ההורים שלה כמובן
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 10/5/08 #27 איזה תמונות יאאאפות!!!! אבל גודדד איך יצאתי שם..חחח אני לא פוטוגנית.... אאאאאמייררררר איזה עצביםםם רציתי להיכנס מאחורי הקלעים..לא מספיק לי 2 תמונות עם אמיר!!! זהו בהופעה הבאה אני נכנסת..
איזה תמונות יאאאפות!!!! אבל גודדד איך יצאתי שם..חחח אני לא פוטוגנית.... אאאאאמייררררר איזה עצביםםם רציתי להיכנס מאחורי הקלעים..לא מספיק לי 2 תמונות עם אמיר!!! זהו בהופעה הבאה אני נכנסת..
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 10/5/08 #87 חח תודה..האמת שלפני שנתיים זה היה אפילו יותר גרוע..חחח אבל גם אחותי אומרת לי שאני אל פוטוגנית:-S טוב אחותי זה לא דוגמא..
חח תודה..האמת שלפני שנתיים זה היה אפילו יותר גרוע..חחח אבל גם אחותי אומרת לי שאני אל פוטוגנית:-S טוב אחותי זה לא דוגמא..
ש שרון לאב אמיר New member 11/5/08 #93 רעותי תמונות מהממות! היה כל כך כיף!!! לא יצאתי כל כך טוב בתמונה אבל לא נורא נהנתי לפגוש אתכן.. שחף חבל שלא אמרנו ש"שכחנו את הנעל בלט.." חחחחח......... מחר אני יעלה את קטעי הוידיאו שצילמתי... שבוע טוב לכולם
רעותי תמונות מהממות! היה כל כך כיף!!! לא יצאתי כל כך טוב בתמונה אבל לא נורא נהנתי לפגוש אתכן.. שחף חבל שלא אמרנו ש"שכחנו את הנעל בלט.." חחחחח......... מחר אני יעלה את קטעי הוידיאו שצילמתי... שבוע טוב לכולם
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 11/5/08 #94 חחחחחח../images/Emo6.gif איך אהבתי את זה!!! אני מחכה לוידאו
ר רעות שטיינברג New member 11/5/08 #95 בכייף מותק../images/Emo140.gif ושתיכן יצאתם מצויין בתמונות. וגם אני נהנתי מאוד לפגוש אותכם
ג ג ב ש ו ש New member 11/5/08 #96 תמונות מדהימות../images/Emo99.gif../images/Emo51.gif../images/Emo88.gif
ל לילי 23 המקורית New member 11/5/08 #97 תמונות מהממות!!../images/Emo99.gif אמיר פשוט הורס עם הבגדים האלה, נראה שהיה חבל"ז
ח חני סקעת New member 12/5/08 #100 תמונות מדהימות תודה מאמי ../images/Emo23.gif הוא התלבש משגע בשוהם איזה חליפה הוא דפק שחבל על הזמן, וגם בירושליים הוא התלבש מקסים אהבתי. ושמחה בשבילך שפגשת אותו תתחברי מתישהו למסן תספרי איך היה ורעות העלת את התמונות לגלריות ביותר גדול? (לא בדקתי פשוט)
תמונות מדהימות תודה מאמי ../images/Emo23.gif הוא התלבש משגע בשוהם איזה חליפה הוא דפק שחבל על הזמן, וגם בירושליים הוא התלבש מקסים אהבתי. ושמחה בשבילך שפגשת אותו תתחברי מתישהו למסן תספרי איך היה ורעות העלת את התמונות לגלריות ביותר גדול? (לא בדקתי פשוט)