התמונות שלי

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

נוסע99

New member
באיזה קווים הן שרתו?

מפרקיות ישנות
200 היא מודל 1988, היא הגיעה ל"דן" שנה אחרי 211-240 שהן מודל 1987. אם אינני טועה, 210 הגיעה ל"דן" עוד בשנת 1985 יחד עם 201-209 הגרמניות והייתה המפרקית הראשונה בעלת מרכב ישראלי.
באיזה קווים הן שרתו?

טוארג

New member
../images/Emo18.gifאיזה דגם זה המפרקיות האלה?

המפרקיות 201-210
המפרקיות 201 עד 210 התחילו בקו 43 ולאחר מכן הן שרתו ב-18, 25, 26 והתפצלו אחר כך בתקופות שונות ל-20, 42, 61, 62, 55 ו-1.
איזה דגם זה המפרקיות האלה?

טוארג

New member
ואיזה דגם זה? זה באמת חשוב...

זאת מפרקית 208 מהסידרה הראשונה
שהגיעה ל"דן". כל הסידרה הזאת (201 עד 209 ) הגיעה מושלמת מגרמניה.
ואיזה דגם זה? זה באמת חשוב...
יש למישהו עוד תמונות של אוטובוסים מהסדרה הזאת? 201-209?

יצחקA

New member
על זה נאמר גרוטאה גרוטאה אבל זה

גרוטאה...
אוטובוס דו מפרקי מודל 1985 שעומד סמוך לכביש חוצה שומרון ליד ראש העין רציתי לצאת מהאוטו ולצלם אותו מעוד זוויות, אבל אז הבחנתי בכמה עסקים לא ממש חוקיים שפועלים באיזור. הבנתי את הרמז ונמלטתי משם.
על זה נאמר גרוטאה גרוטאה אבל זה
ה"מסמר" של "דן"! אני נסעתי מעט מאד בהם בתור ילד ואני גם לא זוכר הרבה. רני זוכר שהיו להם ספסלי עץ כמו ב SL200 הגרמניים, והמפרק שלהם נראה כמו הסדרה הבאה. האם יש שם עוד אוטובוסים מפרקיים ישנים שם? הלוואי ויש שם את 200...

נוסע99

New member
אתה מצלם באזורים מסוכנים

גרוטאה...
אוטובוס דו מפרקי מודל 1985 שעומד סמוך לכביש חוצה שומרון ליד ראש העין רציתי לצאת מהאוטו ולצלם אותו מעוד זוויות, אבל אז הבחנתי בכמה עסקים לא ממש חוקיים שפועלים באיזור. הבנתי את הרמז ונמלטתי משם.
אתה מצלם באזורים מסוכנים

aas111

New member
אתה צודק .

אתה מצלם באזורים מסוכנים
אתה צודק .
עם כל כבוד לו שהוא עושה זאת הוא לא מביןם שמתבאים במקומום האלו תנזים מה יקרה עם אנשים יתרגזו ישחטו אותו תהיה מרדף מכוניות חשבתי שזה לא מסוכן להבא שלא יצא לשם חיים שלו יותר שווים מאשר פורום

A-T

New member
../images/Emo95.gifהפינה לילד../images/Emo95.gif

התמונות שלי
בשעה טובה ומוצלחת קבלתי מצלמה דיגיטלית לצורך העבודה שלי. אבל מי אמר שאי אפשר לערבב עסקים ושעשועים???? אז הנה כמה תמונות שצילמתי בדיגיטלית. קודם כל אני רוצה להתנצל: המצלמה הזאת מאוד פשוטה וקשה להוציא ממנה תמונות איכותיות של ממש. כמו כן, אני לא ממש מבין בצילום אז תסלחו לי.
הפינה לילד

תחבורה ציבורית לילדים. הצעצוע, סליחה, האוטובוס הזה בן 30 בערך.

A-T

New member
ומהאוטובוס לרכבת:

התמונות שלי
בשעה טובה ומוצלחת קבלתי מצלמה דיגיטלית לצורך העבודה שלי. אבל מי אמר שאי אפשר לערבב עסקים ושעשועים???? אז הנה כמה תמונות שצילמתי בדיגיטלית. קודם כל אני רוצה להתנצל: המצלמה הזאת מאוד פשוטה וקשה להוציא ממנה תמונות איכותיות של ממש. כמו כן, אני לא ממש מבין בצילום אז תסלחו לי.
ומהאוטובוס לרכבת:
עם זכוכית מגדלת אפשר לראות כאן את רכבת קומותיים בנסיעה מתחנת סגולה לתחנת בני ברק. ברק, שכונת אם המושבות בפ"ת

A-T

New member
תמונה שמדברת בעד עצמה (ויותר טובה)

התמונות שלי
תמונה שמדברת בעד עצמה (ויותר טובה)
צולם ברכבת המושמצת ביותר. בשירותים של הקרונות האלה יש הוראות שימוש בצרפתית! יש שם שקעים למכונות גילוח! ! !

A-T

New member
תחנת בני ברק

התמונות שלי
תחנת בני ברק
צולם מתוך קרון איסי3. בגלל הרעידות והלכלוך על החלון, התמונה נראית ככה. אני חושב שזה קטר 117.

tzvika pick

New member
תמונה של תחנת בני ברק שצילמתי היום

תחנת בני ברק
צולם מתוך קרון איסי3. בגלל הרעידות והלכלוך על החלון, התמונה נראית ככה. אני חושב שזה קטר 117.
תמונה של תחנת בני ברק שצילמתי היום
מבט לכיוון מזרח

tzvika pick

New member
תחנת בני ברק - מבט לכיוון צפון-מערב

תחנת בני ברק
תחנת בני ברק - מבט לכיוון צפון-מערב

tzvika pick

New member
טרקטור ענק החונה בתחנה

תחנת בני ברק
טרקטור ענק החונה בתחנה
הטרקטור שייך לרכבת ישראל. ככל הנראה, תפקידו להרים מכולות ולהניח אותם על הקרונות השטוחים.

tzvika pick

New member
ורק כדי שתבינו כמה הוא גדול..

תחנת בני ברק
ורק כדי שתבינו כמה הוא גדול..
הגלגל הזה בגובה של בן אדם. ואוו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה