התמכרות לאינטרנט

יעל36

New member
:)

נראה לך הגיוני? ככה ניגמל.........? הייתי בעבר באודיגו ועכשיו נכנסת קצת לתפוז...... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

~Supergirl~

New member
אז...

תעשי מה שAnother Brick עשתה בעצתה (מפיק ב-ה`... אוי כמה שיעורי לשון עולים לי לראש!!!) של ליאור... הסירי את האודיגו!!! ואגב, בריקית, (Another Brick) איך את מסתדרת לבינתיים???

2B LoOnY

New member
אוופס... ההודעה פה למעלה שלי

כתבתי בטעות תחת השם של אחותי...

ליאור...

New member
מושפעת לשונית

כול המושפעים מאודיגו איי סי קיו MSN וכל תוכנות הצ`יטוט למיניהן... תפסיקו עם זה! אתם עוזבים את החברים שלכם האמתים, לעומת ויטואלים! אתם הורסים את החיים שלכם בצ`יטוטים, ואת הגוף שלכם... תחשבו רגע, מה היתרונות בזה? תערכו רשימה ארוכה ארוכה של יתרונות וחסרונות, ותגידו לי מי ניצח כמובן שהחסרונות...יש לי גם אודיגו, גם איי סי,, וגם MSN אבל ברוב המצבים החברים שם הם חברים אמיתים שלי, או דודים...ואני משתדלת לא לפתוח את האיי סי קיו, בידעיה, שיש לי שם יותר חברים, ואני משתדלת להקציב לי את הזמן.. חוצמזה, שהאיי ס קיו שלי דפוק לגמרי..ונקתע כל הזמן, והחברה המטורללת שמסתובבת פה בפורום, יודעת את זה טוב מאוד...אז לסיכום! אני נורא נורא נורא(זה לא ייגמר לעולם אז אני אקצר...)מאושרת על ההחלטה של בריקית, ואני מקווה שכל שאר המכורים לתוכנות יעשו כמוה... ל-י-א-ו-ר

Another Brick

New member
as for now

thing r goin` pretty good אבל זה רק בגלל שהתעוררתי לקומדיות של ערוץ 3, למדתי קצת למתכונת, ראיתי ציפורים מתות בסתר ועכשיו יש דוסון קריק מה עושים כשזה יגמר? מור שמתה כבר לתפוס צבע!!

ליאור...

New member
חזרונו לדוסון...

גם אני הייתי רואה את זה עד שהיה נמאס לי לראות פרקים חוזרים ועכשיו אני רואה רק ביום ראשון....את יכולה לבוא ולעור לי במבחן מסכם במתמטיקה... מ-9 בבוקר אני מתכוננת עליו, ומדי פעם לוקחת הפסקות להגיב...וחזרה למספרים...את יכולה לבוא לעזור לי אם כ``כ משעמם לך...למרות שלא נראה לי שהגעת לרמת שיעמום כזאת שתעזרי לי, ועוד במתמטיקה B-)

Another Brick

New member
את לא באמת רוצה...

אלא אם את שואפת לקבל איזה נכשל טוב ככה במתמטיקה... וחוצמזה, אם אני כבר יתפוס תחת ללמוד אז יש לי מתכונת ביום רביעי וזה שאת נכנסת למוסד#... לא יעזור לך ללמוד! 5 דק` אלק... מור שידועה בשמות אחרים

ליאור...

New member
המבחן לא הולך להיות קשה

ועשיתי כבר 200 תרגילים מגיע לי חופש, לא?

2B LoOnY

New member
בהצלחה ו...

200 תרגילים? כח הכבוד!!! אני בחיים לא היתי מגיעה לזה...

e-magine

New member
כך אני מקווה שכל אחד יהיה

אני לא ממש מגיב, או שאין לי כוחות, או שאין לי מספיק שקט מסביב, אבל אני נהנה ממה שאתם כותבים.

2B LoOnY

New member
נחמד לדעת

שאתה נהנה ממה שאנחנו כותבים/כותבות!!! ו... שיר מדהים שגיליתי רק עכשיו...Another Day In Paradise של Phil Collins

למעלה