התמחות

התמחות

היי לכם אנשים זה פעם ראשונה שאני כותבת כאן בפורם..יש לי שאלה קטנה.ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני סטודנטית לראיית חשבון..ואני כרגע מחפשת עבודה..יותר נכון..אני מחפשת מקום שבו אני יתחיל להתמחות. בקיצור.הצעד הראשון שעשיתי זה...שלחתי את קורות החיים שלי לכל רואי החשבון באזור...(אגב אני מעכו). והפלא ופלא...קיבלתי טלפון ממשרד אחד שמחפש מתמחה....אבל מה... כנראה שזה משרד גדול...והוא חוץ מראיון..הוא מבצע גם מבחני קבלה.. וכאן אתם ניכנסים לתמונה. מישהוא יכול לומר לי אלו מבחנים אלו? כלומר....הרמה שלהם קשה..או סבירה..? בעיקר חישובים? או ידע של תקנים? אני זקוקה לעזרה שלכם..ודיי בדחיפות. תודה מראש... ביי

סטודנט_

New member
מבחני מיון

שלום רב ברוכה הבאה לעולם המתמחים (טוב נו גם אני פעם עשיתי זאת) לא ציינת באיזה משרד מדובר. אבל אני יכול להעיד שפעם השתתפתי ביום מחבנים ומיונים של קסלמן את קסלמן - לא יודע האם הם עדין ממשיכים עם זה והאם זומנת לבמחנים של המשרד הזה. המיונים והמבחנים שנערכו לא כללו שום בדיקות ידע מקצועי. אלו היו מבחני התאמה בסיסיים שמבוצעים עבור כל מועמד בכל מקום עבודה אחר. ההקשר היחיד שהיה לתחום המקצועי היה במהלך אינטרקציה קבוצתית בה נדונו נושאים של עבודת משרד רואי חשבון. עצתי האישית - אם באפשרותך להתקבל למשרד גדול (אחד מ-B4 או משמונה המשרדים הגדולים בישראל) עשי זאת. תסבלי שם מספיק אבל תצברי שם נסיון חשוב ביותר אותו לא ניתן לרכוש בשום מקום אחר. התמחות במשרדים אלו פותחת דלתות. בהצלחה

למעלה