התמכרות לאקטימל

• פותח הנושא ilsh
  • פורסם בתאריך

ilsh

New member
התמכרות לאקטימל

התינוקת שלנו בת שנה וחצי ופתאום חזרה לאכול נוזלים בעיקר. היא התאהבה באקטימל וצורכת לפחות 3-4 ביום ולפעמים אף יותר. האם זה לא בריא לה לדעתכם?

ר ע נ נ ה

New member
אולי תתייעצי עם רופא

או עם תזונאי/ת לילדים. אנחנו מגבילים את הצריכה של אקטימל לשניים ביום כי בכלל אני בדיעה שחלב פרה זה לא הדבר הכי בריא בעולם. דבר נוסף אם אתם מאפשרים לה להמיר אכילת מוצקים בחלב זה גם בעייתי כי יכול להווצר לה חוסר של מרכיבי תזונה שלא נמצאים במוצרי חלב.

טלטוש

New member
כמו כל דבר בחיים צריך גם את האקטימל במידה

אני לא יודעת אם יש בזה נזק של ממש אבל הכמות בעליל נראית לי גבוהה אני את הילדים שלי מגבילה ל- 2 ביום.

אני גם מגבילה לשניים (אקטימל/גמדים) ביום

גם אצלנו מאוד אוהבת אקטימל, סוג של הקפה של הבוקר מבחינתה- לפניו היא עצבנית לפעמים, אחריו תמיד רגועה... נראה לי שעם כל כמות הסוכר שיש שם לא כדאי לצרוך יותר משניים ביום.

lilend

New member
ראי בזה הזדמנות מצויינת להתחיל ללמד

אותה שלא כל דבר שאוהבים מוכרחים לצרוך ללא הגבלה. אצל הבת שלי זה נקניקים, היא מאוד מאוד אוהבת נקניקים ואנחנו מגבילים אותה ומלמדים אותה שזה פשוט לא בריא בכמויות. היא מגלה עכשיו טעמים ומתאהבת בטעמים מסויימים ובאופן טבעי רוצה את לצרוך כל היום את מה שטעים לה, היא צריהכ להבין שזה לא בריא וככה לא מתנהלים.

גם אצלנו המשקה הזה אהוב

גם אני מגבילה ל2 ביום. לא יודעת על ההשלכות הבריאותיות,דואגת יותר לגביי המקום שזה תופס בקיבה על חשבון האוכל...

אני משתדלת לא להכניס הבייתה

אוכל שעושים לו פרסומות בטלביזיה

ר ע נ נ ה

New member
אז מה אתם אוכלים??../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הפירסומות מציפות אותנו מכל עבר - מקווה שאתם לא גוועים ברעב

אוכלים הרבה אוכל טרי

אורגני, ומחברות יותר קטנות. לא תנובות ושטראוסים למיניהם. מין גישה אנטי ממסדית שכזו...

ר ע נ נ ה

New member
כן אבל שמת לב

ש"תנובה" רכשו את הרדוף? באסה לא? כל פעם שאני קונה חלב אורגני של הרדוף אני מתעצבנת מזה.

כן.

כנראה היה שווה להרדוף לעשות את זה. מה לעשות. ובאמת אין חלב פרה אורגני אחר. אני לא כ"כ אוהבת, ולא טוב לי, חלב פרה אז אני משתדלת להמנע. אבל עכשיו הקטנה גילתה את נפלאות ה"אוקו" (שוקו) אז צריך לפעמים...

למעלה