התמונות שנמחקו לי...
מ מ י ק י לתמיד New member 10/4/03 #3 שייייטטט ! עוד פעם נמחקו לי... ג'ס !! אני ממש כועס !!! אני שם תמונות והם נמחקות !! לא שם יותר וזהו !!!
שייייטטט ! עוד פעם נמחקו לי... ג'ס !! אני ממש כועס !!! אני שם תמונות והם נמחקות !! לא שם יותר וזהו !!!
J jessשל מיקה New member 10/4/03 #4 aiiiiiiiiiiii caramba..... איך תמיד יוצא שאני אשמה ???? למה אני???? גם אחר כך אני מגיעה הביתה ניר לא מבין מה אני רוצה וגם אז אני אשמה מה אני אגיד לו??? זה בגלל מיקי.... ??? אני לא אשן בבית אם אני אגיד את זה יאללה חליק שיהיה לך כיף
aiiiiiiiiiiii caramba..... איך תמיד יוצא שאני אשמה ???? למה אני???? גם אחר כך אני מגיעה הביתה ניר לא מבין מה אני רוצה וגם אז אני אשמה מה אני אגיד לו??? זה בגלל מיקי.... ??? אני לא אשן בבית אם אני אגיד את זה יאללה חליק שיהיה לך כיף
מ מ י ק י לתמיד New member 10/4/03 #6 כל האשמה עלי מאמי... חוץ מזה כאן... על מי נשפוך את חמתנו אם לא עלייך ? בשביל מה את מנהלת אם לא בשביל לקבל את תלונותיו של הציבור האאאאא ?
כל האשמה עלי מאמי... חוץ מזה כאן... על מי נשפוך את חמתנו אם לא עלייך ? בשביל מה את מנהלת אם לא בשביל לקבל את תלונותיו של הציבור האאאאא ?
נ ניקולי New member 10/4/03 #7 לדעתי התמונות יפיפיות האומנות שנוטפת מהן ... מדהימות ומי שלא מבין באומנות בעיה שלו. נקודה סוף רות עבור....
לדעתי התמונות יפיפיות האומנות שנוטפת מהן ... מדהימות ומי שלא מבין באומנות בעיה שלו. נקודה סוף רות עבור....