אתה מתכוון שלברון, וייד, פול, דרון וקיד
הם עזים? כולם כמו קובי שחקנים שלוקחים את הזריקות האחרונות של הקבוצה שלהם. כולם עמדו במצבים האלה כבר מספיק פעמים ואפילו הצליחו, כך שדווקא בקטע הזה קובי הוא לא תוספת משמעותית (ובכוונה לא הזכרתי את כרמלו). בעיית ההיררכיה תתגלה לטעמי בדיוק במצב הזה. מי לוקח את הזריקה האחרונה במשחק צמוד? הרי כולם רגילים שבזמן הכרעה הכדור בידיים שלהם. אם אני המאמן אני שם את הכדור בידיים של פול, לברון או וויליאמס. שלושתם שחקנים שיכולים להכריע משחקים, ושלושתם גם כאלה שאין להם בעיה למצוא מישהו בעמדה טובה יותר ולוותר על האגו שלהם. אין לי ספק לגבי היכולת של קובי להכריע משחקים, אבל יש לי ספק לגבי היכולות שלו לותר על האגו שלו בשביל נצחון. לדעתי הוא השחקן שיזרוק מכל מצב (וגם כרמלו), גם אם מדובר בזריקה קשה. לפחות הוא היה כזה עד לפני שנה. את ההבדל הגדול בין שני הסוגים אפשר היה לראות בסיום המחצית מול תורכיה ומול ליטא. מול תורכיה הכדור היה בידיים של פול. פול התחיל את המהלך בזמן, היה לו המון אופציות, והשומר היריב לא ממש יכל לסגור אותו. זה נגמר בכניסה חזקה לסל וליי אפ. מול ליטא הכדור האחרון במחצית היה בידיים של כרמלו, שכדרדר וכדרדר, ואפילו מאיפה שאני ישבתי היה ברור שהוא מתכנן זריקה לשלוש. הוא לא השאיר לעצמו אף אופציה אחרת. קיבל חסימה מקובי, אבל ההגנה קראה את המהלך וסגרה לו את הזריקה. הוא שחרר משהו שנראה כמו מסירה, ויצא החוצה.