התמכרויות....

שאייאן

New member
התמכרויות....

אני כבר עוקב אחריכם אחרי כל הפורום הזה קרוב לשבוע....ואני פיתחתי התמכרות גם כן....לקרוא את ההודעות להססכים או לא עם מה שאתם כותבים...מפעם לפעם אני אוכל פלאשים קטנים שמצביעים על הגיל שלכם...אני בן 24 עברתי מספיק בחיים אבל עדיין לא מספיק לטעמי ובכל זאת...מוזר לי שקובץ אנשים בני 16 מפתחים צורך קשה וחזק לזיין את עצמם בגיל כל כך צעיר זה די מעניין כי למעשה גם אני הייתי שם ואני אפילו ממליץ בחום שאם אתם כבר מחליטים ליפול אז תעשו את זה בגדול וכמה שיותר למטה כי זה מזקק ומחזק ומשם רק עולים(אלו שמגיע להם וצודק שהם יעלו) אבל דבר אחד אני לא מבין אם כבר בהרס עצמי עסקינן אז מה זה לעזאזאל הצורך הזה לספר לכל העולם על הסלטים שלכם ולמרוח את זה במילים חמודות ולהפוך את כל עניין התתמכרויות והנפילות המכובד הזה לקטע קיטשי כמו מכתביות או אני יודע תחביב זה או אחר של ילדות בלונדיניות בנות 8 ץכאילו אנשים תנו לה בדרמטיות אל תהפכו את זה למשהו ורדרד וחביב. שלכם ה"מוציא".

אממממממ...

את ההודעה שלך ראיתי בצ´אט, בצד יש הודעות פורומים חדשים, וזאת בכלל הפעם הראשונה שאני ניכנסת לפורום הזה, קראתי כמה הודעות, והבנתי פחות או יותר על מה מדובר (פחות מאשר יותר), אני חושבת שבגילאי 16 זה יותר קטע של להיות אין (מקובל בחברה בלע בלע בלע), יש חלק שיתענו שזה ממצוקה כלשהי ויכול להיות שהחלק של להיות אין זה גן ממצוקה של חשש מתגובות של אנשים, פחות מקובל, חוסר ביטחון עצמי, שזה מכאן פונה גם לכיוון המשפחה שחלק לא קיבלו מספיק תמיכה מהמשפחה וכו´... אני האמת הייתי במשהו דומה, כלומר לא הגעתי לסמים או משהו כזה (אולי בעצם אפשר לקרוא לזה ככה) יש לי התמכרות לכדורים, פעם שהייתי קטנה הייתה לי התמכרות גם לתרופות, הייתי הולכת לרופא משחקת אותה חולה והיה נותן לי סירופ והייתי שותה את זה חופשי, הרבה כדורים כבר לא משפיעים עליי, לפעמים אני מגיע למצב של 5 כדורים ביום או כדורים חזקים שהם לצריכים להיות בתדירות של 8 שעות הייתי בולעת בהפרשים של שעתיים. אתמול לראושנה בלעתי חצי כדור הרגעה, התחרפנתי לכמה דק´ הראשונות אחרי כמה זמן רציתי לבקש עוד כדור... בקיצור, שמנשים את הפעם הראשונה ושאחרי זה נכנסים לזה יותר אני לא חושבת שתיכננו להיכנס לזה יותר לפעמים זה מתוך רצון כלומר :"למה לא?? ננסה מה כבר יכול לקרות" ואז שניכנסים לזה יותר מנסים לצאת מזה יש כאלו שלא סמים לב שהם מתדרדרים, ולפעמים לוקח להם גם זמן עד שזה קורה. אז בהתחלה זה לא מחייב לקרוא לזה אני מכור ולרשום הודעות, יכול להיות שזה בשביל צומי, בשביל "הנה אני אין\ הנה אני כמו השאר"..

tiger

New member
מלאכית יקרה שלום וברוכה הבאה

בצל פורומינו הקטן. לאנשים קשה להבין שמחלת ההיתמכרות לא פועלת לפי שעון ולא מחכה דווקא לגיל "המתאים" כדי ליפרוץ.עכשיו האם בכלל יש גיל שזה כן מתאים?מעניין אני דווקא שומע אחר כך שדווקא גילאי התיפשעשרה אלה הגילאים שאנשים ולו גם הנורמטיבים מספרים אחר כך על היתנסות בסמים.מה לעשות וזה הגיל שהכל מיתעורר אצלינו פיתאום לחיים,ההורמונים מישתוללים הכל ניראה חדש ומזמין. אני חושב שדווקא כאן בפורום הזה יש יהיו יותר אנשים שמבינים ומיזדהים עם הבעיה.אני היתחלתי להישתמש בגיל שלוש עשרה פלוס מינוס כי זה היה בבית.בגיל שש עשרה כבר היו לי קריזים... אז מה לא הלכתי מספיק לצופים? הלכתי אבל אחרי הטיול הראשון בו הלכנו בלילה לישון בשק שינה רק כדי שימרחו את כל מי שנירדם במישחת שיניים חה חה חה כל העסק ניראה לי מטומטם ויותר לא חזרתי.לא היקשבתי מספיק למורה בביצפר?היקשבתי אבל היא היתה מוגבלת שיכלית ומכוערת נורא.לא כיבדתי מספיק את אבי ואת אמי...או לא קראתי מספיק ספרים?זה הרי מגוכח להיסתכל ככה על הדברים.לנערים ולנערות האלה כניראה יש בעיה הרבה יותר רצינית מיזה ואני שמח שהם ניכנסים לכאן ומדברים על זה...אלה המעטים שמעיזים לדבר תחשבו כמה כאלה יש עוד ...אז אם הם יקראו פעם את הדברים האלה אני רוצה שהם ידעו שכאן יקשיבו להם ברצינות ולא יצחקו עליהם או יתיחסו אליהם בהיתנשאות.אני לא בכל אופן כי אני "כמוני כמוהם"... t

סוורוס

New member
ובהחלט תודה לך

הפורום הזה הוא פיסת מזל לכול מי שמכור למשהוא...

ההודעה שלך עשתה לי טוב.

רק מילה אחת:

למעלה