התמונות של ה- 10.8!

Harmania

New member
נשבר לי שזה נמחק, בפעם ה-3!!!!

אנשים, סלחו-נא לי על שפתחתי טופיק חדש, אך החלטתי לתקוע הודעה זו, ושאנשים יקראו אותה, גם אם זה יגרום לי להגיע למקלדת ה-5! (והמבין יבין...) נקודה חשובה למחשבה: קטנטנות-חבורת ילדים שרוקדים ושרים כל הדרך לקבר של הוריהם. המורדים-אותה הפקה, רק ניסיון להיות מעט יותר נועזים. כוכבים ראשיים-לואיסנה-מיה, פליפה-מנואל, באוטיסטה-בנחמין-פאבלו, קמילה-מריצה. מאחר והם הזדווגו בקטנטנות בדרך הפתטית:לואיסנה ובנחמין, קמילה ופליפה, במורדים נשארו רק הזוגות הנ"ל: מנואל ופאבלו מריצה ומיה מריצה ופאבלו מנואל ומיה מאחר ועל אף נסיונותיה הפתטים של כריס מורנה להפוך את מסחטת הכסף שלה לנועזת, היא לעולם לא תתמקד בנטיות מיניות והעדפות למיניהן. הטרוסקסואליות טהורה! לכן, אני מציינת, שהזוגות הם כ"כ ברורים לעין בלתי מזויינת (תרתי משמע?!) ואם בכל זאת לא ציינתי זאת מספיק ברור, אני לא רואה את מיה ומריצה בסצינות אהבה, חופנות זו את ישבנה של רעתה, ואת פאבלו ומנואל (!), ברומן גאה (תרתי משמע...) סוער! על כן נותרו החבר´ה הראשיים,כרומן מלוקק של גיבורים ראשיים ברורים מאליו: מנואל ומיה-לואיסנה ופליפה פאבלו ומריצה-בנחמין וקמילה! אני לא צודקת?! שיהיה רק טוב!

SK 3100

New member
11

G@T

New member
ר-ז-!!!!! תשים כבר תמונה של הנשיקה!

גרר איפה כולם היום

Harmania

New member
אני חייבת לציין,

שאני מרגישה קצת פתטית ודפקטית, על שאני עושה רפרש על הודעותינו, ובודקת מה שלומן, והאם רז מחק אותן! (סימפטיה...) נו, טוב, לפחות כשאני עושה את זה, משהו מתחדש!

Harmania

New member
וכמו שאמרתי...

את מנואל לא תחליף מריצה, ואת מיה לא יחליף פאבלו... Oh well!

Harmania

New member
שאני אבין,

אני דרשתי שזה יהיה טופיק חדש! למה לעזאזל שרשרת לי את זה?! נו, טוב, זה עדיף על שתמחק לי את זה! בשלישית!

למעלה