התמכרות לאינטרנט

nms24

New member
התמכרות לאינטרנט

יש לי בעיה שכשאני נמצא בבית אני פשוט לא מסוגל להתנתק מהאינטרנט.זה הדבר הראשון שאני עושה כשאני חוזר מהלימודים. ברגע שאני מתיישב על המחשב האנרגיה שלי יורדת לאפס ואני פשוט לא מסוגל לקום.אני יכול בכיף לשרוף כך 5 שעות. אני עובר טיפול פסיכולוגי במסגרת האוניברסיטה,האם אני יכול לבקש מהפסיכולוגית שלי לעבוד איתי על הנושא? האם זה נושא שמתאים לטיפול פסיכולוגי? האם טיפול פסיכולוגי יעיל? (כי לי זה נשמע יותר מתאים לאימון אישי). העניין הוא שהטיפול הפסיכולוגי במסגרת האוניברסיטה הוא כמעט בחינם בשונה מאימון אישי. 1.איך "לכוון" את הפסיכולוגית שלי לטיפול בנושא? 2.אני סטודנט די דל אמצעים ,איך אני יכול להשיג אימון אישי במחיר זול?

אם הפסיכולוגית שלך מטפלת בשיטת CBT

(טיפול קוגנטיבי התנהגותי) זה יכול מאוד לעזור, לדעתי שווה לנסות. ובהצלחה. אני כבר שנים מנסה להתנתק ממכונת ההנשמה הזאת (סליחה על הדימוי) שנקראת אינטרנט ולא מצליחה

גרא.

New member
nms24,התמכרות לאינטרנט,היא התמכרות הדומה

בהתנהגות הכפייתית שלה,להתמכרויות מוכרות,כמו אלכוהליזם,הימורים וכדומה.אם הפסיכולוגית המטפלת בך,אינה יודעת איך לטפל במצב שלך,אתה בוודאי שלא צריך להיות זה שיכוון אותה בטיפול .בהתמכרויות מקובל יותר לטפל בקבוצות של מתמכרים אנונימיים,ולא בטיפול אינדוידואלי.יש באתר קבוצות המצ"ב, גם קבוצות כאלה,ויש גם בגוגול,עוד דיווחים על קבוצות דומות.עלות טיפול קבוצתי,אינה נמוכה אבל בכל מקרה היא יותר נמוכה מטיפול פרטי,ויעילותה,לא באופן גורף כמובן,גבוהה יותר.לבחירתך.

למעלה