UP אמרתי!! UPPPPPPPPPPPPP
L Lenard New member 1/5/03 #29 up you go... האחחח.... "פורום משינה מח' א'" זה מגביר לי את החשק ללכת לאיחוד... אפשר דגל? (מבט של גור כלבים צעיר)
up you go... האחחח.... "פורום משינה מח' א'" זה מגביר לי את החשק ללכת לאיחוד... אפשר דגל? (מבט של גור כלבים צעיר)
V Vdrums New member 1/5/03 #30 כל הכבוד על התמונות עמור סחתיין על השיפוץ בפוטושופ, אחלה תמונה. אני מקוה לראות כזו כמות אנשים היום באוניברסיטה
כל הכבוד על התמונות עמור סחתיין על השיפוץ בפוטושופ, אחלה תמונה. אני מקוה לראות כזו כמות אנשים היום באוניברסיטה
ח חוס חסית הבלסית New member 1/5/03 #32 וד"א... יש גם 3 סרטונים קצרים של מי שבא בים... אז מי שרוצה...אני יכולה לשלוח לו באיי סי קיו שהוזכר מקודם
וד"א... יש גם 3 סרטונים קצרים של מי שבא בים... אז מי שרוצה...אני יכולה לשלוח לו באיי סי קיו שהוזכר מקודם
ר רוקד עם מכונות New member 1/5/03 #34 רגע רגע רגע !!! אז אתם אלה שהטלוויזיה דיברה עליהם שעמדו וצעקו "מ-שינה מ-שינה !!!" ??? או שהיו שם עוד מלא אנשים ????? כי אם זה אתם אז אתם ממש ממש מפורסמים.
רגע רגע רגע !!! אז אתם אלה שהטלוויזיה דיברה עליהם שעמדו וצעקו "מ-שינה מ-שינה !!!" ??? או שהיו שם עוד מלא אנשים ????? כי אם זה אתם אז אתם ממש ממש מפורסמים.
ח חוס חסית הבלסית New member 1/5/03 #37 אבל מי שצולמו... היו רק מהפורום..... רק אנשים מהפורום נכנסו......לא?!? וכן אנחנו עמדנו וצעקנו משינה היה כייף!!!
אבל מי שצולמו... היו רק מהפורום..... רק אנשים מהפורום נכנסו......לא?!? וכן אנחנו עמדנו וצעקנו משינה היה כייף!!!
M mAsHiNaGuY New member 1/5/03 #38 מה איתי? אני לא היית בפורום עד שחזרתי הביתה... ואני נכנסתי וצולמתי...