאת מבוא על קינסיולוגיה תתקיים ביום חמישי הקרוב בחיפה. הכניסה חופשית. כל המעוניין לשמוע ולראות מהי התורה מוזמן ליצור איתי קשר במסר. מקווה שהיבהרתי מאוד בגדול מהי קינסיולוגיה. כול-טוב

גם אני בעד הרפואה הסינית

טיפול טוב ברפואה הסינית יעזור להכין את הגוף להריון מכמה בחינות. קודם כל, נשמע שצריך לעזור לכבד שלך להתנקות מרעלים. אפשר גם לבדוק מה גרם לך מלכתחילה להתמכר לזה, ולטפל בסיבה, שזה דבר חשוב מאוד. למשל, יכול להיות שאת זקוקה לטעם מתוק, או לקפאין, בגלל חולשה שאת מרגישה, ובזה אפשר לטפל. בנוסף הטיפול ברפואה הסינית מתייחס לאדם כשלם, ולכן יכול לחזק גם את שאר אברי הגוף לקראת ההריון, ולטפל בבעיות נוספות שמציקות (אם יש). אני מצטרפת להמלצה של האל לא להפסיק בבת אחת. על הגוף להתרגל לחיות בלי הקפאין, וכמו שלמדת על בשרך, גמילה פתאומית עלולה לגרום לכאבי ראש. טיפול טוב יעזור להתגבר גם על זה. יכול להיות שעדיף יהיה לך לשתות קפה שחור במקום קולה. מצד אחד, הצורך בקפאין יבוא על סיפוקו, ומצד שני, הקפה (השחור) טבעי יותר ומכיל פחות רעלים. כמובן שזו עצה לצעד בדרך לגמילה ולא להחלפת התמכרות אחת באחרת. בהצלחה

samson71

New member
תודה! נראה לי שאלך בכיוון הזה-יש המלצות ?

מטפל או מטפלת באזור ת"א - מישהו יכול להמליץ?! תודה

למעלה